Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 274
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Скрит текст:
Въпрос:Колата мязали на БМВ-то Серкан? На мен нещо - не?
(Днес от сета)

Нали в ребуса дадоха червена кола , дърво и ранено човече , предполага се , че Серкан се е блъснал и си е потрошил колата , това може да е новата Joy
Другият вариант е Еда да се е блъснал с "Чичо", отдавна не са го показвали   нали беше все развален ....

Предпоследно Серкан прати "Чичо" на доктор при неговите хора, а последно Еда отиде на брънча  с него.

Ей тука ...на 1:26:01 https://youtu.be/ihPYQqM2Bhw?t=5161

# 271
Благодаря  за уточнението, явно се е появил чичо Joy все още не съм гледала последната серия,  надявам се утре да успея. И все пак , ако някой ще катастрофира залагам на Серкан , само да не си губи паметта,  че тогава ще отидат съвсем в клишето:joy:

# 272
  • София
Не е моментът да си губи паметта. Има време за това клише. Sweat Smile
Благодаря  за уточнението, явно се е появил чичо Joy все още не съм гледала последната серия,  надявам се утре да успея. И все пак , ако някой ще катастрофира залагам на Серкан , само да не си губи паметта,  че тогава ще отидат съвсем в клишето:joy:

# 273
Това с роклята е голяма находка Hands Clap Значи Еда няма никакво намерение да се депресира, ами ще вади душата на Серкан с кадифени ръкавици People Dancer Трябва да има и подходящ повод, за да я облече Wear Dress. Предполагам, че Ефе също ще се мотае наоколо, за да е пълна картинката. Намирисва ми на друго дизи клише - главният герой гледа как любимата му танцува с друг, примерно, и умира от ревност Kissing Face

За черното Ауди пред дома на Еда - първоначално и аз помислих, че е баба Мардин, но вероятно още ще я държат на резервната скамейка. Сега съвсем скоро пуснаха Ефе на терена. Можеби малко като се поизхаби ще влезе тежката артилерия. Другото ми предположение е Алптекин. Него не сме го виждали с каква кола е. Той се оттегли от холдинга, но все пак едва ли няма да се интересува от случващото се Thinking Ето предтекст да отиде да говори с Еда по отношение на Ефе или за някой от проектите, а ако събере смелост защо не и за Серкан...

Продължавам да съм си все така запалена по сериала и да нямам представа на къде точно ще завие действието. Тази седмица с корона случая предполагам, че ще подготвят по-кратък епизод, така че и по-малко въпроси ще получат отговори. Важното е приказката да върви Wink

# 274
Фраг, може би утре Grinning

А може би е по-добре да го пропуснат и да изпипат епизода.

# 275
Привет,
изгледах епизода с превод, наистина ме беше стиснало нещо за гърлото. Вече сте го казали, но и аз ще повторя невероятна игра на Керем.
За този Ефе, никак не го харесвам. Добре станал съдружник, ама по кротко навлизай не може да се бърка на всякъде. Не знам какъв заек ще изкочи от негова торба. Щом толкова харесва Серкан и иска да работи с него да бъде по дипломатичен и внимателен, опитва се пред всички сякаш да го злепоставя, придизвиква го да се държи лошо, а на нашето момче и без друго му е толкова зле, че си го искара накрая на Еда.
Не зная дали постъпи добре като реши да се раздели с Еда, аз все пак си мисля, че истината между две влюбени души винаги е за предпочитане, пък каквото ще да става. Както казват водата намира своя път или нещо такова беше.

# 276
Предупреждавам, че коментара е дълъг. Веднъж и аз да се включа с мнението си и да съм в крак с вас. Simple Smile)))

Момичета , току що и аз изгледах епизода с превода.
Първо , заричам се повече на чуждици и само картинки , никога да не гледам предварително. Ще си чакам превода и тогава. Беше ми крайно безинтересно, защото елемента на изненадата ми се изгуби , знаех какво следва .... бях хванала от момента, в който Селин реже роклята до края на епизода.
Разбира се , друго си е да го прочетеш на български и да разбереш за какво става въпрос, но като знаеш сцените и вече знаеш какво става и какво да очакваш,  не е толкова интересно. ..

