💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 817
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 485
Къде ще живеят след сливането на двете племена?
На стопанството

# 1 486
  • Germany
Влади според мен отдавна е загубил мотивация в играта. Никога не ми е бил фаворит, но беше приличен участник и триото им с Любо и Джери ми е много симпатично.

# 1 487
За пореден път адмирации към Влади! За мен той е истинският победител! Ако не дадат тотем на Тодор, означава, че това е подготвяно от продукцията отдавна, защото жътварите щяха да номинират Ваня до откат и така нямаше как Влади да излезе, а може би е искал...

# 1 488
Колкото и да не харесвам Тодор, редно е да получи имунитет. Би трябвало поне до сливането на племената всеки петък някой да печели имунитет. Но вече чакам с нетърпение племето да остане едно - много по-интересно ще ми е всеки да си мине на индивидуална игра, а не само да се побутват участници напред заради смешни коалиции (Пример: Лазаринов). Това с коалициите го разбирам - така човек може да си осигури защита от елиминации и да си пази силите за следващи битки. Но в един момент ми става изключително досадно.

# 1 489
  • София
Според мен по-добре така да отпадне Влади, отколкото да го влачат контузен като Март, ако наистина има някакъв проблем. На мен ми е по-скоро симпатичен, нищо че не е най-настървеният за победа играч. Може и да оценява шансовете си вече като нищожни.

# 1 490
Оф, толкова гнусно ми стана!!!
Сетих се , защо се отказах да пиша в темата предния сезон!
Да , мишки има ,но не в ИВ , а по-близо.
(Здравей, Тати🙂)
Вайс ,каза нещо , което всички пропуснаха:Колко благ е Влади!
Е, ние тук не сме такива, не бихме постъпили така, значи е сульо, пульо и не знам какъв си
ДА ,хората не искат да виждат и чуват, че някой ги превъзхожда по човечност, затова и майка си ше продадат , да му намерят кусура и да го наврат на....
Е, колкото и да не ви се ще"така постъпват истинските капитани", а останалите леят кръв и мърсоли.
Така е преценил(дали здравословно или както мисля и по други причини), така е постъпил, евала! От пиедестала на какви върховни съдници може да хулите така?
За мен това е сто пъти "по-мъжкарско", отколкото гледаното или четеното.
Браво, бе! Ей заради такива мнения и аз се върнах в темата.
Може ли да питам, как так, до миналата седмица много хора бяха против коалициите и наричаха хората, които са в коалиции "мишки", а тази седмица всички са За коалициите? До преди няколко дни хора бяха наричани мишки за това, че не искат да ходят на дуели, днес са наричани мишки за това, че искат да ходят? Аз ли съм тъпа, че нещо не схващам. И как точно Влади би ви се издигнал в очите, когато твърди, че иска да излезе на дуел и призовава хората да го подкрепят, а в следващия момент, като капитан с решителен глас, избира Вайс??? Наистина ли някой би подкрепил такъв ход? Всъщност, не държа да получавам отговор на въпросите си, може да се приемат за рриторични. Аз открих за себе си, че все пак има какво още да прочета в тази тема Simple Smile

# 1 491
Хубаво е от време на време да си припомняме, че пишем за игра, а не редим световния ред. И също така е хубаво, като го казваме това, ние самите да спазваме добрия тон. Нали. А не само да наставляваме останалите.

# 1 492

Изключително подходяща битка при настоящото разпределение на племената. И вчера, и днес. Тези 2 битки ще са чудесни варианти и за eлиминации един ден, между Чудомир и Катя, примерно.
....

