Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 8

• 49 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Подарих й го преди Коледа, но нищо , много се радва

# 136
  • Пловдив
Малката лисичка, от къде е худито, много е хубаво?

# 137
В olx  го намерих.

# 138
  • Троян
Подарих й го преди Коледа, но нищо , много се радва

И нашият е такъв, но в черно. Как и се носи на момата, но още е топличко за него. Ще ни мине мерака в чакане на зимата 😁

# 139
  • Троян
Малката лисичка, от къде е худито, много е хубаво?
Аз го поръчах от Алиекспрес за РД миналата седмица. Но си го почакахме 2 месеца. Добре, че успя да дойде навреме 🙂

# 140
Много е хубаво худито. В стила и на нашата дъщеря е.

Тя искаше да става акушер от 7 годишна и все такава литература я влечеше, обсъждахме, гледахме сериали за акушери, купувах литература, но от няколко години смени и иска да е ветеринар.

Покрай ДО и онлайн сайтовете за домашно обучение, една ютюбърка препоръча този тип онлайн у-ще и разгледахме какво предлагат.

Така си избра този курс за младите ветеринари, а преди това изкара един за кодиране, един за Роблокс анимация и сега разглежда нещо с билогия и животни пак.

Като нямаме присъствени кръжоци, спорт и никакви извънкласни занимания от март и ще са онлайн  и през цялата 2021 при нас, се обръщаме към такъв тип кръжоци по интереси.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 19:31 от Анонимен

# 141
  • София
Еее, ама много ме е яд, че и тук няма такива курсове. Само Уча се сме й включили, за да си слуша уроците, да отговаря на въпроси и да прави тестове.

И моята дъщеря обича худита и си ги носи с кеф, както и късите пуловери, които се надигат до бюста, когато си вдигнеш ръцете. Днес й купих 2 черни потничета от НМ и й ги връчих с думите, че зимата няма начин да ми се разхожда с пуловер без потниче отдолу. Не остана очарована, но това е положението.

# 142
Какво искат вашите госпожици за Коледа?
Моята засега само худи на Чарли Демелио ,и днес успях да намеря и поръчах.

Иначе дупки на ушите няма още , чакам я  ,ако сама реши за обеци и тогава.

Моята дъщеря иска худи. И по-нататък спортни обувки на найк.

# 143
Тонка, ако нивото й на английски е на добро предгимназиално ниво, смятам, че ще се справи с нивото на класовете. Особено ако е навътре в материята и й е интересно.

Тези с кодирането примерно, използват програмен език и терминология, която е позната на децата.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 23:54 от Анонимен

# 144
  • Mediterraneo
Каква е разликата между худи и суитчър без цип? Понеже като напиша худи, директно на испански ми го превежда гугъла суитчър.

# 145
  • софия
Худи е с качулка без цип.

# 146
Худи е по ново му. По наше време си му викахме суитчър. 😄

# 147
  • Mediterraneo
Така де, суитчър с качулка без цип.

# 148
  • София
Худи е по ново му. По наше време си му викахме суитчър. 😄
Абсолютно. Децата всеки път ме поправят и аз всеки път продължавам да си го наричам суитчър.
Моята кандидат пубертетка, малката ми дъщеря също иска да става ветеринар като порасне. Може ли линк за тези курсове?
Ето я и нея Simple Smile
Скрит текст:
Днес по случай Хелуин и ваканцията вкъщи са четири девойки на 14 г и три на 11 г. Забавно е, но всъщност е доста спокойно, а децата страшно много се забавляват. Доволна съм.

# 149
Много е хубаво худито. В стила и на нашата дъщеря е.

Тя искаше да става акушер от 7 годишна и все такава литература я влечеше, обсъждахме, гледахме сериали за акушери, купувах литература, но от няколко години смени и иска да е ветеринар.

Покрай ДО и онлайн сайтовете за домашно обучение, една ютюбърка препоръча този тип онлайн у-ще и разгледахме какво предлагат.

Така си избра този курс за младите ветеринари, а преди това изкара един за кодиране, един за Роблокс анимация и сега разглежда нещо с билогия и животни пак.

Като нямаме присъствени кръжоци, спорт и никакви извънкласни занимания от март и ще са онлайн  и през цялата 2021 при нас, се обръщаме към такъв тип кръжоци по интереси.

Моята от 8 годишна иска да става хирург. Периодично си сменя желанията, но това за хирурга си остава. Не знам до кога ще е, като обяснявам, че за да влезе медицина трябва много да учи, а тя няма особено желание да учи. Има добри оценки, но те са предимно от това, че тя много помни като слуша. Ако и учеше, нямаше да има проблеми😜

Общи условия

Активация на акаунт