Паническо разстройство - 47

• 35 273
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря . Преди 4 години пак бях така тогава пих золофт подейства доста бързо.  Само след месец нямаше следа от паники страхове и депресия.  Аз в момента също съм в болнични то в това състояние няма как да работя.

# 616
А защо ви изписаха ципралекс след като със золофт сте била добре?

# 617
Лекарят така прецени каза , че е по мек от към действие и с по малко странични ефекти. Вече се съмнявам дали е така.

Всъщност 1 година пих золофт и го спрях по схема без проблем. После 3 години си бях добре никакви проблеми  и в края на тази година покрай пандемията  някои проблеми с детето и стреса на работа  за месец пак изпаднах в дупка.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 20:17 от bubanka

# 618
Здравейте,
На 43 съм
От няколко дни вдигам вечер кръвно 140/85
145/80 пия един валидол и го регулира до 130/70
А през деня съм с ниско 100/70
115/60
От 7-8 месеца не пия никакви АД
Но имах по интензивни дни и напрежение и в работа и гости и т.н
Ама имам някво мравучкане или
Рефлукс под сърцето като ми е напрегнато
Иначе пулса ми е 70,65,до 90 макс
Да ходя ли на Кардиолог за едно обстойно гледане на сърцето или
Да си пийна малко мента глог😏

Аз бих посетила кардиолог за успокоение. Но аз, все пак съм хипохондрик 😁😁😁. Според мен виж на какво се дължи

# 619
Здравейте,
На 43 съм
115/60

Аз бих посетила кардиолог за успокоение. Но аз, все пак съм хипохондрик 😁😁😁. Според мен виж на какво се дължи
Оф то не че и аз не съм,по скоро е на нервна почва ама ще направя обстоен преглед 😀
Всяка вечер
Съм под стрес,не се и наспивам,дива работа😏

# 620
Здравейте,
На 43 съм
115/60
И аз съм така. Вечер при някой хора циркадния ритъм така изменя нещата, че започва като сутрин. Т.е. отделянето на адреналин и кортизол се повишава, от там организма реагира и свива кръвоносните съдове и ускорява пулса. Но не е задължително да подминава някакви високи стойности. На мен дневния пулс ми е 50-55, но вечер като се почне с усещанията стига до 85. Ходил съм и на кардиолози, нищо ми няма. Всеки ден ми е от 17:30 някъде до 22:00 така. И после си спада всичко. Най добрия начин донякъде да го ограничиш е да се тренира комбинирано с тежести и кардио тренировка. Само така се гори адреналин. При мен това помага.

# 621
В последните 3 дена и аз съм с високо кръвно. Отделно хипохондрията ми е на макс. Отново започна главоболие и размиване на погледна и като прочетох тук в темата на какво може да е симптом, направо съм в паника. Пулсът ми постоянно е над 110. Пия бетаблокер. Страшно е! Възможно ли е да е от паника?

Novanight се продава без рецепта и различни мг. Според мен започнете с най-малките мг.

the_demon, тази седмица ще изследвам инсулин и кръвна захар. Имам подозрения за прединсулинова резистентност, защото натрупванията на мазнини са основно в областта на корема и ендокринологът каза да ги изследвам. Ще прочета за храните с нисък гликимичен индекс.

Дали пък спирането на Флуанксолът не оказва влияние? Изобщо съм в постоянно търсене на решение на проблемите.Какви ли не специалисти обиколих.

Отделно работата ми е по 8ч. пред компютър, ама не е от вчера, че да се появят проблеми чак сега.

# 622
В последните 3 дена и аз съм с високо кръвно. Отделно хипохондрията ми е на макс. Отново започна главоболие и размиване на погледна и като прочетох тук в темата на какво може да е симптом, направо съм в паника. Пулсът ми постоянно е над 110. Пия бетаблокер. Страшно е! Възможно ли е да е от паника?

Novanight се продава без рецепта и различни мг. Според мен започнете с най-малките мг.

the_demon, тази седмица ще изследвам инсулин и кръвна захар. Имам подозрения за прединсулинова резистентност, защото натрупванията на мазнини са основно в областта на корема и ендокринологът каза да ги изследвам. Ще прочета за храните с нисък гликимичен индекс.

Дали пък спирането на Флуанксолът не оказва влияние? Изобщо съм в постоянно търсене на решение на проблемите.Какви ли не специалисти обиколих.

Отделно работата ми е по 8ч. пред компютър, ама не е от вчера, че да се появят проблеми чак сега.
Значи твоето е комплексно - спрян антидепресант с антипсихотични свойства, вероятно инсулинова резистентност, ниска тренираност и голямо количество циркулиращ адреналин. Пусни гликиран хемоглобин и инсулин на изследвания. Ако те са високи, ще говорим пак за режим. Друго в момента не може да направиш.

# 623
Добре, ще ги пусна и ще пиша резултата. А това замазване на погледа какво може да е? Ходих на очен лекар, уж каза, че няма проблем. Предния месец пусках ПКК, урина и всичко беше наред. Откакто прочетох за МС тук, мира нямам.
Отделно имам гадене. Дали всичко това не е от спирането на Флуанксола. Лекарят ми каза, че мога да имам връщане на симптомите.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 15:46 от Анонимен

# 624
Добре, ще ги пусна и ще пиша резултата. А това замазване на погледа какво може да е? Ходих на очен лекар, уж каза, че няма проблем. Предния месец пусках ПКК, урина и всичко беше наред. Откакто прочетох за МС тук, мира нямам.
Отделно имам гадене. Дали всичко това не е от спирането на Флуанксола. Лекарят ми каза, че мога да имам връщане на симптомите.

Това с МС е често срещан проблем при нас. Последната година ми е трудн да изброя съмненията които имах. Сега с това често уриниране пак не намирам мира. Вечер нямам проблем, ама през деня през 1-2 часа. На вън рядко ми се ходи, излизам за час, два..няма проблем. Прибера се и се почне.
За мен оснновния проблем е заседяването.

# 625
Имала съм подобно състояние на очите. При мен не беше точно замазване, ами напрежение и сякаш се напрягам и не виждам на далече, погледът ми се размазва и образът сякаш се кръстосва. Мисля, че беше след серия от антибиотици и доста стрес. И моят пулс играе, доста е височък, сърцето си прави каквото си иска, екстрасистоли, кратки тахикардии, въобще красота. Взимам и аз малка доза бета блокер.
Иване, това често уриниране ако нямаш здравословен проблем си е чиста нервна почва. Аз като съм изнервена се наливам с вода, но дори и да не пия много, често уринирам.

# 626
Да, честото уриниране и аз го имам,от нервите е.
Анонимен сега какво пиеш?

# 627
Не толкова от нерви колкото от превъзбуда, а може и двете. Покрай тази пандемия всичко различно от ежедневните задължения ми действа така. Дори и връщнето на работа след празниците беше все едно отивам на първа среща.

# 628
Да, много увеличена тревожност. Това с погледа е тунелна визия, често се среща. Получава се от свиване на съдовете от адреналина. Няма нищо страшно.

# 629
IvanGeorgiew, често срещано заболяване или често срещано съмнение у нашите мозъци?

R0zi4ka, 1т. Аритави 30мг, 1т. лексотан вечер.
Флуанксолът го спрях по празниците.

Сега съм като в унес. Размазването е на моменти, при мен наблизо ми е размазано, надалеч се избистря. Започна пак общото напрежение, тревожността, моментите на паника, главоболие, напрежение в очите. Чувствам се като дезориентирана. Сега чета, че при спиране на антипсихотик може да настъпи трайно увреждане на мозъка. Да не говоря за кг, които натрупах. Изобщо .....

Засега нямам често уриниране.

п.с. Георги, точно като в тунел виждам. На какво може да се дължи?

Общи условия

Активация на акаунт