Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 26 744
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
Не, не, не ... Не отварям днес Али-то и линковете! Ом ... спокойствие ... Няма да ви чета!

Имам над 30 брокатени, над 50 цветни ... Поне 50 фолиа; поне 150 листи стикери ... Ужасно много са, а имам само две ръце ... Ом .... няма да ви чета, когато говорите за покупки пък! (липсва ми емотикончето със скръстените ръце!)

Къде ги складираш толкова лакове? Flushed

# 301
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Скрит текст:
Не, не, не ... Не отварям днес Али-то и линковете! Ом ... спокойствие ... Няма да ви чета!

Имам над 30 брокатени, над 50 цветни ... Поне 50 фолиа; поне 150 листи стикери ... Ужасно много са, а имам само две ръце ... Ом .... няма да ви чета, когато говорите за покупки пък! (липсва ми емотикончето със скръстените ръце!)

Къде ги складираш толкова лакове? Flushed

Това ме е събраната сергия...
Скрит текст:

# 302
  • Варна
Безобидна, лампата от къде е? Много ми хареса.

# 303
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Безобидна, лампата от къде е? Много ми хареса.

От Лидл Simple Smile и е тъч с три степени за светлина, и може да стои без да се закачва, въпреки че има и тази опция (има щипка), и се зарежда и може да се ползва без кабел ... Перфектна е! За 25 лв., но не е от постоянния асортимент.

# 304
  • Варна
Много благодаря. Ще я дебна, дано я пуснат пак скоро.

# 305
Като споменавате лампа - имам огромна нужда от лампа с високо рамо
Нещо такова

На поносима цена

# 306
Имам лампа с високо рамо от Джъмбо, купих я за 20 лв. Но е с крушка. Много е удобна за лакиране.

# 307
# 308
  • Бургас
Като споменавате лампа - имам огромна нужда от лампа с високо рамо
Нещо такова

На поносима цена
моята е почти такава, за 33 лв си я взех от един магазин за осветителни тела, от Бургас, за това не знам дали да казвам изобщо кой е магазина, пък и му забравих името, пак на три степени осветлението Simple Smile

# 309
Уж бях гледала в ИКЕА и не ми хареса нищо, а сега май намерих нещо,което ще ми свърши работа. Благодаря Simple Smile

# 310
Аз преди няколко седмици си взех от Лидл и съм много доволна!
Има 7 степени и няколко различни цвята. Определено си заслужава парите.
Скрит текст:

# 311
Мисля,че я гледах и ми се стори ниска..искам да ми свети отгоре защото сега имам ниска и не виждам целия нокът или постоянно я удрям.

# 312
Става малко спам, но аз очаквах да е по малка, а не е изобщо, може би защото съм я свила за снимката също не може да се прецени.
Довечера мога да кажа височина.

# 313
Със спиди ли идват поръчките от https://kodi.pro/ и има ли опция да бъде спрянa от м итници?
Жалко , че не виждам изглед за черен петък в сайта Sad

Ползвте ли ФБ страница, за да видите по-добре предлаганите цветове в коди.про?
Предварително благодаря Simple Smile

# 314
  • Варна
В пощата идват и сме плащали митница,но се бяхме оляли с поръчка 350$. Поръчка 100+ $ минава без проблем. Черен петък при тях не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт