Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 904
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Памперс, да не е от термометъра? И на малкия редовно ми показва някаква шантава темература под 36 гр. понякога. Ама пусто, нямам живачен, няма и от къде да намеря. Не е болен, нищо му няма, но често когато сме навън, ръцете му са хладни. Вкъщи пък краката му редовно са ледени и изпотени, особено вечер.

# 391
  • London
Милото сигурно са го подкарали лошо зъбите, ако питаш мен, край тях и имунитета пада та почват и някои вируси и настинки.

Аз днес направих голям пазар за Коледа.... в Заландо има голямо намаление и използвах да им навзема хубави нещица.

# 392
  • Истински се вижда само със сърцето.
G&B ЧРД, здрава и щастлива да си! А тортата е шедьовър!

Памперс, милото дете, дано бързо да минава всичко.

Грийн не би трябвало да се отрази на техните молби. Пиши какво са казали когато се свържеш тези хора.

# 393
Дано оздравее бързо, Памперс!

G&B, сега видях тортата и ми потекоха лигите Simple Smile
ЧРД и бъди здрава!

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 22:52 от Alex_Sandra

# 394
G&B, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов ти желая!

# 395
  • London
Сега гледам съм изпуснала да честитя рождения ден....бъди честита, здрава и обичана  G&B. Тортата е мастър направо. 😊

# 396
Благодаря, момичета хх!

# 397
  • Манчестър
Памперс, моята малка дъщеря така изстива когато има температура. Направо посиняване цялата, случвало се е да се будя през ноща, а тя студ студена спи между нас. Слагам и грейка или бутилка с топла вода, да я топли. Веднъж така в Уайтроуз бяхме и между хладилните рафтове с млечни, като посиня и се разтресе от студ, оставих всичко и излезнахме на вън, на слънце бързо се стопли. Четох, че някой деца така реагират на висока температура когато им е студено. Аз вече и свикнах и знам че когато има Т, не трябва да я събличам и охлаждам. При сестра и действам обратно, но при нея не става.
Дано бързо да мине, може найстина да е гърло и ушите.

Илейн, утрее се свържа с една организация която се занимава с е миграционни въпроси. В апликацията има поле където да опишеш причините ако имаш някоя година пропуск на застраховката или доход. При нас проблема е, че ние не го попълнихме и събмитнахме апликацията. Аз вече се примири, че мен ще ме отрежат, дано поне това да няма ефект върху апликации те на ММ и децата.

Ти за какво подаваш всъщност: за гражданство или за сетълд статут?

# 398
  • UK
G&D честит рожден ден! Много здраве, щастие желая. Тортата изглежда много префесионално.
Ave, за гражданство подаваме документи, когато подава за статус нямаше проблем да доказвам с банкови извлечения и битови сметки, че съм постоянно пребивавала последните пет години в кралството.

# 399
Памперс, да не е от термометъра? И на малкия редовно ми показва някаква шантава темература под 36 гр. понякога.
Уви, не е той виновен. Имам и живачен. В болницата техните показваха същото. Докато не качи до нормални стойности не ни пуснаха.
Приятелка, вече минала по този път, потвърди, че и нейната дъщеря е била така.

La Catrala почнах и аз с коледното пазаруване. Само себе си не мога да измисля обаче.
Вие какво си поръчахте на дядо Коледа?

Благодаря на всички! Ще ви държа в течение какво става.

В училище тази година картички няма да се разменят. Ще се носи една за целия клас и учителката като я прочете, ще я закачи на таблото. Въпрвки това ще си продължа с коледната традиция да подарявам на училищната библиотека книга от бг автор. Ако искат да я държат цяла ваканция в карантина😂

# 400
  • London
Ами децата са малки и на дрехи не се радват Памперс, но от Заландо това им взех естествено. На големия зимно яке на The North Face, което е с две лица, едното за дъжд от тях, суичъри, долнища. На бебо кецове, спортни комплекти, бодита. От Амазон ще им взема играчки и книжки, както и дребни неща за познати. За мен засега само едно ретро долнище на Найк .... Мъжа имал си всичко и сега ще мъдрим какво си няма Хах или какво иска. Joy

Моя си беше у дома в петък и утре мисля да не го пусна, че нещо е пресипнал и е със запушен нос, добре си е иначе, но ме тревожи да не се влоши там на тия отворени врати и прозорци и да премине към кашлици и тн. Пък дано до вторник вече е на 100% добре.... В сряда съм на  гинекологичен преглед, а хич да не ми се ходи в тая обстановка ковид по такива места. Дано не лепна нещо оттам.

# 401
Хаха, аз ходих на кръвни изследвания преди седмица. Влизам, вдясно опашка с надпис Ковид. Викам, явно не съм за там. Питах къде да отида, упътиха ме, нищо не разбрах. Седях, блях, намерих една дама с престилка, пак питах. Стигнах, взеха ми кръв. Айде обратно, ама колко да е обратно...вървях вървях, по едно време гледам, май тоз коридор не съм го виждала. Спрях, пак се огледах, друга дама зад мен, пак с престилка, казвам и...аз май се загубих
 Позасмя се тя, пита какво търся, викам изхода. Излязох най накрая, опашката пред Ковид вече беше празна. Вечерта от мисли и аз да не съм хванала нещо си въобразих, че ме боли гърло. Пих един нурофен, изядох една лъжица мед, намазах се доволно с Vaporub и си легнах. На другия ден нищо ми нямаше. Тъй че ...споко, истерията ни идва в повече.
По ме притеснява Ковид-паспорта. Дано не се случи.

# 402
  • London
Какъв ковид паспорт? За пръв път чувам за такова нещо....

# 403
Ейййй, цял ден из фейса ми излиза. Утре щели да обсъждат ли, да гласуват ли една от идеите, Ковид-паспорт на ваксинираните,  които щели да се придвижват улеснено, в сравнение с всипки останали. Къде отидоха правата и свободите и равенството, не знам.

# 404
  • UK
За Ковид паспорта чух за първи път от свекито, тя го прочела във фейсбука сто процента съм сигурна. Аз официално не съм го срещала по вестници и новини, може пък да е някоя изтекла новина. Но аз не вярвам на нищо което ми кажат, че са прочели във фейсбука. Ей сега ми пратила пак една статия за децата и ваксините на Бил Гейтс и защото нямам фейс ме бомбандира по вайбър. Аман от глупости.
 Катрала, мерси че ме подсети за Золандо, отдавна не съм ги преглеждали. Аз обикновено лятото пазарувам от тях зимни якета за децата.

Памперс, как сте? Надявам се, малката е по добре.

Аз от септември обикалям по болници и поликлиники, виждам че доста та са се постарали да организират безопасна среда. Последния път малката водих на скан, но тя е научен много добре да си държи ръцете в джобовете и да пази дистанция, дезинфекцира я след това от главата до петите.

П. П сега се сетих за тея Ковид паспорти, нали антителата уж изчезват след време и може пак да се заразиш, няма логика нещо.

Общи условия

Активация на акаунт