Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 824
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 890
Очевидно има някаква причина да изчезне брошурата от техните сайт и приложения, но сме я разгледали рано-рано, въпросът е дали я променят сега.
Това кисело мляко някой знае ли от кой производител е? (Ако не - стига да се сетя ще го погледна утре)

# 1 891
Момичета, пазят ли асортимент на сладоледите през зимата? До сега не съм изпитвала такава нужда от сладолед толкова често, колкото сега, и не съм обръщала грам никакво внимание.

# 1 892
Имаше до онзи ден много кутии от английски сладолед (сметановия) в Младост 2. , това ме подсети. А за онези от редовния асортимент не съм гледала, но май имаше някакви зимата.

# 1 893
Момичета, пазят ли асортимент на сладоледите през зимата? До сега не съм изпитвала такава нужда от сладолед толкова често, колкото сега, и не съм обръщала грам никакво внимание.
Има, да

# 1 894
  • Пеликания
Това кисело мляко някой знае ли от кой производител е? (Ако не - стига да се сетя ще го погледна утре)
Ако питаш за Pilos на Мегле е.
Скрит текст:

# 1 895
Има сладоледи зимата, но са по-малко видовете.

# 1 896
  • Sofia
В Лидъл плюс приложението, като разгледате настоящата брошура и следва новата.
Иначе при мен никакъв проблем с купоните и приложението, наличностите. Само баничките от 1кг не успях да взема, защото отидох след няколко дни.

# 1 897
Тия банички не се одобриха в къщи, още ги подритваме из фризера, не съжалявай толкова.

# 1 898
От новата брошура си харесах бекон, авокадо, гризини и сирене. За сиренето само трябва да намеря някой да си го поделим Grinning
Миналата седмица като ходих ми се стори, че редовната цена на кестените е май 9.99. А сега в брошурата "намаление" от 12.99 на 9,99 Rolling Eyes
Както и кашуто не е ли от половин година намалено с червен етикет на 23,49? Thinking

# 1 899
  • София
Пак да си задам въпроса. Впечатления от прахосмукачката 3 в 1.

# 1 900
  • София
Кестените снощи ги гледах -14 лв бяха.

# 1 901
Ето ги черните сусамки: https://www.lidl.bg/bg/p/pocherpka-ili-pakost/cherno-susamovo-blokche/p44799 На касите са, заедно с другите. Другите са с една жълта опаковка.
На Мир имаше ципура и дъгова пъстърва. Не бяха разграбени за мое учудване. Ама не взех.
Не ми се вярва да променят брошурата. Не, че я гледам, де. Ама всичко си има в сайта за следващата седмица. Там са ми по-организирани нещата от брошурата. Кой както е свикнал. Simple Smile

# 1 902
Ама всичко си има в сайта за следващата седмица. Там са ми по-организирани нещата от брошурата. Кой както е свикнал. Simple Smile
Понеже имах проблеми няколко пъти вече, само да обърна внимание, че в сайта (обикновено) липсват някои неща от брошурата.

# 1 903
  • София
Този шкаф за баня https://www.lidl.bg/bg/p/moyata-stilna-banya/shkaf-za-banya/p44601 , дали става за кухня                                                                                           а за този чадър https://www.lidl.bg/bg/p/tvoyat-neustoim-stil/chadr/p44867 -качествен ли е
Преди години си купих и много скоро се счупи една спица. На следващата година си купих друг такъв и отново се счупи спица много скоро след като го купих. И така се отказах от тези чадъри.

# 1 904
Сигурно има някакъв технически проблем. И новите купони не могат да се активират. Дава грешка.
За другата седмица харесах сиренето в цилиндричната кутия, но едва ли ще успея да взема. Нямам магазин наблизо и когато се наканя да отида често няма това, което търся.

Общи условия

Активация на акаунт