Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 8

• 49 890
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
На мен козметичната ми показа вкъщи да ги махам след баня с две клечки за уши (една срещу друга). Но така и не се появиха повече и не ми се е налагало.

# 661
На моята й излезе (мисля) милиумче , то това чудо няма махане ,освен при козметик.

# 662
Със стерилна тънка игличка се боцва леко и се стиска. След това промиваш със спирт

# 663
Със стерилна тънка игличка се боцва леко и се стиска. След това промиваш със спирт
Благодаря,но едва ли да ми даде.

# 664
  • Mediterraneo
Аз и не бих се наела. Имам едно до окото от години, нито ми пречи, нито го бутам( предполагам, че е такова, де).

# 665
Ако се съгласи на козметик ще я заведа.

# 666
  • София
За пръв път чувам за ушни черни точки. Утре ще проверя дъщеря ми дали има такова чудо.
Иначе да се оплача, че много ме притесняват пъпките по гърба и раменете й. При това ме кара през няколко дни да я чопля... Преди време тук в темата се спрягаше името на една лекарка дерматолог, някакво чужбинско име беше, която практикува в бившата Токуда, но в сградата на Цариградско шосе. Моля, ако някой се сеща и знае въпросната лекарка, да напише името й, за да запиша час при нея.

# 667
  • Mediterraneo
Честно казано, и аз за първи път чувам за такива. Моите нямат, снощи ми стана интересно и ги проверявах Simple Smile Simple Smile

# 668
  • Бургас
И при дъщеря ми раменете и гръбчето са с пъпчици и черни точки.
Нашата кожна лекарка изписа това: https://biotrade.bg/acne-out-active-lotion-60-ml/
Аз обаче повече от нея се сещам, че трябва да почистваме.

# 669
  • Mars Hotel
Покрай темата тази нощ сънувах, че на дъщеря ми са ѝ излезли черни точки в ушите. Grinning Аз също не бях чувала за такива. Иначе при нея има много черни точки също, но по носа и като цяло Т-зоната. Рядко стават големи и проблемни, но са много видими. Лентички не помагат, измиване с препарати - само моментно. Мислила съм за козметик, но пуберката е абсолютна снежинка и не понася изобщо идеята за процедури. (Какъв цирк направи при ЛЛ, когато трябваше да ѝ слагат ДТК...)

# 670
  • гр.София
С тия черни точки в ушите Joy и аз бях много изненадана, аз не съм имала никога, нито брат и Simple Smile обаче тя има, дали защото е много бяла не знам, два пъти съм ги чистила мин.лято и от тогава няма, само едвам забележими по носа, но там го извивам наляво-дясно и те се изчистват. Косата и е дълга и къдрава, за сега е супер суха, мие я един път в седмицата, цикъл няма още, ще видим по натам.

# 671
  • София
И моята има по една в ушите. Ще ползвам метода с фибата, благодаря.

# 672

Такъв комплект имам, ползвам и аз за черни 2-3 пъпчици/точки  в ушите на. Много лесно се махат.
Когато преди 5,6 месеца започнаха да й излизат по-осезаемо пъпки, и дума не даваше да се  стискат, пипат. Но лека-полека свикна. Прага й на търпимост беше 0. Сега стана към 2 Simple Smile
На почти 12 г е.

# 673
С кое от тези неща махаш черните точки?

# 674

Може да висиш и в нета снимки/клипове

Общи условия

Активация на акаунт