Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 117
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 660
Малките прахосмукачки са много слаби и нямат силата на нормалните. Имайте го предвид.

# 661
Да вметна, че точно поради описаната причина мислех дали да не взема акумулаторна, като на снимката в скрития текст (от поста на Contempladora на предната страница), но ми се струва неудобно за кръста.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 17:45 от fenyx

# 662
Благодаря! ❤ Тази от миналата седмица няма да ми върши работа, че работи на кабел в запалката на колата, но акумулаторната в скрития текст е точно това, което искам. Все пак ще звънна на телефона ако някъде е изостанала. Поздрави!

Трябва ми за вкъщи да чистя като ходя след детето 🤣😂
Пълно е ,днес видях.За Варна става въпрос.И аз искам ,но не за кола,а показаната в скрит текст.Кога може би ще я пуснат,не беше ли зимата по някое време.Предстои ми захранване на бебе и искам точно такова нещо.
Тази в скрития текст последно е пускана на 16 юли тази година. Не знам с каква честота я пускат обаче... Може би поне 6 месеца?

# 663
Малките прахосмукачки са много слаби и нямат силата на нормалните. Имайте го предвид.
За трохи,каши и пюрета дали ще върши работа?Само за това ми е идеята.
Contempladora,аз мисля че на около шест месеца ще да е,със сигурност зимата я имаше.Защо не я взех обаче?

# 664
Аз си купих парната четка днес, но още не съм я пробвала. Дано върши работа, мисля да я ползвам за леко приглаждане на ризи. Ще я тествам след малко и ще дам отзив, за който се интересува.
Доста се загледах по тази акумулаторна метла, именно, защото напоследък се оглеждам за нещо по-леко от прахосмукачката, което мога да ползвам често и само в кухнята, но нямам идея дали ще върши работа, точно този уред. Някой с опит и впечатления?

# 665
Знам, че куче върши същата работа като тия малките прахосмукачки. Някои дори ловят храната още преди да е паднала на земята. Grinning сори за офф-а. Не се въздържах.

# 666
  • София
Пазарувах и аз,доволна съм,спестила съм била 4,58 на голямата ми сметка от 23 лв.но спечелих и сок..
Активирах крушите,но не взех,търсех кашон за покупките,че не взех нарочно количка.И нали съм глава, забравих.

# 667
Яяааа, отскрийте скрития текст, моля, че не мога да го намеря, така се е скрил 😀 Принципно и аз се интересувам от такава прахосмукачка, но не за кола. Дори бях питала преди време кога ги пускат д/г, но никой не успя да ми отговори.

# 668
Благодаря! ❤ Тази от миналата седмица няма да ми върши работа, че работи на кабел в запалката на колата, но акумулаторната в скрития текст е точно това, което искам. Все пак ще звънна на телефона ако някъде е изостанала. Поздрави!

Наскоро имаше от тези вертикалните прахосмукачки, като към тях като приставка беше тази малката. Някой, ако се сеща, да каже как се водят.

# 669
Акумулаторна 2 в 1, за към 150 или 200 лв май беше. Но предпочитам да си водя голямата прахосмукачка, нещо не видях смисъл от тези варианти. Като поотраснат децата, може да потърся роботче, сега има много дребни играчки, в т.ч стикита, не е ефективно да ги събирам преди това.

# 670

Наскоро имаше от тези вертикалните прахосмукачки, като към тях като приставка беше тази малката. Някой, ако се сеща, да каже как се водят.
Тя беше в по-предната, обаче много пари ми се стори. Към 200 лв беше. Затова търся и аз с Дори.

# 671
Нека някоя мама, която има такава прахосмукачка да сподели дали й върши работа. Имайте предвид, че автомобилната с кабел е по-мощна от тази с батериите 7,5 волта.

# 672
И аз харесвам голямата двукилограмова кръгла пита кашкавал. Все още е на Йотови, ще сложа скрито снимка на етикета ( сега е на промо 10 лв/кг).
Към 15 ч. нямаше плешка( вчера в 8.30 също), филе, бутер/банички, рафаело...нищичко от купоните. За да не съм само с тортилите от вчерашната скреч карта , взех 2 пак. от замразените картофи по селски. Нова "печалба" или отстъпка нямам.
Скрит текст:

# 673
Днес го загледах този кашкавал, как се държи при печене? Зачервява ли се и тегли ли се?

# 674
Ето тука му вдигам булото на скрития прахосмукачен текст пак. Grinning

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт