Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 792
  • 683
  •   1
Отговори
# 90
Всяка неделя правя меню за седмицата , понеделник се пазарува и така всеки ден имам яснота какво ще се готви.

# 91
Подготвям всичко, което ще ми трябва през деня, от предната вечер ,готвене, гладене, почистване

# 92
Опитвам се да пазарувам по промоции ...
Приготвям вечеря и после още нещо за следващия ден ...гладя в неделя

# 93
Разпределям си домакинската работа така, че да ми остава време и за релакс. Докато чистя или готвя - слушам музика, така ми е по-приятно.

# 94
Гледам да върша по малко всеки ден, за да не се струпва много работа. Пускам си енергична музика, когато чистя. Делегирам задачи на другите в домакинството.

# 95
Всекидневието ми е лесно, защото имам подкрепа от ММ и сина ми. Помагат, разпределяме си задълженията и така всичко е песен. Старая се събота да компенсирам, ако има пропуски, а неделя обичам да почивам активно.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 15:26 от Пролетно цвете

# 96
Включвам се с удоволствие в дискусията,и без това на баткото любимия му сок портокал е на Queen's и през ден купуваме 😊
Обикновено вечер зареждам съдомиялна и пералня.Така,на сутринта още докато си пия кафето,подреждам съдовете по местата им и след това простирам(или пускам сушилня).По време на сутришната ни разходка с малката,пускам робота (с функция моп) да чисти,докато ни няма.Разбира се,един път седмично се чисти основно,глади се,почистват се банята и двете тоалетни.
Старая се да готвя през ден,или два дни,като винаги имам заготовки във фризера-нарязани на ситно лук,моркови,свежи подправки,кайма и др.
И винаги си почивам поне един час,докато спи малката.Това е моя начин за релаксация и презареждане😊

# 97
Вечер си организирам утрешния ден. Кога, какво ще правя.

# 98
Слагам дървена лъжица, в тенджерата, когато варя нещо, за да не изкипи; Когато зареждам телефона си, го слагам на самолетен режим, така се зарежда по-бързо; Когато топля храна в микровълновата я слагам по краищата на чинията, за да се стопли по-бързо; Когато съм поканила гости в заведение, и те не са идвали до сега в него им изпращам снимка и локация на мястото като съобщение, за да ги улесня;

# 99
Подготвям дрехите за следващия ден от предната вечер, така сутрин си поспивам.
Гледам да изчистя и наготвя до обяд,за да съм свободна следобед.

# 100
С неща, които обичам да правя си доставям малки удоволствие. Например, докато домакинствам, слушам любимото си радио.

# 101
  • София
Понякога поръчвам храна за обяд, за да оцелеем някак Blush .
Включвам баткото в домашните задължения, за да помага.
Понякога каним бабите на гости за по няколко дни, за да помагат с децата и с домакинската работа и да поемаме въздух.
Държа на приличен час за лягане, за да остава по малко време и за нас възрастните да се видим и да разменим по някоя приказка.

# 102
Приготвям си дрехите за работа за следващия ден още от вечерта и така не губя време сутрин какво да облека и как да го съчетая , а също така си обелвам и нарязвам продуктите от предишната вечер и като започна да готвя вечеря имам готова заготовка и храната е готова много по бързо.

# 103
Улеснявам се, като се старая да планирам действията си и да съм организирана. Също така имам и някои домакински уреди, които ми помагат в това.

# 104
  • на последния етаж
Разпределям задължения и на останалите членове на семейството.

Общи условия

Активация на акаунт