ФЕВРУАРСКИЯТ ни бебчo сладък, за деня на влюбените ще да е подарък!

• 13 517
  • 320
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За ходенето на курсове за бременни ме бройте и мен като желаеща. Някой може ли само да каже на какви теми са курсовете на 9 месеца.

http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool

# 271
  • София
Здравейте момичета!
delight  ще съм ти благодарна ако споделиш  и графика за аква аербиката,понеже по телефона ме информираха за местонахождението и цената,а за графика да отида на място. Малко безцелно ми се струва ходенето до там само за един график и да не мога да се поцамбуркам,тъй като ще съм с градски транспорт.Предварително благодаря   bouquet
За курсовете на 9 месеца и аз съм "ЗА".В Тина Киркова до колкото знам се плаща 20лв за еднодневен курс,който вкл. и 3Д преглед,разходка в болницата и лекция -как протича раждането.
Лек ден на всички!!!

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 14:52 от galastra

# 272
  • София
Да споделя, че току що успях да се запиша в Тина Киркова, лекцията е за 27.10, а ехографа за 8.11. Нищо не споменаха за пари, но ще си взема за всеки случай  Peace

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 10:18 от badem

# 273
  • София
Привет момичета,

Да си кажа, че и аз съм навита за училището, но мисля да почна от октомври, ако шефката е все така благосклонна  Laughing Имайте предвид, че и темите са почти едни същи всеки месец, просто се сменят май лекторите, но пък това би било хубав повод ние да си се видим.

# 274
  • София
Здравейте и от мен Hug
Да се отчета...прегледа вчера мина страхотно, на бебока всичко му е наред (така си отдъхнах, че чак се разплаках на прегледа). Видяхме всичко, преброихме всичките пръстчета на крачета и ръчички, видяха се всичките органи и те функционират нормално ...сърчицето тупка с 140 удара Grinning
Е видя се и пола, но още като разбрах какъв е пулса и ми беше ясно....каката ще е доволна, че ще си има сестричка newsm44
Е може би мъничко, ама много мъничко съм разочарована, но пък както и да го погледнеш ще ми е по-лесно с две момичета Joy
Вчерашният ден ми беше изпълнен с много приятни емоции, успях да се обзаведа с 1 панталон и 1 костюм. Открих перфектното за мен магазинче и смятам и в бъдеще да го посещавам (получават стока всяка седмица Hug). Е не е от най евтините, но поне ми харесват като десен, модел....направо съм супер доволна Laughing
Чао за сега   bouquet

# 275
Добро ви утро в тази мрачна сутрин! Виждам, че не сте мрачни и сте пописали. Желая ви хубав ден и усмивки, с които да победим лошото време!
Много искам да се съберем и да се видим с вас, ходи ми се на у-щето с 9 месеца.
Позволявам си да копирам темичките, които предстоят за м.09.2006г.
- 26. 09. 2006 г. – 09.30 ч. в Upstairs (София, бул. Витоша 18) – Инна Бранева, психолог-психотерапевт от Гаятри студио ще представи темата “Ролята на бащата през бременността и по време на раждането.”

-28. 09. 2006г. – 09.30 ч. в пицария “Мис Каприз” (София, ул. Кракра 2А) – Елена Василева и Надя Желева, акушерки от Училище за бъдещи майки “МА-МА” ще представят темата “Обезболяване и обезчувствяване на раждането.”

За допълнителни въпроси и записване – 02/946 13 69

Темата за 28.09. ми е много интересна и мисля да я посетя.Ще се уговорим ако има и други желаещи.

# 276
  • Стара Загора
Добре дошла и на Anim в отбора на девойките  newsm06 След няколко часа съм на консултация и нямам търпения да видя нашата бебка колко е порастнала. Ох дано всичко е наред, незнам защо се чувствам леко напрегната  Praynig

# 277
Здравейте!В понеделник бях на преглед при много добър специалист от Русе.Бебчо расте,доста е палав по думите на доки и както очаквах е момче.Важното е,че всичко си му е както трябва.Аз имам проблем със леко изгладена шийка на матката,но се надявам,че с по-вече пазена и лекарства ще успея да удържа положението.
За училището за бременни за жалост ме няма.Просто живея в град,където такива екстри няма.
Ами това е!

# 278
И аз не мога да посещавам такова училище. Но ще разчитам на мамите, които ходят да споделят и все на нещо ще научат и нас Wink

# 279

Темата за 28.09. ми е много интересна и мисля да я посетя.Ще се уговорим ако има и други желаещи.

