За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 527
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 495
То в тая тема, освен Вяско, всичките мъжове си мислят, че са господари на топките си. Но, уви. ПАлАжението е комично с уклон към драматично.

# 496
А за кого са предназначени? За мен ако няма емоции или чувства всичко губи смисъл. Ако трябва да се порадвам на нещо ново, ще отида на шопинг.
И аз съм така. За какво ми е? Да ми купува нови обувки? Ами аз мога да си ги купя и сама. С такъв виждането ни приключва на първа среща и то без целувка на сбогуване.

# 497
Какво прочетох в първия пост.
Аз съм чичко с пари, 20-годишните ме харесват, а 30-40 годишните - не, но това е защото те имат проблеми.
 Аз проблеми нямам.
Защо 30-40 годишните не ме харесват?
Аз съм чичко с пари и ще се забавлявам както си искам.
Обаче продължавам да си търся 30 годишна, чисто нова неупотребявана, т.е. без багаж.

Какво да кажа - ами късмет.
И като намериш каквото търсиш, сподели числата от тотото. Моля.

Допълвам,
Може би физически не си много привлекателен, на 20 годишните не им пука, стига да плащаш,
30-40 годишните парите не ги вълнуват толкова - имат си собствени - и гледат други неща. Simple Smile

Вяра, нямам намерение да се извинявам за това, че съм успешен, нито да го крия -- аз си знам какво ми е струвало да го постигна и ми напомня постоянно, че не съм си загубил напълно живота. И понеже се захващаш отново за 20-ина годишните (мислех, че сме ги прескочили, но явно това скоро няма да стане), виж, те ме търсят и нямам намерение да ги отблъсквам, докато съм необвързан.

Обаче правиш генерализацията, че "30-40 годишните парите не ги вълнуват толкова", която не се покрива напълно с моя опит, но предпочитам да не захващам и тази тема, че няма да можем да излезем от нея, не ми е много интересна, а и бездруго имаме предостатъчно занимания.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 23:07 от UBMS

# 498

Темата с емоциите стана най-интересната за мен част от този разговор и не го очаквах. Мисля, че достатъчно ясно бях ви описал позицията си, накратко: емоциите си ги пазя за пред хората, за които са предназначени и не ги показвам пред други, включително вас. В тази тема описах ситуация и поисках да споделите как я виждате. Да, получих много добри мнения по въпроса, но емоциите някак не успяхме да ги преборим и ето тук отново ми казват, че не мога да "стигна до емоции" (даже звучи като физически недъг).

Засега не се сещам за друг подход към този проблем, но се надявам нещо до изскочи.

Не си описал никаква ситуация. Аз уж четох, но конкретни ситуации не видях, само хлабави общи умозаключения за едни жени и за други жени.
Знам, че и на това няма да отговориш, или ще кажеш, че вече си отговорил, но не сме те разбрали, но няма да се поясниш, защото да не се повтаряш и да не изнервяш пишещите и админите, ама да си кажа...

# 499
Какво прочетох в първия пост.
Аз съм чичко с пари, 20-годишните ме харесват, а 30-40 годишните - не, но това е защото те имат проблеми.
 Аз проблеми нямам.
Защо 30-40 годишните не ме харесват?
Аз съм чичко с пари и ще се забавлявам както си искам.
Обаче продължавам да си търся 30 годишна, чисто нова неупотребявана, т.е. без багаж.

Какво да кажа - ами късмет.
И като намериш каквото търсиш, сподели числата от тотото. Моля.

Допълвам,
Може би физически не си много привлекателен, на 20 годишните не им пука, стига да плащаш,
30-40 годишните парите не ги вълнуват толкова - имат си собствени - и гледат други неща. Simple Smile

Вяра, нямам намерение да се извинявам за това, че съм успешен, нито да го крия -- аз си знам какво ми е струвало да го постигна и ми напомня постоянно, че не съм си загубил напълно живота. И понеже се захващаш отново за 20-ина годишните (мислех, че сме ги прескочили, но явно това скоро няма да стане), виж, те ме търсят и нямам намерение да ги отблъсквам, докато съм необвързан.

Обаче правиш генерализацията, че "30-40 годишните парите не ги вълнуват толкова", която не се покрива напълно с моя опит, но предпочитам да не захващам и тази тема, че няма да можем да излезем от нея, не ми е много интересна, а и бездруго имаме предостатъчно занимания.

Никой не те кара да се извиняваш, само искаме малко подробности за да се изясни по-добре картинката.
Например - за какво я търсиш тази 30-40 годишна? Какви са критериите? Какво предлагаш?
По конкретно. Както се казва - the devil is in the details.

Още - целият предговор е малко ... как да се изразя ... не ми вдъхва много доверие, защото и аз имам бизнес,
не е голям, но на мен ми е достатъчен, никога не ми е пречел на личния живот.
Имам приятели с доста масивни бизнеси - всички са семейни.
Според моя жизнен опит семейството по-скоро помага на бизнеса да се развива, а не пречи.

