Влюбване/стабилност?

• 18 438
  • 506
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Жребче, нямах предвид само това горе. Чета те от известно време тука и звучиш като многострадална Геновева.
Четеш това, което аз реша да четеш. Другото е плод на твоето въображение. Wink

# 466
Аз не виждам нищо нередно да си помрънкаш и да си се оплачеш, когато нещо ти тежи.
Аз колко съм ревала и във форума и в реала. Даже една приятелка, която няма деца ми вика: - Ама ти си виновна, че нямам деца. Аз като те гледах ти колко изстрада с твоите, аз как да си го причиня?
Стига да има кой да те слуша, няма лошо да се оплакваш по цял ден.

# 467
  • София
За жените няма лошо.
За мъжете обаче, има. Естествен подбор, търсене и предлагане.

# 468
Жребче, нямах предвид само това горе. Чета те от известно време тука и звучиш като многострадална Геновева.
Четеш това, което аз реша да четеш. Другото е плод на твоето въображение. Wink
Чета онова, което ти си написал. Не съм искала да те засегна по никакъв начин, просто споделих как изглеждаш от моята камбанария.

# 469
  • Пловдив
Няма как да ме засегнеш. Винаги зная какво пиша; и защо.
 Относно двете възможности от въпроса в първото мнение, избирам третата.

# 470
  • Paris, France
Жените търсят мъже с качества по свой вкус, но също така държат и те (жените) да са слабост на мъжа. Той трябва да е решителен и непреклонен във всички случаи, освен когато жената иска той да слуша нея, т.е. винаги.

Не си прав. Пасивните жени не искаме мъже, които слушкат. Ако няма значителни разминавания в мирогледа нямаме против мъжът да решава и по възможност без да се допитва до нас.

Майка ми и мъжът ми ужасно се дразнят на моята нерешителност и ме дразнят с подпитванията и подканванията да реша. Ми не мога да решавам. Колеблив човек съм. Мъжът ми се научи да не ме пита за щяло и не щяло и всичко е наред. Децата също са ми казвали, че съм мека. Е, когато много искам нещо и само него е лесно.

За готвенето и домакинстването - не ме бърка, стига да не трябва да чистя след него, а у нас трябва 🤩😎🤐. От 9 сутринта чистя котлоните, ползвани от готвещите мъже. Почти 12ч е и след обяда ще изчистя и остатъка от кухнята 🥳🥳🥳.  Ще речеш, че за цяла рота са готвили, а то било омлет с малко домати и гъби. Другото е изкипялото мляко. Не мога да повярвам, че от чаша мляко може да се оцапа така микровълнова, котлони и под, ама на!

Акули и мечки нямаме наоколо, та кой може и не може да ги надплува и разгонва не ме касае.

Жребче, не си прав за ръста и липсата на СУМПС. Мъжът ми е долу горе колкото тебе висок, докато не тръгнахме да живеем заедно не му бях виждала колата, апартамент не знаех дали има и го видях чак като дойдохме тук. Не съм го срещнала девствен и не бях единствената кандидатка. Влюбихме се и се влюбихме за части от секундата и двамата.

Все повече млади, градски хора избират да нямат кола. Децата ни ръчнаха да я махнем. Не мисля, че екологично настроени ще държат на кола.

Вземи и отслабни! Ама бързо и рязко. Ще усетиш разликата в отношението. 5 см не са пречка, но 30 кила са.

# 471
Аз пък съм решителна, знам точно какво искам и искам мъж да се съобразява и съгласява с мен, тоест послушен.
Така, че всичко зависи от жената и тя каква е и какво иска. Мъжете какво искат, никой не ги пита.

# 472
Вземи и отслабни! Ама бързо и рязко. Ще усетиш разликата в отношението. 5 см не са пречка, но 30 кила са.
Смятам, че обратното е по-вярно ConfusedGrinningGrinning

# 473
Акулоизпреварващите и мечкопрогонващите мъже сигурно се намират под път и над път. Влюбчиви ли са обаче? Smiley
Предполагам, поне като се има предвид, че действието се развива не в село Горно-Нанадолно, Бургаска област. Joy

