За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 492
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 375
tuali, видях клипчета в инстаграм на танците му. Ами, изкефи ме, че на 53 е с дух на младеж. Това е.

# 376
О, аз имам такъв емоционален товар, признавам си. Всъщност една единствена случка, която ме накара от пълна разкрепостеност да кажем, да се посмиря. Не бих я разказала тук обаче. Не смятам, че анонимността защитава достатъчно съвестта ни. Та така! Понякога студени душове в живота ни действат отрезвително и не искаш дори и да погледнеш назад. Това се нарича опит. Затова и не бих злоупотребила с неопитността.

Всички тук предполагам, че сме се къпали в студени душове в един или друг период от животите си, а ако твоят е бил само един, си голяма късметлийка. Аз на студените си бани не мога да им хвана края, но сякаш доста време мина от последната и дори вече съм я позабравил. Това е и идеята: тракаш със зъби, докато те залива студената вода, чакаш да спре, изсушаваш се, постопляш се малко и започваш да търсиш причината, която ти е причинила цялото това неудобство. След това правиш каквото си решил, че е нужно, за да не си го причиняваш отново. Ако ти се случи пак, започваш отначало с анализа и така, докато нещата започнат да се получават.

Другият вариант е да се убедиш, че си жертва, че все на теб ти се случват такива неща, да го наречеш "житейски опит", да прогресираш до "емоционален товар" или нещо друго и да третираш хората около себе си като че са виновни за това, което ти се е случило или ако не са виновни сега, то може да са виновни утре.

# 377
Аз така и не разбрах какво авторът нарича "отбранителна позиция" при трийсетгодишните. Може ли пример конкретен?
Имам смътното усещане, че едно и също действие от двайсет годишна се тълкува като несериозност, а от 30+ като отбранителност 😀. Просто си е до човек и характер , не до години.

# 378
От една любима книга "Никой не целува песимисти" (Pessimisten küsst man nicht, от Мартин Зелигман) знам, доказано е по опитен път, че хората, които винят обстоятелствата и околните, са точно оптимистите. Другите са песимисти, но точно те оценяват ситуацията реалистично.

# 379

Това с годините изглежда съвсем сте го повярвали. Вече доста страници коментари се изнизаха откакто някой реши да ви го сервира, явно за да тества колко лесно може да ви излъже, и си се превърна във факт. Сигурно е много доволна от експеримента си и с основание.
Ами да беше казал на колко си,100 пъти те питаха. Щом не реагира, значи са ти нацелили възрастта.

# 380
Защото са коренно друго поколение и аз ги възприемам като деца, а те всъщност са възрастни и се борят за място в живота. Е, не мога да правя секс с такива! Повечко ми идва! Все ще съм с усещането, за възползваност. И което е по-страшното, не че те са се възползвали, а аз. Има нещо, което на този свят се нарича съвест. Всичко друго бих преборила дори и егото си, което не е никак малко, но срещу съвестта си не мога да вървя!

Далеч съм от мисълта да те поучавам, нито да те карам да вървиш срещу собствената си съвест, но мога да те уверя, че да откажеш секс на мъж, още повече млад, който се е осмелил да ти предложи, му нанасяш по-голяма травма отколкото си мислиш.

Мотивът "не искам да се възползвам" от твоя страна, се тълкува като "не ставаш" от негова.

Трудно ще е да ме разбереш, защото повечето жени никога не предлагате, а само получавате предложения и няма начин да разберете колко e трудно за един млад мъж да направи подобно предложение.

Би ме разбрала само ако ти се е случило да предложиш секс на мъж, с който не сте правили такъв, а той те отреже защото "нещо си там".

п.п. Излишно е да казвам, че говоря от личен опит.
Не ми се е случвало подобно нещо, признавам. Ако някой от приятелите на сина ми е безнадеждно влюбен в мен, то той го изживява мълчаливо. Ако ми се беше наложило да му откажа щях да го направя аргументирано. На мен не ми липсва дар слово. Отказвала съм предложения за среща, обаче от познати и непознати по различни причини, ама не вярвам това да е довело чак до толкова лични драми.

# 381
  • София
Впрочем, показаният Джанлука Ваки е станал баща на момиченце вчера.
"She is with us... Sharon and I are happy to announce that this morning our daughter, Blu Jerusalema Vacchi, was born. Thanks God she is healthy and we are simply already loving her more than our lives.
A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Oct 27, 2020 at 8:54am"

Авторе, купувай яхта и започвай да танцуваш. Ако не българка, рускиня ще ти върже. Пишеше, че най-много последователи има от Русия, та ги поканили в Москва за интервю.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 08:44 от Cuckoo

# 382
53-годишен си е 53-годишен...
Ако и да изглежда добре за възрастта си. Добре за възрастта си е ключовото.

# 383
Едни числа са, не присъда.

# 384
То тази тема не знам как стигна до 26-та страница, след като авторът не ни каза/показа нищо за предпочитанията си, а само подметна, че едната възраст такова, пък другата онакова.
За себе си каза, че бил бизнесмен и толкоз.
Ми с тия характеристики аз личност, характер не виждам, виждам някаква папка. Как да му каже човек що не случва в намирането на партньорка като звучи като класьор в счетоводна къща.

# 385
Чудя се,какво толкова ги спира някои хора тия възрастови граници(5- 10 години, независимо в чия полза) ,когато си пасват на други нива
Едно момиче  на 25,би почерпило хубав, житейски опит с  мъж на 40.
А жена над 40+ би се почуствала невероятно с мъж на 35, примерно. Така,  както един такъв човек може да ти покаже,че още важиш и се котираш, не може да  го почувстваш с някой ,дори младеещ на 60 години.

# 386
От една любима книга "Никой не целува песимисти" (Pessimisten küsst man nicht, от Мартин Зелигман) знам, доказано е по опитен път, че хората, които винят обстоятелствата и околните, са точно оптимистите. Другите са песимисти, но точно те оценяват ситуацията реалистично.

Това нещо не мога да го разбера. Може би трябва да прочета книгата, но каталогът ми е пълен в момента.

# 387
Едни числа са, не присъда.

Де да са само числа....

# 388
Песимистите знаят, че сами са си виновни за всичко един вид.
Песимизмът е много полезно качество, точно защото е много по-здрава връзка с реалността от оптимизма.
А аз пък знам още по-гуруистична истина - никой не е виновен. За нищо. Щото всеки прави максимума според възможностите си към момента.

# 389
Песимистите знаят, че сами са си виновни за всичко един вид.
Песимизмът е много полезно качество, точно защото е много по-здрава връзка с реалността от оптимизма.
А аз пък знам още по-гуруистична истина - никой не е виновен. За нищо. Щото всеки прави максимума според възможностите си към момента.

И с тоя песимизъм, какво получаваш от тоя живот? Едно голямо Нищо..песимизмът те дърпа назад, не можеш да усетиш удоволствието от живота.

Общи условия

Активация на акаунт