Февруарски Мами 2021 Тема III

• 36 655
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
Моят е комбиниран и съм ЗВЕРСКИ ДОВОЛНА!!! дори, живот и здраве, в новата къща, въпреки, че ще имаме място за два отделни, ще си вземем пак комбиниран. Пъхам мръсни дрехи, а вадя чисти и сухи! Само да имаше и опция да ми ги нарежда в гардероби те, нямаше да има грешка.

# 676
Споделете кой е модела?
Моят е комбиниран и съм ЗВЕРСКИ ДОВОЛНА!!! дори, живот и здраве, в новата къща, въпреки, че ще имаме място за два отделни, ще си вземем пак комбиниран. Пъхам мръсни дрехи, а вадя чисти и сухи! Само да имаше и опция да ми ги нарежда в гардероби те, нямаше да има грешка.

# 677
  • Велико Търново
Самсунгиета Simple Smile така я наричам
Скрит текст:
Samsung eco bubble но точен модел не виждам къде го пише на уреда
Скрит текст:

# 678
Мами здравейте!
Искам да ви попитам дали е възможно да ми се върнат симптомите от първите месеци ?
От три дни пак почнах да повръщам и да усещам по изострено миризмите Sad в 30 г.с съм !!!

# 679
Мами здравейте!
Искам да ви попитам дали е възможно да ми се върнат симптомите от първите месеци ?
От три дни пак почнах да повръщам и да усещам по изострено миризмите Sad в 30 г.с съм !!!
Чела съм, че може, но по добре се консултирай с АГ-то. И при мен имаше някакво прилошаване тези дни. Аз първите месеци не съм повръщала, само ми беше лошо и ми се повдигаше.

# 680
Ние се сдобихме с първите покупки - количка и столче. И сме още по-развълнувани за предстоящото.
Някой има ли мнение за този онлайн магазин https://www.nextdirect.com? Една приятелка, каза че от там си поръчва дрешки.
Харесахме една кошара с размер 140х70, според вас окей ли е тази дължина, виждам че стандарта е 120х70?

# 681
Привет! Моят юнак може да тръгне всеки момент. Расте бързо, а матката ми не смогвала с разширяването, та сега една чанта хапчета, за да го задържим, колкото е възможно. В 30 +1 г.с. съм, бебокът средно е вече в 31+4. (Иначе главичката отговаря на 34+5 😳). Абе, дано изчака поне 2021 и да мине 2.5 кг. Сега е 1.700 станал. Успокоявам се, че дори да тръгне, не е чак толкова мъничък, но все пак му е рано.

# 682
  • East Coast
лаленце  комплекта е бонбон 😍 мой тип цветове.
И докато сме още на зелено - едно агънце си намерих и муселинови пеленки в почти същия цвят 

И едно одеяло или чувалче са количка (не знам как се казва)

dayap  съседките от януарската са половината със симптоми като от първите месеци.
Аз също не повръщах в началото, но ми се гадеше постоянно.  Сега с тези киселини...не мога да легна вечер нормално. От 2 месеца спя седнала 😭

# 683
Аз напоследък усещам спад в апетита и специално когато обядвам - ми се сгажда. Едвам се тъпча, а даже трябва да увелича яденето... Хапна ли малко повече - пак. До колкото знам, е нормално.
Хриси, стискам ти палци!

# 684
  • East Coast
Аз чета и декемврийската тема, понеже ми е интересно как е минало, как са се подготвили.....и половината са родили ноември Hushed
Сега в януарската има мамче, което тръгна да ражда със същия термин като моя ( - един, два дни) Flushed

Хриси стискам палци да издържиш до 9ти Blue Heart Sparkling Heart

# 685
Scarlett OHara пак си купила големи красоти Hug
samon колежките ми постоянно от Некст поръчват за децата и са доволни. Всичко е ок и с плащане и с връщане. Аз бях харесала едни бодита, но ме предупредиха, че са леко уголемени и в крайна сметка реших да не ги поръчвам. Оттам ще харесам неща за по-напред във времето. Масово кошарите са или 120/60 или 140/70. Според мен не е голяма разликата, ще я избирам на външен вид. Другите размери са нестандартни и изикват определени матраци и завивки, като примерно на CAM. На мен това не ми допада.
Hrisssy1 Стискаме палци всичко да бъде наред! Сигурна съм, че си прочела и вече знаеш, че от 28ма напред survival rate-а е много висок. Трето ниво неонатология се справят и от 25та дори. Така че само си стегни чантата да е готова за всеки случай и позитивни мисли Blush
dayap това с връщането на симптомите май често се случва. Ако повръщането е от нещо друго ще го различиш. И аз съм като някоя хръкта с миризмите още от самото начало.

И аз да се отчета след прегледа днес Blush 1400 е госпожицата в 29та, върви седмица напред, ама тя си е така отначалото. Доктора каза да не се притеснявам, че не ми е пораснал корема, щом тя расте, значи всичко е наред. Главично е ама леко диагонално. Има все още доста място според него. Запазихме и дата за секциото живот и здраве ... някакси нещата започват да стават много реални и много близо Blush и май трябва да напредвам с покупките. Следващия ми преглед е пак след месец, нямало нужда да е по-скоро.

# 686
Аз преди две вечери прекалих с храната и по скоро с мандарини и портокали (много обичам). Събудих се през нощта с болки и парене в епигастриума, много ми беше зле повръщах...Абе ужасна работа. След това цял ден бях като парцал и от недоспиването. Взех си едни таблетки за смучене на Абока за киселини. Повече няма да повторя тази грешка.

# 687
  • София
Скарлет, страхотни покупки отново! Аз с първия ми син също бях с термин декември, а родих 3 седмици по-рано през ноември, та не се очудвам.

Хриси, всичко ще е наред! Стсиакме палци!

Относно кошарите няма такова нещо като "стандарт", не сме вече в социализма, когато е имало по 1 вид от всичко. Сега най-масовите размери са 120х60 или 140х70.

# 688
Аз преди две вечери прекалих с храната и по скоро с мандарини и портокали (много обичам). Събудих се през нощта с болки и парене в епигастриума, много ми беше зле повръщах...Абе ужасна работа. След това цял ден бях като парцал и от недоспиването. Взех си едни таблетки за смучене на Абока за киселини. Повече няма да повторя тази грешка.
По принцип не е препоръчително да се ядат плодове вечер (особено след вечерното хранене). Има доста статии по въпроса. Ако обичаш да си похапваш плодове, гледай да го правиш между храненията през деня или преди хранене.

# 689
  • East Coast
Всичко спазвам - да ям по малко но често, без мазно, без люто ( обяче на бебето му се яде люта индийска храна...ауу много обичам)   не ям след 6... и пак.

Да споделя и за бейби шаура. Мина супер. Бях приготвила мънички подаръчета за гостите, които искам да ви покажа. Аз много търсех и не можах да намеря нищо което да ми хареса.
За това, ако на някой му предстои се надявам да помогна с идеи. Понеже темата беше горска и зимна - за децата маршмелой с бисквитка и парченце шоколад, които могат да си затоплят на огъня. За майките бурканче мед и ядки

И видео направих...ама няма да споделям да не стана досадна 🤦‍♀️

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 18:28 от Scarlett OHara

Общи условия

Активация на акаунт