# 474
Ей мъже: Васко, Жребец, РФ, всичко ви е ясно, ама защо на практика не го прилагате, бе джанъм.
Васко, ти си много забавен тип. С мечката емпат ме спечели и ме усмихна. Хубав ден ви желая.
И на мен ми хареса това за мечката!
Не е задължително да пере гащи и готви. Мъжът, не мечката! Joy
Още пък по-малко задължително е, в моя случай, да ми предлага годежен пръстен.
Вчера докато си карах колело, между другото, явно съм имала доста изморен вид изотзад.
Та чух някой да ми подвиква, обаче тъпо и упорито продължих да си въртя педалите по един доста стръмен баир.
И изведнъж усетих, една ръка на кръста, която направо си ме буташе напред и тя принадлежеше на един нелош колоездач успоредно въртящ педали на моето колело.
Та така! Реших да споделя след половин вековен опит!
Ако си мъж и не си сигурен, какво току що си прочел, виж горния ми коментар! Joy

# 475
  • София
То в северните прерии вече има половин метър сняг и е 0 градуса.
Де го туй колело. Сигурно си сънувала. Simple Smile

# 476
  • Обран бостан ;)
Вчера докато си карах колело, между другото, явно съм имала доста изморен вид изотзад.
Та чух някой да ми подвиква, обаче тъпо и упорито продължих да си въртя педалите по един доста стръмен баир.
И изведнъж усетих, една ръка на кръста, която направо си ме буташе напред и тя принадлежеше на един нелош колоездач успоредно въртящ педали на моето колело.

Ммм, браво.

Ти върна ли му услугата по пътя надолу ? Trollface

# 477
  • Пловдив
Невенка тези килограми за нищо ги няма. Къде беше тя, когато една напълняла нервна съфорумка търсеше съвети как да отслабва.
 Невена, като се върна от разходката, ще ти пратя една моя снимка отпреди 14-15 години, за да видиш какъв скелет бях тогава при тегло малко под 70 кг. Сега съм 88-89 кг и ако сваля 30 кг според съвета ти горе, направо ще заприличам на гладен сомалиец. Sweat Smile 58 кг за мъж при ръст 171 см не е като 58 кг за жена.

# 478
  • Paris, France
Ти върна ли му услугата по пътя надолу ? Trollface

Равенна върви само напред и се изкачва нагоре ✌😻.

Невенка тези килограми за нищо ги няма. Къде беше тя, когато една напълняла нервна съфорумка търсеше съвети как да отслабва. Невена, като се върна от разходката, ще ти пратя една моя снимка отпреди 14-15 години, за да видиш какъв скелет бях тогава при тегло малко под 70 кг. Сега съм 88-89 кг и ако сваля 30 кг според съвета ти горе, направо ще заприличам на гладен сомалиец. Sweat Smile

А, снимки не обичам да гледам. Даже и себе си рядко снимам. Не мисля, че при ръст 1.70-1.75 някой е скелет като тежи 70кг.

Темата на Нервния Хамстер я видях късно. Тя вече пише в тема отслабване с ИР и там (почти) няма нужда от мене. С годините събрахме много информация и я систематизирахме в първия пост. Всеки може да влезе, да я изчете и да започне. При проблем с fine tuning, написване ако има проблем сме насреща.

Аз не съм спец в отслабване по принцип, защото при всеки е различно  Не разбирам от отслабване при сериозно затлъстяване, защото такова не съм имала и не съм проучвала, а зная, че е различно от отслабване при човек с малко мазнини. Изчела съм де що има за коремни мазнини и мазни черни дробове и панкреаси, но там всичко трябва да става бързо и рязко за да има траен ефект.

Сомалийците не понасят напълняване и развиват диабет, хипертония, оглупяване, инфекции на много по-нисък BMI. Това важи за всички народи от горещи области. Те нямат много мастни клетки под кожата и ако почнат да дебелеят слагат в мускули, задника и накрая във вътрешни органи. В Европа се освинват много от тях.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3617999/

Трябва им превенция. Като видя такива с корем ги плаша с диабет, отрязани крака, разярени зъби, оглупяване, импотентност 🥳🤩😎, залежаване, парализиране, недъгаво потомство, самота, обаче трудно вдяват. Само в Кувейт и залива имат агресивни програми за отслабване, но пък и най-много дебели. Страшно е. Дано младите се осъзнаят.

# 479
То в северните прерии вече има половин метър сняг и е 0 градуса.
Де го туй колело. Сигурно си сънувала. Simple Smile
Виж прогнозата за Монреал, г-н Метереолог! Не го напусна толкова отдавна! И извинявай, че те цитирам! Знам си гьола! Joy

Общи условия

Активация на акаунт