# 500
Автор е, и ние сме успешни, бе. И готини, и деца си имаме и нямаме намерение да се извиняваме.
Ох ще ме спукате от смях мъжете. Пък после защо жените не ме искат, аз съм Ега ти пича.
Аз познавам жени / много красиви/, които спят с много богати / за нашия стандарт/мъже за пари, ама смъркат кокаин. Автор е и това не е за хвалене. Уж много хубав живот, ама белото защо им е, винаги съм се чудила.

# 501
btw бидейки индивидуалист се стремя да разглеждам всеки човек поотделно, игнорирайки черти, придавани на цели групи, но да си в чужбина и да си търсиш сънародничка за партньорка си има съвсем обективни предимства. Ще си мелите на родния език, ще сте от една култура, няма да има нужда да обясняваш какво е баница със сирене, Цветница или сърдита лелка на гише, ще ти стене на български и др. такива подробности, които не са ключови за спойката между двама души, но могат добре да я дозаключат. Казвам само, че може и това да е мотива, а не перчене по местожителство.

# 502
Автор е, и ние сме успешни, бе. И готини, и деца си имаме и нямаме намерение да се извиняваме.
Ох ще ме спукате от смях мъжете. Пък после защо жените не ме искат, аз съм Ега ти пича.
Аз познавам жени / много красиви/, които спят с много богати / за нашия стандарт/мъже за пари, ама смъркат кокаин. Автор е и това не е за хвалене. Уж много хубав живот, ама белото защо им е, винаги съм се чудила.

Никъде не съм твърдял, че съм готин или пич, не съм чак толкова заблуден, а и да бях, този разговор щеше много бързо да ме върне в реалността. Но каква връзка има този въпрос с нашата тема?

# 503
Авторе, Ами нали изтъкваше, че жените на 40 сме с комплекси и травми. Ето казвам ти, че познавам неемоционални жени, без травми, ама шмъркат. И аз се чудя защо, като всичко ти е ок.
Васко, имай предвид, че да си вземеш жена от бг, въобще не е гаранция за щастие. Аз имам две приятелки, които се омъжиха за страхотни момчета, много успешни, едната в Канада, другата в Силиконовата долина, ама и двете избягаха.
Едната нищо не казва, освен че беше емоционално смазана, чак ми беше жал да я гледам.
Другата обаче е шемет, като мен и ми разказа в най-големи подробности, че това не е живот. С диплома по право от су, работела в един мол, пълна скука било, а пари бол / от мъжа й, де, не от нея/. Любов голяма, къща огромна, стандарт мечта, но реално няма хубава работа, няма приятелки, няма с кой една дума да си каже, а не е като да не говори английски.
Върна си се при нас. Пиехме си бейлис от обед / това на една друга работа, Не на настоящата/, говорехме си само глупости / иначе сме жени с висше образование/.
Взе си разведен с дете, даже му го гледаше, и живееше в панелка. Но казваше, че е щастлива.
Иначе е от най-интелигентните и борбени жени, с които живота ме е срещал и беше вдъхновение да общувам с нея.
Та ние жените имаме нужда от наша си среда и ни един мъж / и парите му/ не могат да ни запълнят емоционалните дупки.

# 504
Авторе, Ами нали изтъкваше, че жените на 40 сме с комплекси и травми. Ето казвам ти, че познавам неемоционални жени, без травми, ама шмъркат. И аз се чудя защо, като всичко ти е ок.

Тук съвсем се обърках, идея нямам какво се опитваш да кажеш.

# 505
Казвам ти, че няма такова нещо, като разумна, неемоционална жена, без травми. Няма бе. Сите сме истерични, но някои се прикриват. Омръзна ми от теб, ти сърце, душа имаш ли? Човек ли си Или клонинг от бъдещето, когато сме сме разумни и рационални!

# 506
Криси, не познаваш ли други мъже от този тип?
Има хора дето са си такива, не избухват, не се обясняват. Кротки на вид, но непоклатими. Чак дразнят с умереността си. Съпруга ми е подобен типаж, но му свикнах.

# 507
Моят мъж, наподобява автора. Няма толкова пари, че да ми се ребчи, но има моменти, които ми казва: Ама не можеш да очакваш света да се върти около теб?
А мен това как ме дразни. Питай ме, кога пак ще си взема същият, ако се разделим. Никога. Много ясно, че искам света и мъжът да се върти около мен. Това, че на мъжете не им изнася е друг въпрос.  Ама поне да не питат, какво име на е на 40 сет годишните.

# 508
Няма ли раздел за статистика? В СО да събира данни. Тука му споделят опит, то ...

# 509
Криси, не познаваш ли други мъже от този тип?
Има хора дето са си такива, не избухват, не се обясняват. Кротки на вид, но непоклатими. Чак дразнят с умереността си. Съпруга ми е подобен типаж, но му свикнах.

Това тук за мен не е непоклатимост.
Тук е едно голямо нищо казване, говорене с недомлъвки, недовършени изречения...
Изобщо, каква е темата, въпросът или тезата на автора, че като гледам 99% от списващите също не разбират. Хвали ли се, оплаква ли се, нещо констатира, търси решение на някаква ситуация, какво?!?

Общи условия

Активация на акаунт