Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 948
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Монолозите на всички герои са доста досадни.Така ли ще приключи сериала,скучно?

# 451
Не знам защо всеки сезон така и не намират баланса. Динамичните епизоди и т.нар пълнежи трябва да се редуват, а те наберат скорост, спрат,докато ни отегчат до смърт, пак наберат и пак спрат...

Нора поправителният ли се явява на Борис? Този път да успее да я спаси?

# 452
Офф, ще повърна Joy Значи много се дразних като напарвиха Банков лига и половина и ми идваше да го фрасна с нещо тежко, сега имам същото усешане Joy
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … jivot-utre/550264

# 453
  • София
Споменаването на Ина беше... Нора няма право да бърка в раната на Боби..

След като Борис не сяда да й разкаже всичко за Фотев, Нора има пълно право да бърка в раната и да сипва сол даже. Тасев и се води ( водеше) гадже, но не я допусна до себе си. Струва ми се, че Нора иска да се добере до Борис чрез Фотев.🤔
Но й Тасев беше прав като й каза, че е дете / за Чакъров, бъбрека и т. н./

А новата Кая - харесва ми 😉.

# 454
Айде, Хаджито отече 😁

# 455
Е, до сега май други заседнали във врата нямаме, само асансьора ползваха за нуждите на сценария 😁

И аз останах с впечатление, че Тасев отива нарочно там, за да предпази Нора?

# 456
Не знам защо всеки сезон така и не намират баланса. Динамичните епизоди и т.нар пълнежи трябва да се редуват, а те наберат скорост, спрат,докато ни отегчат до смърт, пак наберат и пак спрат...

Нора поправителният ли се явява на Борис? Този път да успее да я спаси?
Мисля сме се убедили вече, че това с рехавите епизоди и силните да ги редуват като хората не им се получава, както и времето не им е силата изобщо Joy

# 457
Кая с Нора ли се върти по пилоните? Ако е така, то Башева няма роля без танци на пилони май. Joy
Аз явно съм от малкото, които си харесват Кръстева. Да, прекалено беше да отиде да пази Цонев, обаче като те заплаши директно мафиот и убиец, който закона не го лови, дали няма всеки да откачи?
И Кая и ХХ ми харесват засега - има потенциал в тази двойка. Дано развият нещата като хората.
Не съм много наясно, та да попитам. Фотев е толкова спокоен ако умре Цонев, понеже няма да може да се яви на дело и да свидетелства ли? Понеже реално показанията са си му валидни, дори да почине, и си остават доказателство. Най-вероятно след като Тасев промени своите ще търсят и Цонев отново като свидетел?

# 458
Тази, която в промото играе на пилона с Кая Нора ли е? Нанея ми заприлича, но не вярвам да е тя 🤔

# 459
Нора е, Любомира е ходила на уроци за ролята си в Лошо момиче.

Добре де, нали имаше запис как Фотев застреля Костюмаров, какво стана с него?

# 460
Фотев каза на Тасев, че записът е изгорял при "инцидент".

# 461
  • София

и втори ЛИНК

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
  но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
   на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Скрит текст: Скрий

Линка може да се пусне и във VLC player

# 462
Като гледам промото, Кая и Хъхъ ще вървят по утъпкания път -малката гадина се влюбва, тя там се занимава да не страда, идва Алекс, Кая се заплесва, разбива сърцето на Гринчи, драми, сълзи, сополи и Гринчи отива в манастир Joy

# 463
  • София
Ние, Гринчи става още по-голяма Гад 😂

# 464

След като Борис не сяда да й разкаже всичко за Фотев... Струва ми се, че Нора иска да се добере до Борис чрез Фотев.🤔
Но й Тасев беше прав като й каза, че е дете / за Чакъров, бъбрека и т. н./
Съгласна съм, че Боби трябва да ѝ разкаже за Фотев или поне това което прецени да знае за да се пази от него. Но начина да разбере за Фотев или да се добере, както казваш до Боби, не е с обвинения! Тя директно го обвини, че ако той не се бил намесил между семейство Фотеви Ина нямало да свърши така... Първо са обвинения, без да е наясно каква любов беше, после не е присъствала за да е наясно и да държи сметка за нечии действия.. Абе с една дума, много ме дразни това момиче и изобщо актрисата. 😁

Общи условия

Активация на акаунт