ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 925
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
На 16 години съм, 48.5 килограма на 162 височина. Бих искала да сваля 3 кг, без да държа да е бързо.

Здравей, и аз преди 10 години бях като теб, вманиачена в килограмите. На ръст съм същата и след много глад на 18 успях да се докарам до 45 и приличах на скелет, цикъла ми спря за няколко месеца... общо взето не бих го препоръчала на никого. Килограмите ти не са много. Ако има части от тялото ти, които не ти изглеждат добре заложи на упражнения. Сваляй сантиметри, а не килограми!

# 541
Та аз реших да се включа при вас след като от толкова режими през последните години накрая го докарах до под кривата круша. За 6 месеца от 57 кг сега съм 73 кг и картинката е зле. Както казах в предишния пост 162 см съм висока. От вчера почнах една моно диета тааа ще видим Simple Smile

# 542
Mitohondrium,

Няма да те разубеждавам от отслабване или каквото си решила, но освен с една дълга анорексия и два епизода на булимия и 20г борба с някакви минимални килограми, ще ти кажа и друго:
Когато излезеш от пубертета след 2-3г, тялото ти ще се промени много, без да сваляш нито грам, ще се очертаят костите ти на ключицата, лицето, ръцете... Всичко ще е видимо с по-малко обем, на същите килограми.

Всъщост моята анорексия започна много глупаво точно на 16г.. Треперя всеки ден дъщерите ми да не стигнат до там.. (още са много малки).
Аз на 1,75, и 58кг бях решила, че съм огромна.. след точно 3г на същите кг изглеждах перфектно, но с много очертани кости... Хората все ме питаха дали съм отслабнала..

После не вярвай на снимки. Освен Фотошоп, то си има техники, за да изглеждаш по-слаба на снимка. Ако си дадеш дупето назад и стъпиш на пръсти, краката изглеждат много по-слаби, както и ако светлината пада само от една страна. Другият трик е много тъмни дрехи на много светъл фон... Ей такива неща..
Даже мога да ти покажа :

Ето и моя снимка на 16г абсолютно същите кг:

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 10:47 от Eli..........

# 543
  • София, България
Добро утро, девойки! Наминавам да кажа, че днес имам рожден ден и ви черпя виртуално с нещо, което искате Simple Smile)))

Другото, което е, че за моя рожден ден видях, че вече съм под 70кг. - 69,8кг - целта за месеца е постигната, но все пак, ако замине още някой друг грам ще бъда много доволна Simple Smile))

# 544
tissi, честитата и благословена  да си ♥ Много щастие и късмет ти желая♥
Аз си въртя 54 - 53 кг. В момента съм в цикъл и днес пропуснах кантара Stuck Out Tongue От понеделник като се нормализарат нещата ще видя колко съм най - точно Stuck Out Tongue Днес ще е спанак на фурна със яйца, кашкавал и сирене, както и кисело мляко ♥

# 545
Тиси, честита да си! Много щастие, здраве късмет и скоро да постигнеш мечтаните килограми!
При мен нищо ново. 61 и нещо си стоя, но аз и не очаквам бързо сваляне вече. Едно, че си хапвам доста обилно, второ, че на ръст от 175 не са много килограми.

# 546
Тиси, честита да си! Много щастие, здраве късмет и скоро да постигнеш мечтаните килограми!
При мен нищо ново. 61 и нещо си стоя, но аз и не очаквам бързо сваляне вече. Едно, че си хапвам доста обилно, второ, че на ръст от 175 не са много килограми.

Браво!!!

# 547
tissi, честит рожден ден. Бъди здрава и късметлийка.
Браво за успеха.
Аз на яйца и кашкавал за закуска и гъста супа с кайма за обяд.  Снимките са в темата за снимки.
Бях предвидила 2 дни такива, но като гледам тенжерата със супата ще са явно 3 дни. Не е известно дали няма да огладнея и да се промени фаста. Каквото такова.

# 548
Коя е тази тема? Май Херц беше пускала преди, но не помня как се казваше

# 549
Коя е тази тема? Май Херц беше пускала преди, но не помня как се казваше
Хранителен дневник в снимки от Херц Simple Smile

# 550
Благодаря, Беки Simple Smile Ще я потърся.

Тиси, честит рожден ден! От теб видях за кроасанчетата и днес за първи път ги правих. и докато ги правех, за теб си мислех Relaxed

# 551
Кои кроасанчета? Тези на Joy ли?
https://joyfitnessbg.com/2019/05/15/%d0%bd%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0% … 0%b0%d0%bd%d0%b8/
Да не съм изпуснала нещо хубаво за ядене?
Я давай тук да ги погледаме...поне.

# 552
Тези на Joy, да. Но малко ги прегорих, че уж 20 мин се пекат, аз нещи друго си провех и поглеждам някъде 15 мин след като съм ги сложила, те към изгаряне тръгнали. Не са най-красивите, но пък ми бяха вкусни. Слагам в скрит текст:
Скрит текст:

# 553
Добре са. Изглеждат точно като истинските.
Ще ме караш да си търся точилката, нямам никакви спомени къде е след последното местене на багаж.
Сложи снимката в темата със снимки за да ни подсеща за кроасанчетата. Бях ги забравила.

# 554
Аз с ръце ги разточих, че не ми се занимаваше с точилка. Те заради това и такива тумбести станаха.

Сложих снимки от днес, както и от един солен "кекс", дето правих вчера.

Общи условия

Активация на акаунт