МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 356
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Факт, наистина повече жени искат поне едно момиче. И е просто много разочароващо, когато гледаш другите да го имат в един момент, а ти никога Simple Smile

# 481
И аз Simple Smile
Третото е момиче.

Обаче при мен е 80% момче, а те май никога не се бъркат 😃 И това ми е второ момче 😭 Много силно мечтаех за момиче, но уви.

# 482
Малко оффтопик и от мен. Момичета, като майка на две момчета, ще ви кажа само, че Господ ви изпраща това, от което имате нужда. Приемете го като благословия. Има толкова много хора, които мечтаят за детенце, без значение от пола, а срещат огромни трудности по пътя на забременяване/износване. Щастливки сме ние, не е повод за разочарование това.

# 483
  • София
Това е ясно Simple Smile Разочарование все пак може да има. Нарича се емоции, които или контролираме и остават задълбани или изкарваме наяве и в един момент ни олеква.

# 484
Здравейте, някой има ли пресни впечатления от д-р Д.Илиев? Запазих си час за преглед при него, но нямам представа как работи.

Д-р Илиев не е мои лекар, но лежах два пъти в болницата заради кръвоизлив и мога само позитиви да кажа за него. Адекватно лечение спрямо състоянието ми. Вкл и кръвопреливане, за да се вдигне хемоглобина ми, който заради кръвоизливите беше спаднал много. Смени и терапията ми.
Не мисля, че някой ще сбърка ако се довери на д-р Илиев.
Др. Илиев ме пое в Токуда когато отидох да раждам. Следящата ме лекърка ме подведе и стоях вкъщи с 8 см разкритие и контракции на 3 мин. Докато не стана нетърпимо. Изключително внимателен и търпелив. Спокойно ме попита защо толкова късно съм дошла, отговорих, че лекърката ме е подвела и не спомена нищо повече по въпроса - стоя до мен и ми попълни документите, защото ръцете ми трепереха твърде много - обади се на моята лекърка, но беше неотлъчно до мен докато тя дойде. Откровенно съжалявам, че я викна, смятам, че щеше да е по-добре да довърша раждането с него! Много ми хареса, че много бързо се отърси от емоцията предизвикана от погрешната преценка на колежката му и веднага се задейства да се погрижи за мен в създалата се ситуация.

# 485
Момичета, във вторник ми предстои първа фетална морфология при д-р Чачева, може ли някой да ми каже как протича и има ли и монитор в който аз виждам през цялото време какво гледа тя. Благодаря и се извинявам ако въпроса ми тъп.. Hug

# 486
Момичета, във вторник ми предстои първа фетална морфология при д-р Чачева, може ли някой да ми каже как протича и има ли и монитор в който аз виждам през цялото време какво гледа тя. Благодаря и се извинявам ако въпроса ми тъп.. Hug

Довери й се. Във възможно най- добрите ръце си. Аз нищо не разбирах от това, които ми показва, но бях спокойна. Мисля,  че няма монитор, в който да гледа бременната.

# 487
  • Варна
Има монитор срещу теб, на който гледаш през цялото време Simple Smile

# 488
Има монитор да. Прегледът е на загасено осветление и си гледаш като на кино, докато ти обяснява какво точно се вижда. На мен това ми бяха любимите прегледи Simple Smile А и д-р Чачева е една от най-добрите.

# 489
Какво мислите за това: https://www.m.nadezhda.bg/novini/stanovishte-na-mbal-nadejda-otn … BJJxra_DZVryt5r5k

Бихте ли се ваксинирали? Thinking Аз съм много раздвоена...

# 490
И аз го видях и много се чудя. Днес точно минахме за да се ваксинира половинката. Може би ще говоря с АГ да видим...

# 491
Аз ще се ваксинирам, по-добре два месеца отлагане, отколкото бременна и болна.

# 492
Здравейте, искам да попитам някой ползва ли пакета за детски консултации в Парадайс? Ако има такива мами - доволни ли сте, струва ли си да се ползва?

# 493
  • София

Аз лично родих в ковид отделение и на никого не го пожелавам. Та от сегашната ми камбанария и аз бих се ваксинирала като бременна.

# 494
  • София

Аз лично родих в ковид отделение и на никого не го пожелавам. Та от сегашната ми камбанария и аз бих се ваксинирала като бременна.
Би ли споделила как протича раждането? За естествено ли става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт