За нещо специално...

• 3 520
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
Не си само ти. Аз пък сега компенсирам с детето и и го повтарям непрекъснато  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace

# 31
  • Sofia
Майка ми ми го казва много често, баща ми - не!

# 32
Татенцето ми го казваше /мир на праха му Cry/, майка ми - мисля, че не newsm78...просто различни типове хора, но и двамата са ми го доказали, че ме обичат, което все пак е по-важното Peace

# 33
Не, и моите никога не са ми го каzвали. Нито те, нито аz  Sad Понякога ми се иска да го кажа, но мисълта zа това само преминава преz главата ми, някак не ми достига смелост и... момента отминава.

Виж, на детето си го каzвам постоянно. И то ми го каzва  Heart Eyes

# 34
  • Варна
На мен също ми го казват често Grinning
Peace

# 35
Казвали са ми го много пъти, но е имало случаи, когато думите, и делата им не са се покривали.

# 36
  • Стара Загора
Баща ми по-рядко, но майка ми ми го казва постоянно (но пък с нея сме като сестри, всичко си споделяме Peace).

# 37
не, казват ми го непрекъснато... и слава богу.
Моите са от тези, дето не забравят да кажат, че и ядосани ме обичат.

# 38
Не, родителите ми не са ми го казвали досега (за 24 г.). Разбира се, показвали са ми го, особено майка ми, която толкова години се е справяла с всевъзможни проблеми, за да се живея спокойно аз. Но и при майка ми, и баща ми, има някаква емоционална бариера и невъзможност да се отпуснат и да изрекат вълшебните думи... Sad

# 39
Касиди, просто на някои хора им е трудно да го кажат с думи. Разбирам те и ти съчувствам.  Hug Имам много приятели които също не са го чували, нито дори почувствали от родителите си.  Sad Защо не почнеш ти първа, кажи им че ги обичаш и виж дали ще се престрашат и те да ти го кажат.
Иначе аз съм доста емоционална и ние постоянно си повтаряме колко са обичаме със семейството ми въпреки че отдавна не живеем заедно. Така съм израснала и не ми е трудно да го кажа и на други хора. Обичам много хора и си им го казвам.  Heart Eyes

# 40
Имам навика да помня изключително незначителни факти и събития, но точно този въпрос или част от него ме обърка.....
От майка ми съм чувала тези думи, макар да не се е случвало често, знам че много ме обича. От баща ми тези две думи не съм ги чувала никога  Cry Cry Cry. Не това обаче е най-лошото, защото както повечето казаха - по-важно е да доказват обичта си..............................

# 41
  • на кого му пука
Лично аз нямам навик да споделям с родителите си.Те не са особено словоизлиятелни на тема обич.Да не кажа никак.Макар че знам че ме обичат толкова колкото и брат ми.Не съм усещала предпочитания.
Най-паметни са двата пъти в които баща ми ми е казал че ме обича.Единия път заминавах в чужбина, а втория път когато се скарахме защото той ми направи реплика че ми преминавало времето за деца,да не чакам повече и т.н.,а аз просто имах проблем със забременяването.

Сега като пиша и се сещам че в темата за завистта можеше да си призная:
Завиждам на тези,които могат да споделят лични проблеми с родителите си и да получат спокоен съвет.Обещавам поне да се опитам да съм такъв родител.

# 42
За съжаление и аз съм като повечето от Вас, които искат да чуят тези прекрасни думички от своите родители, но и до ден днешен не съм ги чула. За сметка на това ги чувам от малката ми дъщеря, и това е нещото което топли душата ми.

# 43
  • Варна
От майка ми съм ги чувала и усещала, но от баща ми - май не.

# 44
Не си спомням някога да са ми го казвали,просто са си такива.За сметка на това баба докато беше жива ми го казваше и показваше често,с нея бях много по близка-лека и пръст Sad

Общи условия

Активация на акаунт