Споделете 2.1

• 21 826
  • 569
  •   1
Отговори
# 240
Sineo4ka , съжалявам за лошия период в който си . Дано вси4ко се нареди скоро.  Hug
Какво магазин4е си направила ,за дрехи или хранителен.

Мерси за съчувствието.
Магазинчето е детско. Tired Sad

Мърморанкеееееее супер са....... Grinning Hug

# 241
  • UK
До моя магазин има магазин за дрешки и никак не върви... Аз съм и на късмет обаче, като седна пред магазина да си говорим и винаги идват хора. Вчера седях, седях - 100 лева, станах, никой, седнах пак, още 80. Simple Smile

# 242
Мърморанке кога ще идваш в София?
Близко съм до Студентски град..... Hug

# 243
  • UK
Аз идвам на края на месеца, но няма да съм в Студентски град. Не знам още къде ще съм, по принцип съм си намерила квартира в Емил Марков, не знам къде е това, но търся все още самостоятелна квартира с приятеля ми. Ама шанса да се намери е... Много малък.

# 244
Кутийките са много хубави, а с историята ме разсмя rotfImao

Аз споделям, че преди няколко дена майката на приятеля ми ми спомена за една страхотна работа дали бих искала да работя. Аз исках да знам повече подробности и тя наистина се оказа много хубава работата, но пък аз не вярвам, че ще се справя. А и някак просто не ми се иска да се натреса, защото знам, че хората могат да си намерят по-способен човек от мен, който ще им е по-полезен. И ми е малко криво сега, защото звучеше хубаво.

# 245
  • UK
Еее, как няма да се справиш, то всички се научава.

# 246
Еее, как няма да се справиш, то всички се научава.
Е да, ама искат перфектен английски (а моят не е такъв) и някакъв немски (от който не помня почти нищо).

# 247
  • UK
Е... Можеш да се учудиш колко неща ще се сетиш, ама ти си решаваш.

# 248
Може би имам лека нужда от промяна, но все още съм раздвоена, дали промяната да се изрази в прекалено спамене или в интелектуалничене  newsm78 Труден избор...

Но пък за сметка на това психичното ми здраве е на ниво. Чувствам се прекрасно  Grinning

# 249
Днес ходих на зъболекар но....пак ме болят зъбите.
Вече 3-та седмица като сложа нещо в устата си (че даже и да не слагам) ме заболяват - долу, горе, ляво, дясно.... Tired

Пред дилема съм да ги извадя всички, че да няма какво да ме боли ooooh!

Мърморанке, страхотни кутии и най-вече оранжевата Peace
Бухтичка, човек се учи докато е жив Wink

# 250
Мърморанке , кутийте са прекрасни , имаш талант и фантазия ,да правиш красиви опаковки.
Споделям    днес ми беше много тежък ден  Tired , изпокарах се с шефа заради едни промени в графика , които не ми изнасят и не са много справедливи. 4ак ревнах от яд  Embarassed ,отдавна не ми се беше слу4вало да си изпускам нервите така. Засега вси4ко се нареди ,ще видим за по нататък как ще е.
Напоследък все по 4есто запо4нах да се замислям  Thinking  , 4е колкото съм по добра към определени хора и колкото пове4е се стремя да им угодя и да направя добро впе4атление , толкова пове4е се злоупотребява с добрината ми. Не ми се иска , но май ще си променя държанетокъм въпросните  Naughty  ,щом съм недооценена от тяхна страна.

# 251
Споделям , 4е пиша 100ната си публикация.  Mr. Green

# 252
Е... Можеш да се учудиш колко неща ще се сетиш, ама ти си решаваш.
Може би, но все пак със сигурност ще се намерят хора, които ги знаят по-добре. А и други неща ме спират. Аз ще си помисля сигурно още, но едва ли ще стане.

# 253
Искам малко да се успокоя. Защо кипвам от най-малкото нещо? Сутрин е, а аз вече съм ядосана. Как е възможно толкова много да се дразня на най-близките си? Ще се разболея ако продължавам така.
Днес съм на интервю, как ми се иска възможно най-скоро да сменя работата си. Напрежението в този офис ми тежи, много неприятна атмосфера. Всеки говори за нова работа.

# 254
  • UK
Ходих на празника в Хуманитарната, сега се връщам, беше хубаво. Направих много снимки, и ми направи впечатление че за първи път кмета не дойде, откакто е кмет.

Общи условия

Активация на акаунт