Отговори
# 360
  • Кърджали
Като го гледах първия път танца ми се стори кратък, но маелектеризиращ. Сега ходя, ходя и се връщам на тази сцена.

Значи все пак серията ще свърши оптимистично. Ребуса ми хареса, от фраговете мога да го навържа... Ох, малко остана оше

# 361
Дано да видим и разберем сърцето накрая, че е имаше случай със сърце накрая, а епизода завърши с Еда в трапа и безсъзнание Smiley

# 362
Благодаря за превода на епизода
След малко с много голям кеф ще го изгледам Blush

Ах, този танц, толкова пъти го гледам и не мога да му се нагледам, тръпки ме побиват:stuck_out_tongue_winking_eye:

Ден сряда си нашият ден, обичам го този ден, но съм съгласна с всеки друг ден стига нашата приказка да продължи по-дълго. Този сериал се превърна във важна част от ежедневието ми. Yellow Heart

# 363
Дано да видим и разберем сърцето накрая, че е имаше случай със сърце накрая, а епизода завърши с Еда в трапа и безсъзнание Smiley

Като гледам, няма да има голяма изненада в края на епизода... Който вероятно ще завърши с ръцете на Еда около лицето на Серкан - последната част от втория  фраг,  и въпросът й, който отново връща надеждата за любов...

Цитат

Ах, този танц, толкова пъти го гледам и не мога да му се нагледам, тръпки ме побиват:stuck_out_tongue_winking_eye:
t

Танцът е един път... Имам чувството, че Серкан се забавляваше, ама истински ... И не като във филм, а като че ли в действителност.. Просто смехът му беше като този на лайфовете... И усмивката също... Дали изобщо прави разлика между флирт в сериала и извън него.... ?! Ще ми се да е така, нали...?! Wink

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 20:06 от mury9

# 364
Момичета, съмишленици мои, според мен ни очаква весел и комедиен епизод. Не знам защо, но мен емоджитата ме настроиха позитивно, игнорирам втория фраг и мисля да се забавлявам в сряда. Изключително романтично съм настроена, нашите са заедно, Серкан дори и заблуден си мисли за бебе и обгрижва Еда, тя пък продължава да търси истината. Дори и лъжовно да е това сърце накрая явно нещата ще се развиват в полза на двамата. С големи очаквания съм. Спокойна вечер!

# 365
https://www.youtube.com/watch?v=1OYQkQECIEg&feature=youtu.be

Този клип има ли го някъде със субтитри>?

# 366
Според феновете в Туитър - Керем гледал Ханде с нежност и любов Gift Heart

# 367
# 368
  • In the light side of the Moon!
https://www.youtube.com/watch?v=1OYQkQECIEg&feature=youtu.be

Алекс, помагай мила. Ти си нашето спасение !!! Heart

# 369
  • Кърджали
Изгледах репортажа, но този път не се наемам да го преведа, защото не чувам всичко хубаво, а не искам да натъкмявам глупости
Питат ги дали не са взели решение да не се показват заедно, заради клюките по техен адрес, Ханде вика - Е, сега се показваме заедно. Питат я означава ли нещо това, ече майка му я следи във инстанграм, тя се смее и вика - и моето семейство следва него, нищо не означава... Засега не можело да става въпрос за спиране на сериала заради рейтинга...
Спокойни, възпитани, учтиви...

Ще опитам да сложа слушалките на телефона и да видя от там дали ще чувам по-добре....

# 370
Керем с две маски 🤣😷🤣

# 371
Момичета, имате ли идея за какво става въпрос, в Туитър са в еуфория. Ханде била с маска, с инициали на Керем, а той с нейните. С което показвали, не официални, че между тях има нещо и извън снимачната площадка...
И прилагат тази снимка, на мен лично - много не ми мяза на инициали, но знае ли човек .... Sunglasses Cupid

# 372
  • Кърджали
Н амен ми се стори че Ханде е с маска с H, а Керем -- с емблемата на тази марка, дето рекламира...

# 373
  • In the light side of the Moon!
Изгледах репортажа, но този път не се наемам да го преведа, защото не чувам всичко хубаво, а не искам да натъкмявам глупости
Питат ги дали не са взели решение да не се показват заедно, заради клюките по техен адрес, Ханде вика - Е, сега се показваме заедно. Питат я означава ли нещо това, ече майка му я следи във инстанграм, тя се смее и вика - и моето семейство следва него, нищо не означава... Засега не можело да става въпрос за спиране на сериала заради рейтинга...
Спокойни, възпитани, учтиви...

Ще опитам да сложа слушалките на телефона и да видя от там дали ще чувам по-добре....

то с тия маски, нищо не се чува и разбира!
Няма как да не са задали някой жълт въпрос .
Иначе пък и двамата са много хубави!

# 374
  • Плевен / София
Керем с две маски 🤣😷🤣
Да.....като Серкан и той е грижовен за здравето си....На някой може да му е смешно, но и аз на теста отидох с две маски....Страх лозе пази....

Общи условия

Активация на акаунт