За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 472
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 435
Ал, разбираш го ти живота. Равена няма да търси, тя само да се усмихне и ще е намерила. Ергените да мислят, какво ще предлагат, та белким някоя ги вземе. Момите, даже и да са моми втора употреба имат много кандидати.

# 436
  • София
Ох, като почнете с тия глупави генерализации.
Старите моми имат много кандидати, но един не става.
Някои ергени имат доста повече и по-добър избор. Или поне 2то.
Дай да не си ги мерим, като във виртуална среда сме далеч от реалността.
А колкото до усмихнатата акула, за 15 години преследване на абсолютно всеки притежател на салам в един форум си остана с празни ръце. Тъй че, то едно е да го пишеш отворено, ама реалността е друго.

# 437
Според мен на автора с 40 сет годишни няма да му се получи. 40 сет годишните искат да си споделят, те така се разтоварват, а той го приема като натоварване и емоционален товар.
Да търси сред по-младите.

Въпросът с емоционалния товар продължава да се появява. Опитах се да отговоря на няколко пъти, но не мисля, че сте ме разбрали. Явно не съм свършил добра работа, но сега не се сещам за друг начин, по който да отговоря и не искам да се повтарям, че виждам че се изнервяте като се случва, а нямам желание да го правя. Може някой друг коментар да ме подсети за по-добър подход, а засега само ще кажа, че дори и аз съм разбрал, че споделянето го използвате най-вече за разтоварване, в което няма никакъв проблем, но не говорим за това.

# 438
Тангра, ти търсиш жена за женене. Равена / а и аз/ искаме само сладък живот и фън от тук насетне.
Успех с жененето, ще ви трябва.
И не се сърди толкова, ние нямаме вина.

# 439
Авторът да си отбележи! Не само трябва да си избие от речника разказите за по-младите авантюри пред по-зрели жени, както го посъветва Танграта, ами да забрави думата "забавлява" в този смисъл, в който я употребява. Каква брилянтна идея: "Едно "непораснало" момченце да си поиграе с теб и ако не му хареса да те захвърли като старото камионче в ъгъла, защото си е напазарувал по-ново и лъскаво!" Joy

Обвинявате ме често, че нищо не разбирам от жени и може и да сте прави. Но като сме тръгнали да се поучаваме, нека ви споделя нещо за мъжете, а си решете сами какво ще правите с тази информация.

Всеки мъж като се размине с жена на улицата я преценява: става ли или не -- нищо лично, процесът е подсъзнателен и не води до нищо повече от констатация. Не съм виждал статистика, но не ми и трябва, за да съм сигурен, че красиви 20-ина годишни (не използвам "млади", защото за различни хора това понятие има различно значение) момичета имат близо до 100% одобрение (стават). Всеки мъж ги иска и ако някой необвързан около вас ви казва противното, или ви взема за будали или иска нещо от вас.

Сега, ако искате да живеете в утопия, в която никой не ви споменава за прелестите на 20-ина годишните момичета, прекрасно, но поне аз предпочитам да се държа с вас като със зрели хора.

# 440
Ох, като почнете с тия глупави генерализации.
Старите моми имат много кандидати, но един не става.
Някои ергени имат доста повече и по-добър избор. Или поне 2то.
Дай да не си ги мерим, като във виртуална среда сме далеч от реалността.
А колкото до усмихнатата акула, за 15 години преследване на абсолютно всеки притежател на салам в един форум си остана с празни ръце. Тъй че, то едно е да го пишеш отворено, ама реалността е друго.
Брей и това го казваш от първа ръка, след като сте пили поне едно кафе и сте си поговорили? Joy А да ти е идвало случайно наум, че тя не преследва никого? Или накърненото его не може да го вдене?

# 441
Ми авторе,ние ти казваме вземи си млада 20 сет годишна жена, ама нещо не разбрахме - те ли не те искат, а ти ги искаш, та все едно и също повтаряш, сякаш да убедиш себе си. Кой ти предлага дъртетини на 40 сет, дето не стават, никой.

# 442
Ми авторе,ние ти казваме вземи си млада 20 сет годишна жена, ама нещо не разбрахме - те ли не те искат, а ти ги искаш, та все едно и също повтаряш, сякаш да убедиш себе си. Кой ти предлага дъртетини на 40 сет, дето не стават, никой.
На автора хем му се ще зряла жена за връзка, хем се опитва да и свали летвата, понижавайки и самочувствието, и създавайки и комплекси, сравнявайки я с 20 годишни. М-не, няма да стане така! Замисли се, колко българки добре пласирани в чужбина са се задомили успешно и колко от противоположния пол и ще си отговориш защо? Нашенците все към България ги тегли да си търсят булка, а аз лично го смятам за погрешно. Чужденците са много по-свестни. Grinning

# 443
Авторът да си отбележи! Не само трябва да си избие от речника разказите за по-младите авантюри пред по-зрели жени, както го посъветва Танграта, ами да забрави думата "забавлява" в този смисъл, в който я употребява. Каква брилянтна идея: "Едно "непораснало" момченце да си поиграе с теб и ако не му хареса да те захвърли като старото камионче в ъгъла, защото си е напазарувал по-ново и лъскаво!" Joy

Обвинявате ме често, че нищо не разбирам от жени и може и да сте прави. Но като сме тръгнали да се поучаваме, нека ви споделя нещо за мъжете, а си решете сами какво ще правите с тази информация.

Всеки мъж като се размине с жена на улицата я преценява: става ли или не -- нищо лично, процесът е подсъзнателен и не води до нищо повече от констатация. Не съм виждал статистика, но не ми и трябва, за да съм сигурен, че красиви 20-ина годишни (не използвам "млади", защото за различни хора това понятие има различно значение) момичета имат близо до 100% одобрение (стават). Всеки мъж ги иска и ако някой необвързан около вас ви казва противното, или ви взема за будали или иска нещо от вас.

Сега, ако искате да живеете в утопия, в която никой не ви споменава за прелестите на 20-ина годишните момичета, прекрасно, но поне аз предпочитам да се държа с вас като със зрели хора.

Току що каза, че водата е мокра. Направо съм шок! 😆
Въпросът е, доколко един зрял (на акъл, не задължително на години) индивид се оставя подсъзнателните му импулси да го владеят и водят. Ако и на действия си на принципа "всички 20 годишни стават, а останалите под определено условие" , не е чудно, че тук там се губи смисленото продължение и комуникация с противоположния пол.

# 444
  • София
Брей и това го казваш от първа ръка, след като сте пили поне едно кафе и сте си поговорили? Joy А да ти е идвало случайно наум, че тя не преследва никого? Или накърненото его не може да го вдене?
Крушката си има опашка. Ако човек е харесван достатъчно няма да има безкрайна нужда от внимание.

# 445
Грънци ще си вземе. Тази на 20 ще му източи парите и такива рога ще му сложи, че няма да може да влезе през вратата. Ама да не разваляме на човека илюзиите.

# 446
Крушката си има опашка. Ако човек е харесван достатъчно няма да има безкрайна нужда от внимание.
Оу, и това го казваш ти? Може пък да е искала да се поперчи като теб? Joy Може пък перченето да не е било продиктувано от липса на внимание? Мога да те уверя, че свърши! Няма да имаш повече конкуренция в мое лице, така че вършей на воля! Аз приключих с онова "внимание". Sunglasses

# 447
Някакви лични отношения ли изяснявате?🙄

# 448
Не вярвам. Тангра иска млада жена, той с 50 сет годишни не се занимава.

# 449
Май и той не е първа младост. Ще и смогне ли на младата или и комшията ще помага.

Общи условия

Активация на акаунт