Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 8

• 49 943
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Миналата година искаше пари за колело и си го купи. Тази година не си е поставяла някаква голяма цел и не знам. Беше споменала през лятото, че много е харесала някакъв Пандора талисман на нейна приятелка, та може да я изненадам с мъничко бижу.

# 121
Поръча си ето този парфюм, който вече би трябвало да е доставен при баба ѝ:
Скрит текст:

За изненада ще купим вероятно някое талисманче за Пандора гривната ѝ, че си има само едно...

Пробихме ѝ ушите миналата година, по нейно желание. Но моя приятелка също ми е споделяла, че има притеснения от пробиване на ушите на дъщеря ѝ - те били много чувствителна зона, наситени с акупунктурни точки и можело да се улучи някоя, което да доведе до проблеми. За мен това е малко прекалено, но всеки има право на свое възприятие на нещата...

# 122
Моите едно време са ги дупчили с игла Grinning

# 123
Какво искат вашите госпожици за Коледа?
Моята засега само худи на Чарли Демелио ,и днес успях да намеря и поръчах.

Иначе дупки на ушите няма още , чакам я  ,ако сама реши за обеци и тогава.
Засега събира пари за лаптоп.
Иначе иска някакво худи с котета,  онлайн курс за млади ветиринари и книги.

Ушите пожела да ги продупчи миналото лято на 11.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 20:25 от Анонимен

# 124
И моите уши са пробивани с игла от една баба, през една лятна ваканция на село. След това дупките зарастнаха и втори път си ги пробих в поликлиника.
На дъщеря ми й пробих ушите на 4 години, защото искаше да носи обеци "като мама". Сега вече иска и втори дупки, но не много силно😉
За Коледа последно иска уоки-токи😝

# 125
  • Mediterraneo
И двете искат само пари. Голямата събира за настолен компютър, някакъв супер- дупер, дето струва единия ми бъбрек. Ама си ги събира, да си купува, когато ги събере. Малката няма поставена цел, ама искала да си има парички; купува си много неща за рисуване, някакви професионални серии.

# 126

Малко ОФФ, но може ли да споделите какъв е този курс за млади ветеринари, че и аз отглеждам един зоолог Simple Smile

# 127
От вас чувам за худи Flushed. Първо реших, че е грешка, после видях втория пост с него и реших да го пусна в Гугъл. Grinning Не знаех, че така се казва това, аз си му викам суичър с качулка. Joy

И все пак, ако попаднете на такова с Чарли или с Дикси, моля да споделите линк или магазин, че и при нас са любимки. Grinning

# 128
За залитанията по разни неща..не смея много да се изказвам.Всеки родител смята,че точно неговото дете няма да е такова,но пък всички деца,които са криввали от пътя са нечии. Говорим много,разбира се.В училище също говорят.За сега изглежда умно хлапе.Ще видим как ще бъде нататък.Далеч съм от мисълта,че никога няма да си дръпне-къде тютюн,къде коноп,но се надявам да сме възпитали у нея самоконтрол и да има повече мисъл,а не да се влияе от останалите.Поне в това работим.
Аз имам и дупки по различни места/въпреки,че вече не нося обеци/,татута и друга операция.Тя знае за всикчи,знае и за кое от тях съжалявам.Казали сме и,че когато може да взима сама решения,тялото си е нейно.Само много да го мисл,защото си стои вечно./точно и за това съм говорила с нея за моите неща/ Не сме и дупчили ушите точно по тази причина.
Ще видим в крайна сметка какво ще се случи.Това е едва началото на периода.
За подаръци не  е отваряла дума още.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 23:40 от red soul

# 129
На фона на батковците с техните скъпи желания, щерката е ултра скромна.  За РД през декември иска 2 четки за рисуване със специфична форма. За Коледа иска бяла боя. Направо ме шашардиса.

# 130

Малко ОФФ, но може ли да споделите какъв е този курс за млади ветеринари, че и аз отглеждам един зоолог Simple Smile
https://outschool.com/classes/introduction-to-veterinary-vet-med … XMhGGA#abkgx8j72i

Записана е от януари.

# 131
  • София
Щеше да е страхотно, ако и на наша почва имахме такъв курс за млади ветеринари. Дъщеря ми от една година е решила, че ще става ветеринар. Дано да я приемат в НПМГ, но както е нашарила оценките ме съмнява да стигне точно до това училище.

Вчера мъжът ми каза, че в Школо има нова оценка по ЧП. Гледаме - петица. Той ме поглежда и казва - а представяш ли си ако И учеше нашата как само шестици щеше да има. Grin

# 132
  • софия
Нищо не иска, всичко си имала. Ще й подарим гривна и талисман на Пандора МВ, че е фен. Може и някой парфюм.
Миналата година, по идея на Тонка, в последния момент й поръчах комплект пижама с халат. Това е едно от най-използваните неща. Дори и в момента е с халатчето. И одеало с ръкави. Но моята е зиморничава.

# 133
  • Пловдив
Моята нищо още не е казала за Коледа. 7 клас е и я натискаме за учене, та изобщо не се е сетила, че наближава.
Ходи на езда и може би някакви неща в тази връзка ще поиска.

# 134
Много благодаря на мамата с линка за курсовете!:tulip:
Дъщеря ми искаше какво ли не да стане,осн,свързано с арт,но от година и нещо е решена,уж твърдо,да бъде профайлър Simple Smile Ще видим до кога,но и в училище,когато са говоили с учители,че вече трябва да се насочват в някаква посока,е споделила същото.
Ще я пробвам с някои от курсовете тук,да я видя колко и е силно желанието Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт