ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Наборката има РД през декември и е голяма болка, как ще го празнува. Вчера реших да си поговоря с нея на тази тема. Как ще го празнуваме - ами най-лошия сценарии е семейно вкъщи. "Не, мамо, най-лошия сценарий е да го празнувам без вас, защото сте в болница!" Ами, право е детето.

децата са много по-разумни и мъдри от много възрастни...

# 61
  • Sofia
Убедена съм, че ако имаше възможност, наборът с удоволствие ще се откаже от мен с така популярната обява в Държавен вестник. На фона на съскането му да стоя далеч от контакти с учители, ръководство и си-е, потвърдих участието си на заседанието на обществения съвет. Та сега горкото хайванче освен досегашната й роля, ще се сдобие и с майка с частични административни фукции в гимназията.
Както обича да казва - "Не случих на родители" и тихо се оттегля в бърлогата си.
ТуиГ, след 10 години ще осъзнае точно обратното:hugs:

# 62
  • София
Изслушам сега запис на гостуването на министър Вълчев вчера в Нова телевизия. Придържа се към позицията за локален подход. Единствено за София каза в някакъв момент, че може да се наложи да продължат дистанционно. В тази връзка си мислех, че е добре в писмото да предложим да се върнем към локалния подход - всяко училище да решава и класовете с позитивен ученик да минава дистанционно за времето на карантината и после се връщат присъствено.
Диян Стаматов постно, че е положителен.

# 63
  • у дома...
При областите в червената зона едва ли ще го приложат. Вчера моя позната, сестра в Пирогов, ми сподели, че положението в болниците реално е много по-зле отколкото съобщават.

# 64
  • София
Що ли не се изненадвам за Стаматов!!!
Чудесен личен пример даваше на всички, които го следват! 🤮

# 65
  • о`майна лунна нощ е
Vesana, спокойно, наборът и сега осъзнава на какви съкровища е попаднал с раждането си Wink Разсъдливо дете е. Вкъщи понякога проявяваме много черен хумор и малко стряскаме хората на моменти с изказванията и обръщенията си един към друг, но зад всичко това прозира наистина сплотено на /този етап/ семейство. Само лек пример е обръщението на неговия създател към мен в моменти на нежност е "Гад, такава, обичам те!" Wink
Наборът още е някъде из града, а аз се опитвам сама да стегна вечеринката за баща му. Но попита детето  дали може да излезе и позволих. Друг е въпросът, че не определих час на прибиране, а ми трябват още две ръце за приготовленията.

# 66
  • у дома...
ТуиГ, и нашето семейство Адамс сме така. Приятелките на Ани мислят, че сме много забавни родители. А пряката ми шефка често ми казва "Идвам при теб да ми повдигаш духа! Винаги си ухилена и спокойна.". А отвътре често вря и кипя.

# 67
И ние имаме такива "мили" реплики. Все пак на галено му казвам "Муни", което е съкратено от маймунчо Simple Smile (между другото това го написах в коментар във файсбук и фейсбук ми изтри коментара, "защото нарушавал стандартите на общността"? ?!?!?!)
И разговор от днес:
- Взимам си лаптопа, че домашното ми е на него.
- Добре, но разчитам на твоята съвест, че няма да си играеш и гледаш, а наистина ще пишеш домашни!
- Хубаво, свободна си да си разчиташ на каквото искаш.

Както се досещате в момента му е наложено ограничение за ползване на електрониката принципно

# 68
Триша, недей така😀 Дай на детето електрониката, виж каква свобода ти дава😀 Поне не те финтира с фалшиви обещания.👍

# 69
  • София
Момичета, децата, които нямат навършени 14 години, могат ли да имат лична дебитна карта или не?

# 70
И ние имаме такива "мили" реплики. Все пак на галено му казвам "Муни", което е съкратено от маймунчо Simple Smile (между другото това го написах в коментар във файсбук и фейсбук ми изтри коментара, "защото нарушавал стандартите на общността"? ?!?!?!)
хахахахаха, тия от фейсбук са осакатени индивиди, лишени изцяло от каквото и да било чувство за хумор!
Мен на 23 октомври 2020 ме прудупредиха, че нарушавам стандартите на общността им с публикувано от мен меме през 2013 година... През 2013 година!!!
До каквото се докосне политиката - всичко отива по дяволите...

# 71
  • софия
В някои банки няма изискване за възраст. ДСК имат и за под 14 г.

# 72
  • София
Момичета, децата, които нямат навършени 14 години, могат ли да имат лична дебитна карта или не?

ПИБ, ДСК и Райфайзен предлагат дебитни карти за деца под 14 г (със сметка на името на родителя) и за тийнове над 14 г (със собствена сметка)

# 73
  • софия
Мрън е на вълна Джордж Майкъл. Пуснала ми е концерт. Размазала съм се. Колко е прекрасен този човек, какъв стил Blue Heart Класа. Бяхме на концерта му в София, но ми е нереално. Една снимка нямам.
Не успяхме да я привлечем към каузата ДМ.

Всяка седмица имат задание да пишат до 100 думи за песен, чието заглавие е на определена тема. Миналата седмица темата е била "чудовища". Писала е за Зомби на Кренбърис. Много ме изненадва с избора и вкуса за музика.

# 74
Звънче, пропуснах да напиш
а, колко ми хареса твоята девойка и костюмът й!❤
Прекрасна!
Дано да получи бонус точки за старание и стил!
Хареса ми какви домашни им дават- хем интересно, хем за обща култура, че и полезно. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт