Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 130
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 2 730
Барчетата с мюсли при нас стоят на обратната страна на рафтовете със зърнени закуски и сухари, отзад. До тях са насипните ядки, другите барчета...
А когато имаше оферта за плодови йогурти пак беше изписано, че важи за вкус ягода и още някакъв, а аз взех и с други плодове и си имаше отстъпка пак. Друг е въпросът, че са твърде сладки и на детето ги "разреждам" със скир, кремообразна извара или обикновено кисело мляко Laughing

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 14:58 от dolce miele

# 2 731
. 😅 Взех на детето дървено камионче с бонбони (те за мен 🤪) , че има едно от миналата година и още го търкаля.

това пък какво е?

Съжалявам за бавния отговор, това е :
Скрит текст:

бонбоните

и миналогодишното

# 2 732
Bradata, ако не си купила етажерката, една дама от Сф си я била купила,но не й е ок като размер и може да ми я изпрати

# 2 733
  • Бургас
Тъкмо влизах да кажа, че са я изкупили при нас, но ето че за добро било Wink Радвам се, че ще си я имаш Simple Smile

При нас беше лудница днес! Половината промо неща ги нямаше и само дупки по рафтовете. Хлебните неща яко прегорена партида наредена с другите дето са супербледолики. Шефове обикалят като гламави, а служителите се чудят как по-бързо да успеят да заредят получената стока, след като близо 2 часа е имало проблем с рампата в склада. Сега поглеждам че мандарините, които по етикет бяха на лев и малко, са ми по 2,49лв/кг на бележката, ама за стотинки разлика как да не хукна обратно да си ги искам...
Поне взех от така хваления хек и тъй като лакомо награбих 2 тарелки, пък те не могат да се замразяват бидейки размразени, сега ще умувам по какви различни начини да го правя Grinning Едната от тях беше и с допълнително намаление 30%, че е до утре срокът ѝ.

# 2 734
  • Пловдив
Бях се засилила за маскарпоне...ама кат видях ква опашка се вие и обратно. Ужас!

# 2 735
Не знам сега какъв ел. термомртър има, но нашият е от преди 3 години от лидл и мери точно. Различни видове пускат и не гарантирам за всички, но и за други съм чувала пт познати, че са доволни.
Иначе моят го сверявам като меря и с живачен и е точен.

# 2 736
Ако става въпрос за термометъра който е в бяло и синьо на цена около 4,50 лв и с гъвкав връх- точен е. Много съм доволна от него. А и цифрите на дисплея са по-големички Grinning Но аз винаги меря температура като изчаквам поне 4-5 минути след звуковия сигнал (от чужбина имам термометър- много подобен като вид и характеристики- на който си пише след сигнала за всеки вид измерване по колко десети да се добавят, за мишница май беше +0,3).

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 15:33 от dolce miele

# 2 737
Тъкмо влизах да кажа, че са я изкупили при нас, но ето че за добро било Wink Радвам се, че ще си я имаш Simple Smile

При нас беше лудница днес! Половината промо неща ги нямаше и само дупки по рафтовете. Хлебните неща яко прегорена партида наредена с другите дето са супербледолики. Шефове обикалят като гламави, а служителите се чудят как по-бързо да успеят да заредят получената стока, след като близо 2 часа е имало проблем с рампата в склада. Сега поглеждам че мандарините, които по етикет бяха на лев и малко, са ми по 2,49лв/кг на бележката, ама за стотинки разлика как да не хукна обратно да си ги искам...
Поне взех от така хваления хек и тъй като лакомо награбих 2 тарелки, пък те не могат да се замразяват бидейки размразени, сега ще умувам по какви различни начини да го правя Grinning Едната от тях беше и с допълнително намаление 30%, че е до утре срокът ѝ.
В същия Лидл кроасани с масло имаше толкова много приготвени, че един беше паднал на поставката, взех го и го хвърлих в коша за боклук. Подкрепям, че беше лудница в магазина, но на шефовете в Равно Поле изобщо не им дреме за проблемите, които създават с този Лидл Плюс, че и със седмиците на различните държави, сякаш им е малко огромния асортимент от стоки, отделно и новогодишните такива. Магазина е задръстен с допълнителни стелажи, не можем да се разминем от тях.

# 2 738
Да,да,точно за него питам!Благодаря много за отговорите,момичета!🌼🌷🦋

# 2 739
  • Бургас
Стренджър, ако в профила ли ти е отбелязано правилно, си във Варна, а моят Лидл е в Бургас Wink Което не пречи вероятно да е лудница и на двете места.

Да попитам, моят модел детска пижама ли е странен или е дефектен просто? Не знам как беше преди изпиране, но сигурно би ми направило впечатление, ако задната страна е наистина с 5см по-дълга от предната, както е в момента Rolling Eyes

Скрит текст:

Ето този модел е http://prntscr.com/v6fzav

# 2 740
Стренджър, ако в профила ли ти е отбелязано правилно, си във Варна, а моят Лидл е в Бургас Wink Което не пречи вероятно да е лудница и на двете места.
По някаква случайност днес съм в Бургас и посетих твоя магазин. Почивен ден е и не съм на работа.

# 2 741
П.П. Гледайте внимателно кои вкусове са в купона, искахме да вземем банан, но не влиза в наградните!

Явно и банан влиза. Начислена ви е отстъпката- 0.79 ст, синият ред

# 2 742
П.П. Гледайте внимателно кои вкусове са в купона, искахме да вземем банан, но не влиза в наградните!

Явно и банан влиза. Начислена ви е отстъпката- 0.79 ст, синият ред
Да, да, това е отговор на друга потребителка, която изясни нещата и после редактирах поста си. Извинете за объркването, текстът в купона го създаде. 🙂

# 2 743
  • софия
Откакто пуснаха купоните, почти не ходя в Лидл. Преди малко минах през магазина на Вагона и разбрах, че нищо не съм пропускала. Неочаквано за мен, беше пълно с хора, чак трябваше на вътрешния паркинг да слизаме, служителите махат италиански, слагат Делукс продукти, хаос голям. Единственото хубаво е, че взех биволска моцарела с отстъпка. Скир сладолед с горски плодове е много сладък. Щях да взема и някое италианско вино, но с преподреждането на стоките не го намерих. И желирани очи нямаше.
Имам чувството, че откакто тръгна Лидл+ постоянно е пълно.

# 2 744
Аз си взех миналата седмица спечеления айран. А вчера мюсли барчето (Варна Битоля бе зад зърнените закуски). Взeх зърнената закуската на Вите да я опитам. И от крем сиренето за мазане с червен пипер и л.чушка (винаги съм взимала с билките и много ни харесва) някой ги беше похвалил тук. С една багета топла топла - много вкусно Laughing Laughing

И спечелих отново мюсли барче.

Общи условия

Активация на акаунт