Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 804
  • 683
  •   1
Отговори
# 165
Лесно превръщам сандвича за закуска в забавен сандвич с личице за да се изяде бързо. През лятото легенът се превръща в басейн за любимите фигурки на герои (трябва да си имат и "плажна" кърпа). А когато детето се учеше да ползва гърне, за всеки успех, получаваше стикерче, което да залепи.
Успех мамчета- вие сте героите на деня!

# 166
  • София
Опитвам се да не оставям да се натрупват много неща за вършене.

# 167
Предварително подготвям нещата от днес за утре- дрехите извадени и приготвени, продуктите за закуска -нарязани и в отделни пликчета , прибрани в хладилника. Сутрин ставам 30 мин. преди другите и на спокойствие доприготвям каквото съм измислила.

# 168
Триковете ми са: включвам филмче на детето докато готвя, приготвям нещата за следващия ден от вечерта, разпределяме с таткото  задачите за деня.

# 169
  • София
Държа списък със задачи и следя дали вървят по план, нещата излизат извън контрол, ако повече от 2 задачи се забавят.

# 170
  • София
Трикове е силно казано, но се опитвам да организирам ежедневието така, че да има минимално губене на време. Освен това се опитвам да включвам децата в домакинските дейности.

# 171
  • Elhovo
Когато правя скара винаги в тавичката слагам картон или фолио , че по-лесно да я чистя после.
Когато искам да изстудя бира или сок за 5 минути- Взимам дълбока купа, в която  слагам равни количества  вода и лед. След това на 1 литър вода- 2 с.л. сол. Разбърквам и слагам бутилките в тази смес.  За 5 минути температурата на напитките ще се понижи с 10 градуса.

# 172
Подготвям нещата за следващия ден от предишната вечер - дрехи за детето, за нас,пускам прахосмукачка и измивам чиниите .

# 173
Опитвам да свърша всички задачи навреме, за да не ми се натрупват за другите дни, колкото и да ми е натоварено.

# 174
  • Sofia
С две деца е трудно да  се намери свободно време, но аз съм съчетала полезно с приятно, включвам всички в домакинството, всички помагат и участват. Разбира се, че ги награждавам след това.

# 175
Разпределям домакинските задължения равномерно през седмицата. Подготвям всичко необходимо за следващия ден от вечерта, за да не забравя нещо на сутринта. Правя си списъци.

# 176
Слушам хубава италиянска музика

# 177
  • Пловдив
Разпределям задълженията, приготвям предварително храната, слушам музика, докато чистя

# 178
Имам план за изпълнение на всяка една работа. Например маршрут по койт минавам като почиствам и/ или приблизително време за което да свърша работата. Съответно вече част от дейностите ги правя без да се разсейвам( което ми беше основния проблем на млади години), а и мога да си пусна музика и да ѝ се наслаждавам. А, да- и винаги се награждавам за добре свършената работа!

# 179
Определям си дни за основно чистене и се старая да приключа по-рано, за да ми остане време за кафе и книга

Общи условия

Активация на акаунт