Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 797
  • 683
  •   1
Отговори
# 105
Нарязвам предварително продуктите, с които ще готвя.

# 106
Цялото домочадие е ангажирано, всеки си знае задълженията, по-лесно и бързо става, децата хем се учат на отговорност, хем ми помагат, достатъчно ми е да си разчистят играчките, това ми е най-големия ужас, свършване няма. Готвим вечер за следващия ден, дрехите също приготвям предварително, за да не настане хаос сутринта.

# 107
Купувам плодове, когато са в сезона и ги слагам в малки кутийки във фризера.  Така е много лесно, когато някой реши на другата сутрин да закусва кисела мляко с плод и мюсли - слагам замръзналия плод  и мюслито в млякото  и на сутринта всичко е готово за консумация.

# 108
Ползвам органайзери за подреждане на дрехи, играчки и продукти

# 109
  • Видин
Пея си Simple Smile

# 110
С две деца под 2 г (едното новородено) е много трудно да разпределиш правилно времето си , за да свършиш всички задължения.
На първо място са те - закуска , игри ...
Ако все пак напрежението и задачите са в повече, си пийваме сок Queen's и всички са доволни 😊

# 111
Разпределям домакинските задължения с цялото семейство. Така работата е свършена по-бързо и лесно. Аз не се изморявам толкова.

# 112
Подготвям дрехите за следващия ден от предходната вечер и като цяло в семейството сме свикнали каквото и да правим да си почистваме и подреждаме всичко, така че да не си създаваме допълнителна работа впоследствие.
Децата имат няколко коша за играчки, които побират бързо и лесно цялата бъркотия от играчки, без да се налага всяка играчка да се подрежда на определено място.

# 113
  • София
През работните дни, след като се прибера вкъщи и когато имам настоение гледам да си помогна за чистенето в събота или да пусна пералня.

# 114
Правя си план за всеки ден, който гледам да изпълня изцяло.

# 115
  • Ямбол
Слушам хубава музика, докато върша домакинската работа.

# 116
  • София
Сподели ни своите изпитани трикове, с които правиш всекидневието си малко по-лесно:

Сутрин като се събудя се усмихвам, така деня ми започва позитивно.
Правя си кратък план и го следвам.
Закусвам със сок от прясно изцедени плодове и това ме зарежда с енергия.
Деня ми е съпроводен от музика и това ме движи напред с лекота.
Вечер намирам време за приятели, дори и да е онлайн среща - така споделям емоциите си.

# 117
Включвам детето във всички задължения под формата на игра. Дали ще е простиране на изпраните дрехи, миенето на чинии, чистене на прах, сервиране на масата и т.н. - включвам го и така неусетно той свиква да има ангажимент към всичко вкъщи, а аз наистина свършвам работата много по-бързо благодарение на него.

# 118
  • Г. О.
Приготвям овесените ядки за закуска на детето като ги накисвам от вечерта и на сутринта са готови за консумация. През почивните дни наготвям няколко ястия и така имаме храна за три дни, без да се налага всеки ден да готвя.  Откакто имаме сушилня не губя време за простиране и за гладене.

# 119
  • София
Дрехи приготвям от вечерта. Пазарувам в почивните дни повече продукти.

Общи условия

Активация на акаунт