Отговори
# 375
Браво, Миси , че отново ни носиш добри новини Flowers Hibiscus
Ще празнуваме и още как
Да си пожелаем още дълго да ни радват със своя магнетизъм и добър сценарий, както до сега.

БЛАГОДАРЯ на GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84  Flowers Cherry Blossom за превода на епизода.
Галка Flowers Hibiscus благодаря за новия фраг Flowers Hibiscus
Ееее, омръзна ми вече от Селин! Angry

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 16:59 от Ninika

# 376
Нищо не разбрах, но Селин се е активизирала.
Не се отказва от Серкан и това е.
Даде му време - да види дали ще се съберат с Еда, дори малко повече от миналият път.
Изглежа добре, хубава, нагласена.
Ходи у Серкан. Пак някакви вечери... Не мога, не мога, не искам да ги гледам как се равнуват и страдат. Серкан разби сърцето на Еда, изостави я, а излизайки със Селин ще я нарани още повече.
Като нищо Еда да е там с Ефе - да му прави на пук. Така и двамата страдат SobSobSob
В такива случаи бих искала да съм само  с първият фраг. Явно хубавата част ще е в началото на епизода и после Селин ще ни лази по нервите и ще завършим пак с тъжно настроение.
Олееее ужас! Ядосана съм! Защо пак Селин?!

# 377
На третия път на гледане на фрага, ги видях Simple Smile

А тук са много сладки Sparkling Heart

# 378
# 379
Е, направо си редактирам поста, Алекс пусна превод и по думите на Еда за отношението на Серкан към нея... Май е станало ясно нещо, дали работите на Ефе и това, че е виновна Селин, че го е довела или ПР-ските й несполучливи опити. Дано е първото, но ясно си личи, че се искат двамата, ревнивата Еда и Серкан, който й казва, че не издържал да я вижда вътре.. Тя пак нейното си - да си тръгвала, алооо, Бамби, той ти обяснява, че не може да стои далеч от теб, ти пак твоето си. Някой да й каже да чете между редовете 😂

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 17:20 от Nalbantova

# 380
  • Кърджали
ПРЕВОД, извинете че се забавих...

Еда:Къща, която ти Подхожда. Прилича на теб.
Селин: Къщата ми се наводни. Казаха ми, че тази къща е празна и че мога да остана тук известно време.
Еда: Може ли да си тръгвам вече? И без това Селин те чака вкъщи.
Серкан: Да.Селин е вкъщи, но..
Еда: В твоята къща...
Еда: Казах каквото имах да ти казвам. Стой далеч от мен.
Серкан: Не мога да стоя далеч.
Еда: Не разбирам, след всичко преживяно, след всичко направено, как може все още да си близък и мил със Селин и твърд с мен?
Серкан: Не извържам да те виждам вътре
Еда: Искаш да си тръгна ли?
Еда: Защото се страхуваюш жена, която те обича повече от всичко на  света. Дръпни се

Знаех си че така ще стане. Първия фраг беше прекалено хубав... Серкан плаче за бой, или просто пак се затваря в черупката си

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 20:00 от Aлекcандрa

# 381
Animal BeetleДобър вечер! Благодаря за превода и за втория фраг! Току-що изгледах преведения епизод и си задавам въпроса "Защо Селин не беше на партито ,когато падна покрива? Защо точно тогава ѝ се откри ходене извън града! И понеже я нямаше на работното ѝ място медийте раздухаха случката.Защо си продаде акциите точно на Ефе?Да пази Бог от такава приятелка и ПР-ка!

Animal BeetleНа Серкан бей много му приличат черни костюми-трепач е.Със сините е като гимназист.

Хубава вечер!:blossom:

ПП: Благодаря , Алекс за превода! Той затвърди подозрението ми , че Селин е  навлек, мушок и скрита лимонка.Браво, на Еда за последните ѝ думи!Ще бере ядове Бея, ще му гледаме сеира!

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 17:28 от Mery18

# 382
[quote author=Aлекcандрa link=topic=1267116.msg41706403#msg41706403 date=16

Знаех си че така ще стане. Първия фраг беше прекалено хубав... Серкан плаче за бой, или просто пак се затваря в черупката си
[/quote]

Моля ви, мили момичета, хайде да не му налитаме пак на Серки. Еда не го разбира, той казва, че не издържа да я вижда вътре вкъщи, защото не си представя живота без нея, затова избяга и от дома на Айдан и Алптекин! Еда мисли, че пак Селин "подходящата" му е в главата и каквото и да направи Серкан, ще е на нейна страна. Веднага се сещам за песничката в началото на филма: "...аз не съм подходяща за теб"...

# 383
"Благодаря , Алекс за превода. Той затвърди подозрението ми , че Селин е долен навлек, мушок и скрита лимонка.Браво, на Еда за последните ѝ думи!Ще бере ядове Бея, ще му гледаме сеира!"

Този послепис на Mery18 абсолютно отразяват моето отношение към ситуацията в последния фраг!!!

