Майски щъркелови доставки 2021 (Тема 2)

• 43 926
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз засега съм с предна ниска плацента. Обясниха ми, че на този етап няма място за тревога и едва след 20-та г.с. може да се говори за плацента превия. Шансовете плацентата да се вдигне преди тази седмица били големи.

# 121
  • София
Моята кума сега е в 7 м и също и беше долу плацентата, но се вдигна, обаче не знам в коя седмица точно.

# 122
Аз първата бременност бях с плацента превия тоталис в 20-та седмица. В 36-та вече беше високо горе. Не знам кога точно се е вдигнала, защото между тези два ехографа нямах други. Даже този в 36-та беше специално заради плацентата.
Надявам се са ви казали без секс, вдигане на тежко и натоварвания. При прокървяване - веднага в болница.
Но като цяло не е нищо страшно.

# 123
thelastmoan, леко да го изкара и да не се заразиш 🍀🍀🍀

# 124
Здравейте!

Днес бях на БХС. Всичко е наред, с изключение на риска от прееклампсия, който излезе висок. Досега проблеми не съм имала и цял живот съм с ниско кръвно. Налага се да пия Аспирин.
Като цяло каза, че всичко е наред, но сега се замислям, че каза, че плацентата е предна ниска, което до колкото знам не е ок. Той не каза нищо за това, а и аз на момента не се сетих да питам. Ще го обсъдим с моя си аг. Четох, че можело да се вдигне, но и да не пак може всичко да си е нормално. 🤔
Смениха ми и термина. Аз си знаех, че овулацията ми е била по-късно. Затова вече съм за 7 май 🌞

По време на приема на Аспирин често се наблюдават увеличаване на сърцебиенето,шум в ушите, болки в стомаха. Оказва се,че е заради самият аспирин и го казвам,ако случайно получиш някое от тези бонуси,да не се притесниш,че е от друго. Ако не ти влияе добре,предписват Натаспин-ефикасен и безопасен за превенция на тромбоза по време на бременност ✌🏼😊

# 125
Здравейте!

Днес бях на БХС. Всичко е наред, с изключение на риска от прееклампсия, който излезе висок. Досега проблеми не съм имала и цял живот съм с ниско кръвно. Налага се да пия Аспирин.
Като цяло каза, че всичко е наред, но сега се замислям, че каза, че плацентата е предна ниска, което до колкото знам не е ок. Той не каза нищо за това, а и аз на момента не се сетих да питам. Ще го обсъдим с моя си аг. Четох, че можело да се вдигне, но и да не пак може всичко да си е нормално. 🤔
Смениха ми и термина. Аз си знаех, че овулацията ми е била по-късно. Затова вече съм за 7 май 🌞

По време на приема на Аспирин често се наблюдават увеличаване на сърцебиенето,шум в ушите, болки в стомаха. Оказва се,че е заради самият аспирин и го казвам,ако случайно получиш някое от тези бонуси,да не се притесниш,че е от друго. Ако не ти влияе добре,предписват Натаспин-ефикасен и безопасен за превенция на тромбоза по време на бременност ✌🏼😊

Да, само че тя е с риск от прееклампсия, което няма нищо общо с тромбоза. А и Натаспина е хранителна добавка, която все още няма проведени тестове, за да е с доказано действие. Но така или иначе за прееклампсия помага само аспирин.

# 126
Здравейтее Simple Smile имам един въпрос ..Дали някой знае пускат ли придружители в Света София ?

# 127
Здравейте!

Да, само че тя е с риск от прееклампсия, което няма нищо общо с тромбоза. А и Натаспина е хранителна добавка, която все още няма проведени тестове, за да е с доказано действие. Но така или иначе за прееклампсия помага само аспирин.

Точно така,именно😊 Тъй като не съм чела по-назад и съответно не знам защо Аспирин,споделям че се предписва Натаспин, вместо първото, при тромбофилия/тромбоза, заради честите нежелани реакции. На мен и на десетки жени се е налагало да го пият. Затова го споделям. Защото е добрата алтернатива на Аспирина.
И така или иначе -да.
Споделям своя опит с препаратите🤷🏻♀

Grinning Ковид. Ако му пусна за бременност много ще му дойде в 1 седмица Grinning

Иначе си има купичка, чинийка, чашка и прибори, както и гъбка и веро на мивката в банята.

Дано половинката го прекара по-леко и по-бързо 🤞 Ти смяташ ли да си правиш отново тест?🙄 Нещо чувам,че трябвало да минат 5-6-7 дни от положителния тест на вече носител на вируса?

# 128
  • София
Здравейте, момичета, да си призная, че ви чета от самото начало 😀 но исках да ми мине ФМ преди да се включа. Терминът ми е на 13ти май и това ще ни е второ дете. Баткото е на 6 г. и днес ще научи новината.

Някой по-назад беше питал за МЦ Марковс и искам да кажа, че проф. Марков е страхотен.

Обмислям също да си направя Пренатест,  че едва ли БХС ще ми е добър.

# 129
Здравейте!

Точно така,именно😊 Тъй като не съм чела по-назад и съответно не знам защо Аспирин,споделям че се предписва Натаспин, вместо първото, при тромбофилия/тромбоза, заради честите нежелани реакции. На мен и на десетки жени се е налагало да го пият. Затова го споделям. Защото е добрата алтернатива на Аспирина.
И така или иначе -да.
Споделям своя опит с препаратите🤷🏻♀

Grinning Ковид. Ако му пусна за бременност много ще му дойде в 1 седмица Grinning

Иначе си има купичка, чинийка, чашка и прибори, както и гъбка и веро на мивката в банята.

Дано половинката го прекара по-леко и по-бързо 🤞 Ти смяташ ли да си правиш отново тест?🙄 Нещо чувам,че трябвало да минат 5-6-7 дни от положителния тест на вече носител на вируса?

Ами не знам. Така или иначе, когато РЗИ стигнат до нас, на мен ще ми е забранено да излизам до 5ти, вкл. за тестове. На 6ти сутринта ми е морфологията.
Ще се наблюдавам за симптоми и ще мисля нататък.

# 130
Здравейте, момичета, да си призная, че ви чета от самото начало 😀 но исках да ми мине ФМ преди да се включа. Терминът ми е на 13ти май и това ще ни е второ дете. Баткото е на 6 г. и днес ще научи новината.

Някой по-назад беше питал за МЦ Марковс и искам да кажа, че проф. Марков е страхотен.

Обмислям също да си направя Пренатест,  че едва ли БХС ще ми е добър.

Добре дошла!
Защо мислиш, че БХС няма да ти е добър?

Иначе за аспирина и Натаспина. Едното е доказан лекарствен продукт, а другото хранителна добавка. Да, изписва се, но не може да замести аспирина когато има сериозни прични такъв да бъде изписан.
Например аз съм с активирана тромбофилия и анти-фосфолипиден синдром и при мен никой няма да си помисли да ми изпише Натаспин (не че го продават в Европа де). Иначе за момичетата с неактивирана тромбофилия си е чудесна добавка.

# 131
  • София
С първата ми бременност БХС като общ риск не ми беше добър и имаше и други показатели, които сега не си спомням как се казваха, които също не бяха в норма. Тогава леко се бях притеснила, въпреки че всички доктори ме успокояваха, че всичко ще е наред (както и стана), та 6 години по-късно не вярвам да са ми по-добри показателите на БХС (на 37 г съм).  Затова си мисля, че ще се стресирам само, ако си направя БХС.

А за разреждане на кръвта аз пия Акард, което не знам дали е по-добро или лошо от аспирина, но доколкото разбрах чак на по-късен етап ще включат фраксипарин заради мутациите, които имам.

# 132
Изписва се тогава,когато аспиринът причинява сериозни нежелани реакци и/или в комбинации с други препарати Simple Smile Зависи и от докторът,който предписва терапията. Понякога се изписват двете,за да се редуват. Понякога се изключва едното. Толкова. Осланям се от предписаните лечения тук на доц. Русев и др.Сигридов.
За съжаление има и по-запознати явно,не споря 🙏

# 133
Ам така кажи, че става въпрос за Русев и Сигридов. Аз техните терапии не мога да ги коментирам, защото мен ме лекуват по общо признатите медицински методи, а гореспоменатите двама са далеч от това понятие. За съжаление.

BellaMoma, Акард е аспирин. С какви мутации си ти?
Иначе аз съм на почти 40 и ми е ОК БХС. Но ако ще ти причини стрес, по-добре не го прави.

# 134
Ам така кажи, че става въпрос за Русев и Сигридов. Аз техните терапии не мога да ги коментирам, защото мен ме лекуват по общо признатите медицински методи, а гореспоменатите двама са далеч от това понятие. За съжаление.

Уау! Защо си така насторена? Явно са те лекували двамата? Един от тях? Какво се е случило??🙄

Общи условия

Активация на акаунт