Спойлер за игрите другата седмица:

1. Игра за територия: Състои се в качване на играчите на обща платформа-кантар. Който отбор отчете повече килограми - печели резиденцията.
2. Първа игра за номинации: Отборите се броят. Който успее да преброи повече членове от своя цвят, печели. Доста оспорван двубойсе получи.
3. Втора номинационна битка.
Вдигане на тежести. Играят само трима играчи от племе. Племената си решават кои. Рибарите дълго се съветват и колебаят, след много спорове, дилеми и сръдни от Катя избират Боби, Чудо и Докторчето. За всеки случай имат точка преднина.
Празненствата за поредната успешна синя седмица задминават фойерверките по Нова Година в Дубай
Край на спойлера.
Охх, не мога. Ако щете ме убийте с правата лопата, но ще цитирам отново този пост. Направи ми деня, с глас и сълзи на очи се смея JoyJoy

# 1 493
Ваня трябваше да номинира Вайс... Тук й беше грешката

Ванчето и тя, уж хитра лисичка, тоя да и' се прави на гадже, оня изманипулира, когато трябваше да се прояви не и стигна акъла, че може с гласа си да елиминира Тошко. Тошко може да падне от Вайс, но от Влади не виждам как.

Това нямаше да промени нищо.С нейният, или без нейният глас Влади решава кой да отиде на номинация.

Всъщност, каква е точно контузията на Влади ?
Отделно Ваня пропусна шанс днес да премахне доста силен играч.
А бе вие друго предаване ли гледате? Как точно щеше Ваня да премахне силен играч, при положение че Влади беше решил да ходи на елиминация?

# 1 494
Отвратителен, непоносим характер.
Всички се радват то дудне. Вън!

# 1 495
Скрит текст:
Ваня трябваше да номинира Вайс... Тук й беше грешката

Ванчето и тя, уж хитра лисичка, тоя да и' се прави на гадже, оня изманипулира, когато трябваше да се прояви не и стигна акъла, че може с гласа си да елиминира Тошко. Тошко може да падне от Вайс, но от Влади не виждам как.
Това нямаше да промени нищо.С нейният, или без нейният глас Влади решава кой да отиде на номинация.
Скрит текст:
Всъщност, каква е точно контузията на Влади ?
Отделно Ваня пропусна шанс днес да премахне доста силен играч.
А бе вие друго предаване ли гледате? Как точно щеше Ваня да премахне силен играч, при положение че Влади беше решил да ходи на елиминация?
Ако беше гласувала за Вайс Ваня, Вайс беше 100% номиниран без значение от вота на Влади..
Гласовете преди да гласува Влади щяха да са 3-2 за Вайс, а Влади не може да гласува за себе си.

# 1 496
Според мен по-добре така да отпадне Влади, отколкото да го влачат контузен като Март, ако наистина има някакъв проблем. На мен ми е по-скоро симпатичен, нищо че не е най-настървеният за победа играч. Може и да оценява шансовете си вече като нищожни.
Не може да си проличи достойнството на решението, защото отваря пътя на Тодор напред.

# 1 497
На мен ми стана странно друго - Влади си пожела сам така да се случат нещата, но защо Любо и Джери не уважиха избора му и номинираха Вайс вместо него? Реално Влади имаше възможността да прати накрая Вайс на елиминация, което щеше да е хитро, но явно Влади си е решил да си ходи (по здравословни причини или заради работа, а може да си е преценил шансовете в играта - няма как да знаем). Ако му се играе все още, но го е направил заради племето - тогава ще му кажа, че е глупав. Иначе ми е непонятно това обвиняване на Ваня, че била дала глас за Влади.
А Катя с това мрънкане след играта страшно много ме издразни. Колкото и да е добра в някои игри, специално във вчерашната нямаше никакви шансове.

# 1 498
  • София
Ами да.
Влади си тръгва. Тоя мач е свирен преди да е започнал.
И има резон, че ще пленят жътварите Катя.
Като нищо ще я направят капитан рибарите след всичкото и цупене, че не е играла в битката снощи.

# 1 499
Отвратителен, непоносим характер.
Всички се радват то дудне. Вън!
Скрит текст:

много дебилна реакция. първо, нямаше никакъв шанс точно в тази игра, второ - ми радвай се за отбора бе, кво дуднеш.

Общи условия

Активация на акаунт