ФЕВРУАРСКИЯТ ни бебчo сладък, за деня на влюбените ще да е подарък!

• 13 527
  • 320
  •   1
Отговори
# 300
Привет сега се връщам от консултация, бебка рита и не се спря през целия преглед, rotfImao порастнала е, вече сме 20-ина см и 400 гр. Док ме успокои, че всичко е наред, ама май мамата с по-бързи темпове расте от беба.  ThinkingХодих по магазините за бременни и се отчаях, аз с моите килца трудно ще вляза в най-големия им номер панталони за бременни  newsm45,май ще се наложи да прибягам да услугите на шивач, а как мразяяяяяяяяяяяяяяяяяя  Sad
Не се притеснявай за дрехите ще си намериш дрехи.Аз съм също пълна и като теб се притеснявах че няма да си намеря дрехи.За лятото си купих 3/4 панталон от Пиротска под колоните сс ластик отгоре ,износих си го цял месец. В събота си купих много готини дънки тъмен деним с кавяв шеф от "Граф игнатиев 3" магазина е "Асита" имаще и за по едри от мен.

# 301
Мяуче, на ехо не се ли вижда маркер за Даун- чувала съм, че било за дебелина на вратлето или нещо такова (съжалявам за неясното описание) и показвало оклонения при видеозон.
Аз ще съм във 24-та седмица като отида на фетална.

И аз така си мислех, но не. Това на вратлето дето се гледа- /казва се нухална транслуценция/ се мери до 14 г.с. И аз като ходих миналата събота си мислех, че може да се направи този преглед, но не.

Да ви се оплача - вече започвам да усещам, че вътрешностите ми се разместват и пренареждат. Няколко вечери не мога да си намеря място като си лягам - много ме реже нещо вътре ... Май е далака това. Но важното е на бебка да й е широкичко вътре Laughing А напоследък я усещам доста силно и често. Като удари един юмрук и направо се стряскам! Ама нека рита и "боксира", че така си е по-спокойно като си я усещам!

# 302
Вчера четох в една статия, че сега матката започва да се измества нагоре и да притиска червата и сега тепърва ни очакват всички кисилини и стомашни неразположения. А такива като мен дето са си с гастрит от преди просто не знам! Simple Smile
Днес взех важно решение е помощтта на мята лична лекарка. По неисн съвет спирам да сравнявам изследванията които ми правят с това на другите бременни! Simple Smile
От както чета тук все си мисля на коя аккво и изследвали, ккви хапчета пила, кога я ритнало бебето и не мога да се насладя на бременността си! Simple Smile
Според нея е достатъчно да ходя веднъж месечно на преглед, или когато там ме извикат и да си слушам доктора! Simple Smile
И за 4Д спрях да се шашкам... Ще отида все пак от любопитство но от цялата информация която прочетох стана ясно, че там не се вижда нищо, което доктора да не може да види на обикновен ехограф! Сеира е за нас мамите и да сме доволни да си тръгнем със записа от прегледа! Simple Smile

... Момичета, хайде да си допишем тази темичка преди да са я заключили ...
Всеки път ви моля!

# 303
И за 4Д спрях да се шашкам... Ще отида все пак от любопитство но от цялата информация която прочетох стана ясно, че там не се вижда нищо, което доктора да не може да види на обикновен ехограф! Сеира е за нас мамите и да сме доволни да си тръгнем със записа от прегледа! Simple Smile

По този повод да споделя, че аз лично на обикновения ехограф виждам всичко много по-ясно, отколкото на 4Д  Crazy
Днес гледахме малкото човече и май ще е момиченце  Flutter

# 304
Ще видя какво ще видя ако изобщо отида в събота! Simple Smile
Сложих ти щъркелче в новата тема! За сега сме по равно момиченца и момченца! Simple Smile
Започва да става интересно! Simple Smile

# 305
wish, абсолютно вярно е това за 3Д ехографа. Аз си правих БХС, гледаха ме на 2Д в Шейново (казват, че специалистите преглеждат достатъчно добре и с него) и сега искам да отида за да видя бебчи как си шава на 3Д, да му направим фотосесия, абе ей така за по сигурно. А това дето си го решила е чудесно  smile3501. Аз гледам да дописвам, ама видях, че сте се прехвърлили в другата и...

# 306
Хихи - "тъчем на два стана"  Laughing Ама да вземат да я заключат най-накрая тази тема, че станах разногледа да следя и двете  smile3506

wish, аз като си записах час за фетална морфология, като казах, че ще съм в 18 г.с. + 3 дни, сестрата /телефонистката ми каза, че дспоред нея било доста рано, но както съм преценяла. Според мен ако много ти се ходи (а то май ти се ходи! ; ), отиди, а морфология ще си направиш после на 2Д.   

# 307
Е, да де, ама по добре да иде сега на 2Д, а по- късно на 3Д, щото ще може да види в по-добър "вариант" бебчи. А на 2Д така или иначе ни гледат на ЖК и уж следят за отклонения newsm12. А пък като попорасне малчото, ще може да  се порадва на гледката.

# 308
Не съм решила окончателно, но утре до обед ако не се обадя да отменя часа ще отида! Simple Smile
Важното е че разбрах, че не е чак толкова важно да те гледат точно с този ехограф, а на два стана тъчем, защото момичетата от другата тема така и не прочетоха в тази, че е по-добре да си я довършим тази преди да пишем в новата! Simple Smile
Ама за наказание всички по едно заглавие да мислят! Simple Smile
И другия път ще пусна темата тогава когато заключат старата! Simple Smile

# 309
  • София
Февруари е далече, а пък бебчо рита вече.

Мислех, че темите ги заключват на 15 страници
.

# 310
Благодаря! Simple Smile
Сложих я в списъка за следващите теми! Simple Smile

Хайде другите "наказани" мами! Wink

# 311
Wish,покрай твоите колебания и аз вече се чудя дали да ходя на на 4D.
И аз вчера бях на консултация и ми се караха за кг,за цялата бременност съм +2,5 но са за 1 месец качени.Така и не можаха да видят какъв пол е,всеки път е надупено и много ме е яд.Снощи  като се разрита имах чувството че постоянно върти педалите и като реших да си погаля корема за да го успокоя  усетих една малка подутинка ниско долу.Толкова ми стана приятно че напипах малкото краче или ръчичка.

# 312
И аз ходих на преглед на 4D но нищо не се видя но тогава бях в 11 седмица, сега ще ходя след две седмици пак и дано да се види нещо Grinning Вчера ме ритна за първи път и найстина се появи една малка бучка ниско в корема Hug

# 313
Ето и от мен едно предложени!
Заедно със февруарски сечко, трябва да посрещнем малкия си бебчо!

# 314
Сега вече стана бърканица, къде точно да пишем.
wish , най добре не отваряй нови теми, преди да са заключили старата, да не става такъв миш-маш.
Аз ви чета за тези изследвания и се бях запалила и аз да ходя, въпреки, че тук струва 100 ?. После помислих и си казах, и какво ако открият, че нещо не е наред, какво следва, това, което не мога и да произнеса. Не бих убила детето си. Пък и винаги стават грешки. Отказах се да знам, оставям всичко в Божите ръце, ще си го обичам каквото и да е. После пък сестра ми ми обясни, че всъщност наистина става въпрос само за сеир, понеже и на обикновен ехограф се вижда всичко, но в по-късен стадии. Така, че никакви допълнителни изследвания освен това, което назначи лекарката. Те все за толкова са учили да видят и да кажат ако има някакъв проблем.
Ето малко философски съм настроена днес, бих искала да узная вашето мнение по въпроса.
Приятен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт