Има такива мъже...

• 21 041
  • 555
  •   1
Отговори
# 270
Мъже има всякакви..
Срещаш един, който ти влиза под кожата. За всички може да е "черен", но за себе си го усещаш като идеален.
Напасвате се, години може да сте в синхрон и после нещата да се объркат.
Променяме се, губим се.
Той пак може да е идеален(същия), но ти да си различна и вече да не искаш това.
Хора всякакви, ситуации различни.

Всъщност, това е основния проблем в наше време- дори не минават много години и се оказва, че вече не искаме "това", защото е изчезнала първоначалната тръпка и ореола около милото.
Ежедневието иска друг поглед върху качествата на човека до нас, с оглед на други приоритети, които са се появили.
Но, често искаме хем сегашното, хем предишното, а ние самите също не сме предишните и дали е лесно на мъжете ни да се примирят с вечно недоволна, мърмореща, правеща забележки, че и вдигаща скандали, жена?
Нямаща нищо общо с момичето, което са избрали да им роди децата.

Я да питам по този повод - какъв е идеалния човек (мъж, жена) за някой, който нищо не иска?
Изобщо има ли такъв? Като чета тук, идеала ви е все свързан с някакви искания/изисквания.
Конкретно за мен - идеални жени няма, неприятното е че много се засягат от факта, че нямам изисквания за идеалност към тях. Щото това им пречи да имат подобни към мен.
По-скоро прeчи им да ги заявят Wink

# 271
Едно не мога да разбера?
Защо някому е нужен идеален мъж/жена?
Ма това е такава скука....

# 272
Джеймс, идеалност едва ли за някой е предварителни параметри. По скоро усещане- ти, тя, заедно.

# 273
Рози и бодли, не е важно каква те искат, а как се искаш ти, та нататък е лесно, пък и гледайте като избирате, или не прекалявайте с избирането. Жените много обичат да се пишат жертва на искащи мъже  Wink
Точно предварителни параметри са. За много, за повечето. Две години, пет години разлика, професия, сантиметри, доходи. И т.н Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 19:23 от Дренка

# 274
В краен случай става и ако се влюбите взаимно.

# 275
Рози и бодли, не е важно каква те искат, а как се искаш ти, та нататък е лесно, пък и гледайте като избирате, или не прекалявайте с избирането. Жените много обичат да се пишат жертва на искащи мъже  Wink
Точно предварителни параметри са. За много, за повечето. Две години, пет години разлика, професия, сантиметри, доходи. И т.н Simple Smile

Тъй де, внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш:)
Но подчертаното е важно.Без значение сами или във връзка.

# 276
Като си помисли човек, че двама се събират по любов и са си ок, но после продължават да се развиват, някои даже деградират или просто двамата се развиват в различни посоки... Та мисля, че може би освен любов, трябва да има някаква способност и у двамата да се приемат, след като са се изменили и всеки неегоистично да иска успеха на другия, и да не се чувства застрашен от него.

# 277
Като си помисли човек, че двама се събират по любов и са си ок, но после продължават да се развиват, някои даже деградират или просто двамата се развиват в различни посоки... Та мисля, че може би освен любов, трябва да има някаква способност и у двамата да се приемат, след като са се изменили и всеки неегоистично да иска успеха на другия, и да не се чувства застрашен от него.
Да, за какво да обичам мъж, с който не се уважаваме?

# 278
Едно не мога да разбера?
Защо някому е нужен идеален мъж/жена?
Ма това е такава скука....
Зависи какво имаш предвид под идеален. За мен идеален е този, който споделя моите разбирания за живота. Веднъж се живее, не виждам причина да си губя времето с всекидневни битки за всяко нещо. От друга страна, уважавам хората и не бих принуждавала някой да живее моя живот, но и не бих живяла нечий чужд. Струва ми се абсолютно безсмислено.

Всъщност, това е основния проблем в наше време- дори не минават много години и се оказва, че вече не искаме "това", защото е изчезнала първоначалната тръпка и ореола около милото.
Ежедневието иска друг поглед върху качествата на човека до нас, с оглед на други приоритети, които са се появили.
Просто вече не се връзват на приказката "На всички им миришат чорапите", т.е. сведи глава и кротувай, всички са еднакви.
Но, често искаме хем сегашното, хем предишното, а ние самите също не сме предишните и дали е лесно на мъжете ни да се примирят с вечно недоволна, мърмореща, правеща забележки, че и вдигаща скандали, жена?
Нямаща нищо общо с момичето, което са избрали да им роди децата.
Доста жени са възпитани да си поемат отговорностите, а доста от мъжете - да очакват жените им да го правят. Затова в повечето случаи причините са скандалите са с основателна причина. Въпросът е доколко е важно семейството за отсрещната страна и дали им е приоритет.

# 279
  • София
Доста жени са възпитани да си поемат отговорностите, а доста от мъжете - да очакват жените им да го правят. Затова в повечето случаи причините са скандалите са с основателна причина. Въпросът е доколко е важно семейството за отсрещната страна и дали им е приоритет.
Твърде феминистично разбиране, с което не съм съгласна.
Все едно чувам някои мачовци, които са на мнение, че твърде много жени са възпитани като Богданка, а твърде много мъже са готови да го преглътнат, стига да не се окаже, че Богданка е все недоволна от мъжа си и все я боли глава.

А, реално погледнато, особено в днешно време, двойките "развиват връзката " по куп години.
Живеят заедно, пробват се, напасват се уж и когато станат по на 30+ и се сдобият с наследник, се оказва, че мъжете не били си поемали отговорностите, които жената смята за нужно да поемат.
Ще кажеш, че го вижда този мъж за пръв път след като се прибере от родилното.
И до този момент, той е бил "идеалният", и някой го е подменил от раз.

Несериозно е и не води до нищо добро такова мислене.

ПП. Дори идея нямам да внушавам, че на "всички им миришат чорапите", а съвсем друго имах предвид.

# 280
ФФ, има някакъв проблем с мен, аз с него нямам. Нямам проблем с теб. С никой нямам, няма и да имам. Хората ме уважават, вкл. и днес, без да обяснявам как ми е минало ежедневието. Ако имах красива 23г, която да иска само него, да го гледа в очите и да го слуша, веднага му я пращам. Не се и съмнявам. Wink
Проблемът е, че моите познати жени са по-кофти тръпка и от мен. Как да му ги предложа. Просто няма свестни жени. Всички са златотърсачки с безумни изисквания, като се почне от визия, отношение и се стигне до финансово положение. Сега съм напълно искрена с вас.
Знам, че са кофти тръпка. Около мен имам 2-3 наборки, коя съученичка, коя съкварталка, вкл. и днес се разминах с едната, много им се иска, ама аз не ги искам. То не са флинтифлюшки, усмивки, чупки, да, де, ама минало ви е времето "девойки", или поне за мен, бидейки все така свеж, готин, спортен, безгрижен и усмихнат, а вие не така свежи, усмихнати и секси. А аз с годините ставам все по-готин напук на всичко и всеки, и физически, и мускулатура, и всичко. SunglassesRelieved
Факт, златотърсачеството, лицемерието, безумните изисквания, не към мен
. Simple Smile
От стрес нямам нужда, нещо което аз не причинявам на никой.

Кое наричате лицемерие?Значи като общуваме с хора на улицата и не им кажем задължително, че ни се виждат грозновати и прости например, сме лицемерни към тях? И аз като Кристина правя, мълча си 😁
Не говоря да се казва на черното бяло, което и малоумник ще го разбере, а за съвсем различни неща.

АбсурТ, къде си тръгнала да се буташ при сина си.
Много ясно, че няма как да имаш нещо общо с мен, бидейки ~60 годишна. Sweat Smile
При мен биха се котирали 23-30 годишни, преко сили 32-33, но много запазени, във форма, здрави, гледащи се, без пороци, трезви, единствено и само свободни, сингълки, вече излезнали от предишни връзки, не "приключващи", без деца. Smile

Free Agent, зависи какво имаш предвид под "не греши".
Никой не е идеален, но глупости, необмислено-претеглени неща не правя, не предприемам, айде така да се изразя.
А тръпчици колкото искаш нека те побиват. Брр Wink

Абе той че е безгрешен, няма спор, проблемът е, че жените не мислят така.
Кои жени, Криста?
"Извадката" от форума ли? Sweat Smile
Не е и нужно.
Точно няколко са тези, мислещи и преценяващи адекватно и правилно, също и безпристрастно.
Мога да посоча и поименно, ако се наложи.
И не защото сме първи приятелчета в реала и си пием кафето, даже не се и познаваме реално, просто жените си имат акъл, четат между редовете, осмислят, не се заяждат, гледат да вникнат и да създават, и участват в дискусия.

Uncommon, личния си живот не коментирам.
Само общи постановки. Hands V

Абе той че е безгрешен, няма спор, проблемът е, че жените не мислят така.
Той ли ти беше казал, че нямаш никакъв шанс при него, понеже си се завтекла?Joy
"Завтекла", "незавтекла", Кристина я коментирам като "типаж", житейска реалност, толкова и си чела, по-скоро недочела. Визирах, че каква ще да е, с такъв начин на мислене, с 2 деца, 40 годишна, с минал брак, не е за мен, имайки цялата палитра от възможности пред мен, размах и свобода. Сега "вдена" ли?
А тя може и да е най-най прекрасна на света. Кой знае. Жива и здрава.

НСЧ, браво, имаш трезва преценка, и то не на база единичния ми пост, а всичко, каквото си чела от ника ми през всичките тези години, като позиция и принципи. Simple Smile

Правилно, Дракарис - не се уважаваш с мъж, който не те уважава. BowtieSunglasses
Сладуранка. Ето ти едно цветенце. Flowers Tulip
А може и пастичка, сигурно обичаш. Cake Wink

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 22:08 от FragranceFanatic

# 281
Амин.
Абе не се ли намери някоя мома от форума да ти пише, от кога се рекламираш?

# 282
Харесва му публично да им обяснява, че няма да им се получи заедно. На лични какво става - кой знай, може това да ги мотивира, той ли пък ще им ѝ каже, я.

# 283
Няма идеални хора. Това не се учи до 11 клас. Ама се подразбира от хора с интелект поне средно ниво.
Оттам-насетне народът го е казал – на който колкото му е акъла.

# 284
Амин.
Абе не се ли намери някоя мома от форума да ти пише, от кога се рекламираш?
От таквиз се бяга с двеста.

Общи условия

Активация на акаунт