Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 801
  • 683
  •   1
Отговори
# 135
Цялата си домакинска работа я върша на фона на приятна музика.Сутрин ставам рано и да обяд нямам ангажименти.Следобед разпускам пред телевизора или с книга в ръка.

# 136
  • sofia
Всяка сутрин правя план за деня си. На всяка свършена точка се "награждавам с 30-тина минути за мен". В тях чета, слушам музика, разглеждам нета или просто пия чаша сок на терасата. Така по-бързо изпълнявам плана, за да дойде по-бързо моето време.

# 137
Докато приспивам детето, играя игри с бгмама 😉.

# 138
  • ЛОВЕЧ
Каквото и да върша винаги музиката е с мен,по този начин не усещм времето и работата ми е песен!

# 139
Гледам да свърша повечето неща през седмицата, за да имам повече свободно време през почивните дни.

# 140
Замразявам доматен сок във формички за лед, после вадя няколко кубчета и пускам в ястията😁

# 141
Старая се да върша домакинската работа докато раборя нещо от компютъра

# 142
  • Велико Търново
Моят трик е да съм организирана, съчетавам различни домакински задължения и  ми остава свободно време. И се опитвам да не разхвърлям, така подреждането и чистенето става бързо.

# 143
Трик - делегирам част от домакинската работа на останалите членове на семейството, а после заедно си пием сока и си редим пъзел Wink

# 144
  • Елхово
Старая се да върша домакинската работа с елемент на удоволствие

# 145
Много ранното ставане ми осигурява време за гимнастика, кафе и приготвяне на закуските. Домакинствам ежедневно по-малко, за да не се натрупва цялата работа за уикендите и така имаме време за дълги разходки или туризъм. Използвам и съдействието на партньора, няколко пъти седмично той да приготви вечерята.

# 146
Имам малко бебе,  и не винаги нещата се случват по план,но предимно гледам сутрин да направя закуска,след това да изчистя,да направя обяд и след обяда да сме свободни за игри и разходки 🤗

# 147
Във форми за лед замразявам настъргани зеленчуци и подправки. Когато готвя вадя една бучка и слагам в супата или манджата.
Когато децата ми бяха малки и ги захранвах така замразявах сварено и пасирано месо и бульони. След това пюрето е готово за отрицателно време.
Сега обичат да им правя ледени близалки като замразявам натурален сок във форма с клечка.

# 148
Единственият ми трик е да свършвам всичко, което съм видяла, в момента в който съм го видяла. Така не ми се натрупва работа за кратките почивни дни.
Всичко останало планирам - пазаруване, пране, гладене, чистене са разпределени регулярно през седмицата.
И като добавим ранно ставане (когато всички спят и няма кой да те закача), дните стават прекрасно лесни Simple Smile

# 149
Пускам си музика силно. Старая се да си намирам време за почистване, така не мисля колко ми е мръсно.
Планувам си деня.

Общи условия

Активация на акаунт