Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 799
  • 683
  •   1
Отговори
# 120
Разпределям нещата така, че да не се струпват на веднъж. Приготвям кутията на ученичката от предната вечер, за да има сутрин повече време за прически например. Обяснявам на децата, че ако ми помагат с ежедневните задължения, ще имаме повече време за разходки и игри. През седмицата готвя по-прости рецепти, за да не губя много време, засуканите оставям за през уикенда. И т.н.

# 121
  • София
Опитвам се да правя всекидневието си по-лесно, като не обръщам внимание на дребните неща, които ме дразнят. Просто ги подминавам и си свиркам. Опитвам се да бъда по-малко самокритична и да имам повече лично време за мен.

# 122
Старая се да свърша всичката домакинска работа през седмицата, за да освободя уикенда за почивка

# 123
Ставам рано, подготвям някои неща предварително. Така не ми се натрупва работа на края на деня.

# 124
Правя разпределение по дни на задачите от седмицата. Подготвям, каквото мога предварително, за да спестявам време за чистенето и готвенето. Включвам детето да помага на игра, за да ,,освобождавам,, време.

# 125
Винаги си правя нещата в началото на деня, дрехите ми са подготвени от вечерта за работа. Ако нр мога да смогна вечер след работа довършвам, децата също ми помагат

# 126
Гладам да приключа със задачите и задълженията до обяд, че да имам време за почивка след това.

# 127
  • Mediterraneo
Не оставям днешната работа за утре. Ползвам помощници в лицето на мъж, деца и всякакви полезни електроуреди.

# 128
  • при късмета
Няма трик, гледам да си разпределя времето и когато е възможно включвам домашните в задълженията

# 129
Ставам рано, оправям къщата преди работа. Вечер готвя и пускам пералня.

# 130
Докато готвя, в пролуките подреждам кухнята и изчиствам веднага след себе си.

# 131
Старая се да чистя малко всеки ден вкъщи,например единия ден банята,после кухнята и т.н., за да имам свободно време през уикенда,когато се отпускам с книга,чаша вино,хубав филм,обръщам внимание на любимите си хора и животни или се глезя с нещо вкусно,което ми се хапва ,избягвам газираното(за съжаление не напълно) и съм голям фен на Queens портокал/ вишна. 🥰

# 132
Готвя от вечерта за следващия ден, подготвям вечер дрехите. Сутрин ставам рано, прибирам прането от терасата.

# 133
Разпределям задълженията си, за да не ми се струпва всичко наведнъж. Имам определени дни за основно почистване. Всеки ден върша някакви малки неща, които ми помагат по някакъв начин.

# 134
  • София
Почти всичко върша, като си засичам време - нещо като игра и за максимално използване на времето, с което разполагам: 30-50 мин, час или два.

Общи условия

Активация на акаунт