Така , сега по темата за епизода.
Първо . Ядосах се на Алптекин. Ето това за мен е крайно безотговорен родител. Добре , разбирам , че не трябва да има тайни в едно семейство и да няма скрито покрито , всичко да се знае. Това го одобрявам . НО НЕ ОДОБРЯВАМ , баща му да се държи като мишка. Изплю новината , и веднага на него му олекна и един вид не му пука какво става със сина му. Да се оправя,  както си знае и може. Какво е това сега ?! Както каза някоя от Вас, добре щеше да е , да отиде и да каже на Еда или най -малкото да поеме отговорност , да направи нещо , а не да бездейства , сякаш просто е в реда на нещата , сякаш нещо се е случило в рамките на нормалното и премливото .
Айде за Айдан разбирам , тя наистина постъпи като майка , загрижена е , мисли го , опитва се да помогне. Малко мъчно ми стана обаче , че излезе , че тя има несподелена любов и се е омъжила за човек, когото не обича ! ..

Относно Ефе. Целия епизод беше - акции , та акции. Чак взе да ме дразни много яко. Лош герой се очертава. От сега казвам, няма нищо добро в него. Интриги ще стават и ще се въртят. Другото , което ми направи впечатление,  а не видях , някоя от Вас да го е коментирала , е това , че той открито флиртува или поне се опитва пред всички,  като сваля Еда. Опитва се да вземе всичко , що има Серкан, дори и момичето му. А нашата , наивна,  ама наивна да дупка. Веднага съгласна да й пипат нейното. Аз ако съм - ще умра от кеф , че любимия ми поверява толкова важен проект и няма да позволя на някой си дето не го познавам , да ми пипа нещата. Искам да си знам , че аз сама съм си го постигнала и това е. Ако съм се провалила,  поне сама съм го направила и ще си науча сама урока. Няма нужда от мечешки услуги.

Джерен. Прави сте  , и на мен ми се стори , че може нещо да се получи между Ферит и нея.

Енгин. Имам чувството , че гледам мен. Веднага казвам защо. Той не знае как да действа бавно и постепенно . Той предпочита да пропусне началото , трудното и сложното , а веднага да започне от средата , все едно от години са "семейство " . Аз съм същата. Много ми е трудно да започна ново приятелство , нови контакти и т.н. почувствам ли даден човек, веднага минавам в средата , все едно от години имаме такива близки отношения . Grinning Припознах се в него , хареса ми. Моят човек е.!

Последната сцена с Еда и Серкан. Голяма горчилка. Много жестоко и несправедливо постъпи Серкан. Още в предното си мнение бях споделила , че на света мразя хора , които РЕШАВАТ ВМЕСТО ДАДЕНИЯ ЧОВЕК. Седни , поговори , сподели , скарайте се , ако щете се бийте дори... ама заедно ще намерите начин и решение , а не да решаваш вместо другия и да го нараняваш.

Надявам се следващия епизод да бъде добър и позитивен. Heart
Хайде по - бързо да идва неделя пак Heart

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 00:22 от Butterfly:3

# 277
Видео от арабките, но с не много добро качество. Керем, Ханде, Биге, Анъл и.... сет 15 еп, явно е доста напрегнато

https://vk.com/video-126686270_456241448

# 278
Момичета, това е много яко - изпълнението на Devil in disguise  от сторито на Керем в Инстаграм.

Че и й писал - Ох, Хенде, какви работи ме караш да правя.

Ама ще го изтрият.  Много ви се моля, как може да се свали стори от инстаграм като видео?  Видях, че го има в Туитър, обаче там е много замъглено - ами нищо  общо с оригинала.  Не знам как може да се запише със същото качество.

# 279
  • Пришълец
Принкс, надявам се да успееш да го свалиш Flowers Hibiscus

https://www.storysaver.net/

# 280
Прекрасни момичета Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom
благодаря ви от сърце за милите думи и пожелания, накарахте ме да се чувствам специална Yellow Heart
Маргарита Н.Blush,.... да това изкушение ме държа в кухнята до посред нощите, исках да го изненадам на сутринта, той много обича тестеничко Stuck Out Tongue Winking Eye
Слагам ви един красив залез

Уффффф, не мога да му устоя на този Керем, то глас, то поглед, то артистичност, на 41-на години съм, но годините нямат значение, направо се захласвам по това момче, ха ха ха Joy, вече за стотен път гледам неговото изпълнение Stuck Out Tongue Winking Eye
Важното е, че не е свалил халката, може би Еда ще му хвърли пръстена цвете в лицето в гнева си Disappointed Relieved
Ефе нещо ме дразни, много самоуверено встъпва не само в холдинга, но и се бърка в работите на Art Life:angry:
Ох, Селинката изобщо не желая да е около Серкан и да му се умилква, ще ѝ нарежа косата с ножица Joy

Настройвам се за хубави епизоди, с хапливи реплики между нашите, много ревност Stuck Out Tongue Winking Eye, хвърчащи искри, докосвания, погледи, ще бъде нагорещено.
Чакаме си сряда, нашия ден:innocent:Blue Heart, надявам се да си останем в сряда.
Лека нощ Nature Moon

# 281
  • София
Момичета, това е много яко - изпълнението на Devil in disguise  от сторито на Керем в Инстаграм.

Че и й писал - Ох, Хенде, какви работи ме караш да правя.