Много ще съм ти благодарна, ако после разкажеш с подробности как е минала срещата. От Пловдив съм и нямам възможност да дойда до София , но и на мен ми е много интересна темата. Много се колебая за епидуралната упойка и повече инфо ще ми е ползено.

# 280
  • Стара Загора
Привет сега се връщам от консултация, бебка рита и не се спря през целия преглед, rotfImao порастнала е, вече сме 20-ина см и 400 гр. Док ме успокои, че всичко е наред, ама май мамата с по-бързи темпове расте от беба.  ThinkingХодих по магазините за бременни и се отчаях, аз с моите килца трудно ще вляза в най-големия им номер панталони за бременни  newsm45,май ще се наложи да прибягам да услугите на шивач, а как мразяяяяяяяяяяяяяяяяяя  Sad

# 281
Днес си направих изследвания и хемоглобина ми е 121  newsm44  (Радвам се толкова, защото по принцип ми е нисък, а в момента все пак съм бременна, а и съм веегетарианка(което за някои лекари е равнозначно на задължителна анемия) )

# 282
Графика за водната аеробика в клиниката на Мазнейкова:
пон. 9.30 и 19.00
вт. 11.30 и 19.00
ср. 9.30, 18.00 и 19.00
четв. 11.30 и 19.00
пет. 9.30 и 19.00
събота и неделя от 12.00
За да не търся цитат, но много държа да поясня нещо: басейнът не се ползва само от бременни. В часовете, които са за водна аеробика има и бременни и небременни. Това според мен не е проблем, защото в произволен друг басейн хората, който минават на ден са в пъти повече, което се сещате какво значи. Още нещо, което важно в почивните дни около националния празник няма да има занимания. Утре ще ходя и ще погледна за кои дни точно става въпрос.
Сега да ви споделя за нещото, което ме е подлудило от седмица. Миналият понеделник от Тина Киркова ме пратиха в Майчин дом за БХС. Резултатът беше готов в петък и след като се получих се върнах в Тина Киркова, за да го види лекарката. Погледна го тя е веднага, без да ми обясни каквото и да е изтърси, че трябва спешно да си направя амниоцентеза. Не мога да ви опиша как се почувствах, защото ми го каза по толкова гаден начин, не си направи труда ми ми обясни как се изчислява БХС и какво значи получения резултат, абе нищо. В заключение успя да й се откъсне от устата да не съм се била притеснила, ама вече каквото и да кажеше ми беше все тая. Излизам от кабинета, рева като съдрана и стоях в колата, защото не знаех какво да правя. И аз не знам как ми хрумна да се обадя в Майчин дом, където ми казаха да се върна при тях, за да ми видят резултата. Там разговарях с доц. Кременски, за който мога да кажа само хубави работи и който в някаква степен ме успокои. Обясни ми какво в това изследване, как се получава резултата и какво значи това. Все неща, които в Тина Киркова ми ги спестиха, а беше важно да ги знам. Доц. Кременски ми каза, че преди амниоцентезата е препоръчително да се направи фетална морфология, за което ми уреди час при д-р Марков за понеделник. За д-р Марков също само хубави неща и идват да кажа, но за съжаление на ехограф не може да се види всичко, особено ако има съмнения за Даун. По време на прегледа се оказа, че в Тина Киркова са ми объркали седмицата, което е допринесло за лошия резултат. Вчера ми го преизчислиха, но сега пък съм на границата. Пак ми се реве и не знам какво да правя. За вторник имам час за амниоцентеза, а толкова ме е страх. Не знам какво повече да кажа. Стискайте ми палци, защото направо ми иде да се гръмна.

# 283
Разбира се, че ако отида на у-щето със сигурност ще напиша. Но за ваше инфо- една мацка от януарките доста добре резюмира информация от темите на у-щето. Така, че можете да поглеждате и там.
Аз днес съм с бременния панталон, този от "Мами", дето го взех за черни дни. Колежките пък за изненада ми казаха, че бил много Убав. smile3521. Да викажа, той е с ластик отзад, а отпред има дъъългичък цип и стига до под бюста. Ама може и да не се разкопчава от ципа, само с ластика да се коригира. Удобен е, но се попосмъква и той, е не е като онези дето ми ги сътвори шивачката де...Тази вечер отивам да видя какви ги е сършила с последните корекции и дали ще имам аз дрехи или не smile3506 и ще докладвам, а и ако мога ще направя . newsm03. До скоро!

# 284
  • Стара Загора
Мила delight, поуспокой се малко, всичко ще бъде наред, виж днес какво четох за амниоцентезата http://moetobebe.net/read.php?cat=5&aid=1, тъй като аз самата не бях на ясно точно как става. Стискам палци притесненията ти да са абсолютно напразни  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт