Майски щъркелови доставки 2021 (Тема 2)

• 44 176
  • 783
  •   1
Отговори
# 210
luludi, динозавърите се събрахме! Живот и здраве ще ги излюпим! SmileSmile

В курса ми са само 20-21 годишни деца! Направо съм си дино сред тях!

# 211
MoonDream подреди се накъде малко по-назад. Аз съм на 39 Joy
И се чувствам страхотно, именно затуй ме дразни като ме правят на бабичка в кабинетите.
Гинеколожката в локалната болница няколко пъти ми обясни да ходя да си прибирам замразените ембриони, щот яйцата ми вече не ставали, ама като видя как забремрнявам кат млада козичка и си мълчи вече.

# 212
  • София
Важното е да сме здрави и бебетата да са добре. Явно не е баш концерт пожелание, на кой когато му дойде редът😄. Като гледам сме свежарки и ще се справим не по-зле от младичките ☘️

# 213
Моята ФМ също мина, сега чакам резултатите от БХС. В МД явно пазят и стари изследвания защото ме попитаха за БХС 2013 😁 Уточних, че съм родила нормално дете, пък дано го вземат предвид, че 7г по-късно вече не съм под 30 години 😁

На прегледа бъдещата госпожица (може би) реши, че няма да е по-назад от брат си в същата седмица и седя през цялото време с гръб.

При синът ми бях убедила майка ми и моя мъж, че е момиче и толкова ми бяха повярвали, че бяха в шок. Сега ги бях убедила, че е момче. Моя мъж не знаеше как да реагира. Пак го шокирах, нали момче съм казала... Е да, но явно шестото ми чувство хич го няма.

А бъдещата госпожица от сега проявява характер. На др в 13г.с спира да им се гади, на мен тепърва започва сутрешното гадене. И киселини имам. Не мога да спя... С брат и беше песен. Спах по 24ч,нищо не усетих от бременността, но сега ми се връща. Надявам се за добро и финала да е успешен.

# 214
Teya, радвам се за добрите резултати.
Относно гаденето - при мен се усили след 10-11гс, преди беше само гадене, сега яко връщам, та не си единствена. Не мога да ям течни храни - супи, таратор, вода трудно пия, само тестени храни задържам Flushed С предната бременност качих 6-7кг за целия период, сега съм +4кг за три месеца, ще се търкалям накрая .....

# 215
Аз докладвам ^^
Свърши ми карантината, и днес ходих на Ж.К.
Човечето си е перфектно, расте си, шава си, днеска не се спря на 1 място.
Утре (13+0) фетална морфология Simple Smile

# 216
  • София
Аз днес се мерих и съм -7 кг. 😲 Не повръщам, не гладувам, явно преди забременяването съм се хранела наистина много зле. Нямам друго обяснение.

# 217
Излязоха ми резултатите от БХС, добри са Simple Smile Успокой се, макар и статистика, все пак си е притеснително. Др седмица първа ЖК

Аз не искам да се меря, но трябва да мина на режим, ако не искам да си докарам диабет и високо кръвно, че съм предразположена към трети триместър.

# 218

При синът ми бях убедила майка ми и моя мъж, че е момиче и толкова ми бяха повярвали, че бяха в шок. Сега ги бях убедила, че е момче. Моя мъж не знаеше как да реагира. Пак го шокирах, нали момче съм казала... Е да, но явно шестото ми чувство хич го няма.

А бъдещата госпожица от сега проявява характер. На др в 13г.с спира да им се гади, на мен тепърва започва сутрешното гадене. И киселини имам. Не мога да спя... С брат и беше песен. Спах по 24ч,нищо не усетих от бременността, но сега ми се връща. Надявам се за добро и финала да е успешен.

Хахаха това е било готино! Направо си представям суматохата, кято си предизвикала!
Аз миналият път не исках да знам какво е бебето (но все за момче го спрягах). И покрай мен никой не разбра до последно ..... Този път се изкуших и пуснах в ДНКтеста тази възможност. Но се правя на ударена и пак никой освен мен .... и вас ..... няма да разбере какво ще е бебето, че ще се почне едно купуване на панделки, дантелки, планини в розово (чак да ми се доповръща) от едната баба. Другата баба е икономична като мен! Колкото по-малко, толкова по-добре!

Гаденето, в 12та седмица (уж) ..... забелязах, че намалява, когато съм ангажирана! Днес правя един проект за университета и трябва да е готов до края на седмицата. Фокусирах се и всичкото лошо ми изчезна! Обаче като станах да си направя чай и да заведа детето до училище и ...... добро утро! Върна се с пълна сила!
И като пътувахме през почивните дни така ..... на почивката ми няма нищо (нали съм на чуждо място), а само като отворих вратата в къщи и  .... до там!

Аз докладвам ^^
Свърши ми карантината, и днес ходих на Ж.К.
Човечето си е перфектно, расте си, шава си, днеска не се спря на 1 място.
Утре (13+0) фетална морфология Simple Smile

Чудесно! Айде без карантини повече! Как е половинката?

Аз си върнах загубените килограми от началото. Е още съм -2, но пък бях -7, така че съм си супер! Мога да се похваля, че вече пия кафееее! Е не чисто, но на заклет кофиман като мен и това е нещо! Чистото още предизвиква гадене .....

# 219
Ами бомба е Grinning Оплаква се, че не му готвя достатъчно (да се чете - сипвам му като за 1 мъж, не като за 2ма), пусна си болничен да си почине от работа, и малко по малко, си се възстановява.

# 220

Хахаха това е било готино! Направо си представям суматохата, кято си предизвикала!
Аз миналият път не исках да знам какво е бебето (но все за момче го спрягах).
За щастие ни казаха в 13г.с иначе второто изречение на моя мъж беше "Добре, че ни казаха, че иначе щяхме накрая да се чудим какво да правим всички рокли дето си купила" 😁 Но ако тогава се превъзнасях по рокли и проклинах колко грозни дрехи има за момче, то сега нещо роклите размер 50-56 не ми допадат и все гледам момчешки дрехи. Угодия нямам 😁 Но ако продължават да твърдят, че е момиче, след НГ започвам с пазара на рокли.

# 221
Аз искам да се оплача, ужасно съм притеснена! В 11 г.с. съм и прокървих, оказа се отлепване... имах такова и в 6 г.с., сега съм пак на утрогестан и дуфастон, лежа и се моля всичко да е наред... стискайте ми палци! Cry

# 222
  • София
HoneyBee33, спазвай указанията на лекарите и всичко ще е наред. Самата аз също бродя по тази земя благодарение на Утрогестана (или който преди 100 години е бил масовия прогестеронов препарат). Била съм отлепена на 80% и с лежане и медикаменти дори в онези времена са спасили положението. Flowers Bouquet

Тeɣa, и на мен не детските роклички не ми хващат окото. Но така или иначе мисля по-нататък да пазарувам. Ако нещо се случи, после ще ми е много болно да гледам покупките вкъщи...

# 223
  • София
HoneyBee33, само се успокой, за да е добре бебето. Ще се оправиш, утрогестанът и дуфастонът ще помогнат. Всичко ще е наред. Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 224
HoneyBee33 С повече почивка всичко ще е наред! Пиеш си лекарствата и лежиш колкото трябва!

Тeɣa роклите и мен не ме ловят нещо ..... Обаче такива сладурски бодита и къси гащи заглеждам ...... ще се удържа, обаче още няколко месеца.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 21:15 от MoonDream

Общи условия

Активация на акаунт