Ама ще го изтрият.  Много ви се моля, как може да се свали стори от инстаграм като видео?  Видях, че го има в Туитър, обаче там е много замъглено - ами нищо  общо с оригинала.  Не знам как може да се запише със същото качество.

Привет и от мен!

Prinx, нямам представа кой и защо би го изтрил това видео, в часовете на неделния ден можеше да се гледа навсякъде в социалните мрежи. Един не лош вариант може да се види и на руския сайт, давам линка по-долу и едва ли някой ще го изтрие от него:
https://vk.com/video-126686270_456241445?list=619c2cf204612de78d

Хубава вечер и спокойни сънища!

Ninika, един малко закъснял (имайки предвид часа в момента) поздрав и от мен! Желая на вашия син да има много усмихнати, спокойни и разумни тийнейджърските години! А на вас като родители, малки и големи поводи да се гордеете с него!  Цветята са за теб по повод вчерашния ти празник:

Скрит текст:

P.S. Днес нямах никакво свободно време, затова сега се опитвам да наваксам пропуснатото и ми прави впечатление, че на снимачната площадка актьорите определено изглеждат леко стресирани от факта, че има актьор с положителна проба в екипа. Дори на малкото кадри от еп. 15, които са достигнали до интернет пространството се вижда, че дисциплината им по отношение носенето на маски е по-различно днес в сравнение с предишните седмици и месеци! Ние хората някак интуитивно виждаме нещата около нас по различен начин, когато се случват някъде далеч и извън нас самите и когато се случват в непосредствена близост до нас и/или до наши близки! Надявам се искрено Елчин Афаджан бързо да преодолее последиците от вируса и да се завърне на снимачната площадка! А на останалите от екипа - здраве и кураж!

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 02:26 от nrgmama

# 282
Flowers Hibiscus Добро утро Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден!

Ново от сета вчера: еп. 15

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 07:56 от mi_si

# 283
Добро утро Момичета,

Аз пиша  в друга тема, но ми попаднахте и малко ви попрочетох. Споделям възхищението
                      си от Керем Бурсин отдавна, когато гледах "В очакване на слънцето ",  много ми хареса момчето, нап-
                      раво се влюбих в него, а каква двойка бяха с партнъорката си нямам думи. Това беше един младеж-
                      ки сериал, двамата с Ханде Доандемир бяха неотразими, същата година Керем стана "Мъж на годи-
                      ната " в Турция.
                                       Извинете малко нахлух в темата ви, но реших и аз да споделя възхищението си от Керем,
                      който за мен си остава един от най-добрите актьори на Турция.
                                        Желая на всички вас един хубав и успешен ден Момичета .Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 08:19 от Tanita53

# 284
Добро утро и от мен.
Аз още се ядосвам на Алптекин и Айдан.

Алптекин сподели със Серкан и Айдан вината си... олекна му. Де факто прехвърли проблема на Серкан, защото, ако един вид Серкан иска да е с Еда - Серкан ще трябва да мисли как ще я гледа в очите, как ще се изправи пред семейството й, и с какви очи ще иска ръката й, когато баща му има вина за инцидента.

Освен това ме подразни и отношението му... вярва, ей така, че инцидентът извднъж ще го забравят?!
Колко години нито Еда, нито леля й, нито бабата, нито Алптекин са забравили случилото се? Close
Направо не проумявам държанието му. Що за човек е?
Надявам се да види, да разбере, че Еда и Серкан страдат.
Надявам се, че черната кола, която обсъждахме да е на Алптекин, и че е отишъл да говори с Еда и лелята, за да каже, че той е виновен за поведението на Серкан и за това, че Серкан скъса и нарани Еда, и да обясни защо.
Да поеме отговорност и да заяви пред всички, че Серкан и Еда имат право да бъдат щастливи.

На Айдан също съм й ядосана. Вярно, права е, че щастие не се гради върху лъжи и тайни. Ама защо съветва Серкан да зареже Еда? Не можел да бъде с нея?
Защо да я зареже без да й даде обяснение?.... Да бъдел като джентълмена, бившата й голяма любов, който мислел, за това как родителите им щели да се гледат.... Rage

Да вземе да се появи отнякъде този джентълмен и да даде на Серкан по-умен съвет. Ако е обичал Айдан вероятно съжалява за постъпката си някога.

Общи условия

Активация на акаунт