# 384
Hands ClapHands Clap    Hands Clap

Три пъти браво... За поведението на Еда - гордо,  достойно, смело... Е, Серкан Болат... Естествено, че няма да можеш да се държиш далеч от такава жена и постоянно ще търсиш интуитивно нейната близост... Ама и ти си един... Хем не ти се ще да изпуснеш питомното, хем гониш дивото...  Кеф ти Еда, кеф ти Селин... Пусто да бях на мястото на Еда... Отдавна да ти бях казала "Ай сиктир.. ." Ма и тя ти го каза... С малко повече любовна ненавист в очите - "Отдръпни се.. " Ми така, де ... Еда да не е играчка? Или застани до нея, или се дръпни и направи място за някой друг... Селин не я обвинявам аз... Мииии... пробва си се момичето... Серкан е за як пердах, че й позволява такова поведение...

# 385
Браво, на Еда за последните ѝ думи!Ще бере ядове Бея, ще му гледаме сеира!
За първи път ще защитя Серкан, но тук май Еда не разбира. Ако съдим по фрага, който крие още история за разговора им, значиии не я разбирам тази хубавица, към която имам страшни симпатии. Момчето й казва в прав текст, притиснало я някъде до някаква стена, че не може да стои далеч от нея и тази нейна лампичка все не се включва, мамк* му 🤔
И както си знаете, това с 'Тръгвам си' ще е последната сцена сигурно, а тя май не допака и отговор на въпроса за обичащата го жена... Ех, иде ми да я назова с едно къдраво животно, но ми е прекалено любима и не мога 😂😂

mury9 Ама Серкан никога не е показвал любовни отношения към голямото пиле пък...тя оназ нека си иска, той винаги показва мераци към другата и слава на Бога де 😂

# 386
Честно казано си мисля, че този път не ни е показана последната сцена. Може би ще ни дадат разговора и ще има още малко, преди да приключи 18-та серия, която не са ни я показали във фрага ?
С помощта на ребуса ще разберем дали е така , както си мисля..

# 387
  • Плевен / София
В коя ли от двете спални ще спи Серкан, май в тази на втория етаж, другата изглежда е за гости...

Пак четох описанието на апартамента на Серкан, но забелязах, че няма място за Сириус? Animal Dog2 Ще ми е мъчно за Сириус:

Апартаментът на Серкан е около 450 м2, на два етажа с хол, кухня, и две спални, баня за гости на първия етаж, баня на горния етаж, вана и тераса на горния етаж. Намира на около 4,5 километра от университета на Еда, на около 10 километра от офиса, на 11 километра от магазина за цветя, на 16 километра от къщата на Еда и на 39 километра от къщата на родителите му.
най далече е от къщата на родителите му... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 388
Не мога, не искам да ги гледам разделени и ревнуващи се. Sob
Мерси за превода. Този фрагмент много ме натъжи, направо ме отчая. Disappointed Relieved Бях почнала да виждам светлина в тунела след историята с бебето, ама няма оправия.
Не разбирам Серкан и отношението му към Селин. Винаги е разбиращ спрямо нея, винаги я оправдава. Imp

Ето тези реплики ми се набиха:
Еда: Не разбирам, след всичко преживяно, след всичко направено, как може все още да си близък и мил със Селин и твърд с мен?
И
Еда: Защото гониш жена, която те обича повече от всичко на  света. Дръпни се.

Тази последната ми напомни думите на Селин преди сватбата - че Серкан винаги е бил най-вежен за нея, на първо място. Дори се зачудих кого има предвид Еда? - себе си или Селин? (нали се сещате в началото на 10 еп. когато Селин и Ферит пуснаха бомбата, че ще се женят Еда имаше пак подобна реплика, за която не знам дали себе си имаше предвид или Селин-  че не е толкова трудно да кажеш на една жена, че имаш нужда от нея-тогава май визираше Селин)...

Селин си го иска за себе си, след като Ферит я заряза на сватбата веднага отиде при Серкан. Наряза снимките с Ферит, но не й тези със Серкан. И 17 епизода не се умори да пита "Къде е Серкан?" Дори в последният пак.. няма добър ден, няма как сте.. направо - Къде е Серкан - най-важният въпрос на света. И ясно показа пред Джерен - че присъствието на Еда й бърка в здравето.

Според мен не отиде на партито у Емре и Аслъ - първо защото Ферит е там, второ, защото Еда е там, а тя не понася да вижда Еда около Серкан.

Серкан наистина плаче за бой, с това си неясно отношение.Да вземе да каже на Селин, да не се надява... Направо ме вбесява.

Селин не може ли при Пъръл или Енгин да остане ? Или на хотел за ден-два? Явно не. Ще се натресе при Серкан разбира се. Няма баща, майка, няма да отиде в празния дом на Серкан при любимите Айдан и чичо Алптекин.....

Защото, когато нещо и се случи, той е все едно единственият човек на земята, при когото може да отиде. А и научи важен урок от Еда - че ако иска Серкан - тя трябва да поеме инициативата. Видя как пред очите й Еда се нанесе в предишния дом на Серкан, защо да не се пробва?

# 389
Благодаря за превода и фрага!
Както и казах, първия е уау, втория ни връща в реалността. Селин не искам да я коментирам. Докара хиляди главоболия на Серкан и фирма и пак си мисли, че е в джаза. Навлек. Серкан бей и той, ръбат та чак те заболяват очите да го гледаш. И колко пъти ще ги разделят и после ще им събират пътищата... Айше ханъм да поизмисли и нещо ново. Та в сряда най сигурно, и да, пак ни показаха финала... 🥴

Общи условия

Активация на акаунт