💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 821
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 500
На мен ми стана странно друго - Влади си пожела сам така да се случат нещата, но защо Любо и Джери не уважиха избора му и номинираха Вайс вместо него? Реално Влади имаше възможността да прати накрая Вайс на елиминация, което щеше да е хитро, но явно Влади си е решил да си ходи (по здравословни причини или заради работа, а може да си е преценил шансовете в играта - няма как да знаем). Ако му се играе все още, но го е направил заради племето - тогава ще му кажа, че е глупав. Иначе ми е непонятно това обвиняване на Ваня, че била дала глас за Влади.
Не е обвиняване, а констатация на пропусната възможност за премахване на сериозен конкурент от нея. Simple Smile
Любо и Джери играят играта, затова не уважиха желанието му.

# 1 501
Смятах, че снимките на Катя в жълт екип са някаква шега от нейна страна и цели да заблуди хората. Ако наистина Жътварите я пленят, то тогава тя направо си е издала какво ще се случи в предаването. Както и Тошко с картичката. Участниците нямат ли санкции за такива неща? Аз лично нямам проблем със спойлерите, дори чакам с нетърпение вече да изскочи отнякъде достоверна информация за това кой ще е победител, но не е много редно така да не си спазват договорите.

# 1 502
Дано да я направят Катя капитан и да загуби и да я пленят. Малко да ги направи луди калинки и там, че са много мълчаливи. Ваня ги провокира да говорят, иначе с ченгел да им вадиш думите на тези Жътвари. Те предварително си знаят, какво ще се случи. Горовиха, че Катя била кротка и хоп същия епизод си показа нрава. Същата работа и с предлагането на имунитет на Джери. И вчера беше си закачила нещо друго на ухото Катя, приличаше ми на свещ Grinning. Ухото с тази дупка, която си я направила ще и стане, като на караконджул. Обича да си причинява болка според мен е мазохистка. Не знам какво им харесва на хората да си правят флешинги, много гнусна картинка Grinning.

# 1 503
Катя знаеш много добре, че няма никакво шансове във вчерашната битка. Както и Йоана, между другото. Бесня, защото сестра й игра два пъти и то срещу мъже. Сестринско притеснение, какво да праи'ш. Но донякъде обяснимо, де.

# 1 504
Не е обвиняване, а констатация на пропусната възможност за премахване на сериозен конкурент от нея. Simple Smile

И как по-точно играят играта? Искат Влади да не си тръгва все още, за да си запазят коалицията ли?

# 1 505
Bengun,
Да, не е добра в социалната игра, за това съм съгласен и съм го признал. Но в случая не е виновна. Джери явно не я е допуснала до себе си и Ваня не е знаела за тройния глас. А защо не е била допусната, може би също да е заради самото и поведение не знам, не съм общувал с нея ама явно куца нещо. Ако Йоанна бе там със сигурност щеше да е разбрала, че Любо/Влади/Джери са трио. Simple Smile
Абе, сякаш имам някакъв спомен, че когато имаше Ловци и по точно от Йоанна се коментираше, че Любо, Джери и Влади са заедно ..заради Вайс и Сюзън и това, че си прехвърляха капитанството.. Не знам Ваня къде е бляла тогава, та все още не е разбрала. Може пък и да знае, но просто не ни е показано. Тя на двата съвета номинира Влади, защото той искаше.

# 1 506
Скрит текст:
Ваня трябваше да номинира Вайс... Тук й беше грешката

Ванчето и тя, уж хитра лисичка, тоя да и' се прави на гадже, оня изманипулира, когато трябваше да се прояви не и стигна акъла, че може с гласа си да елиминира Тошко. Тошко може да падне от Вайс, но от Влади не виждам как.
Това нямаше да промени нищо.С нейният, или без нейният глас Влади решава кой да отиде на номинация.
Скрит текст:
Всъщност, каква е точно контузията на Влади ?
Отделно Ваня пропусна шанс днес да премахне доста силен играч.
А бе вие друго предаване ли гледате? Как точно щеше Ваня да премахне силен играч, при положение че Влади беше решил да ходи на елиминация?
Ако беше гласувала за Вайс Ваня, Вайс беше 100% номиниран без значение от вота на Влади..
Гласовете преди да гласува Влади щяха да са 3-2 за Вайс, а Влади не може да гласува за себе си.

Само че в такъв случай сигурен ли си как щеше да гласува Любо? Нали най-близките хора в племето са му Любо и Джери.Дали щяха да пренебрегнат неговото желание?След като Ваня си даде гласа, на тях им беше ясно как щеше да се развие гласуването и много се съмнявам че щяха да пренебрегнат желанието на Влади.А и самият ти колко пъти си твърдял, че всичко е нагласено в тази игра, а ще оставят двамата най-силни да излязат един срещу друг на този етап от играта.

# 1 507
Никакво сестринско притеснение не видях аз.
Според мен Катя изревнува, точно от Йоана.
Как така сестра й ще е в битка, а тя ще дреме и няма да обере лаврите.
Много, много я е яд на сестра й- учи в Йейл, не пуши, не пие, добро дете.
Не я защитава, а се мъчи да я мачка.
Това виждам аз.

# 1 508
Катя ревнува от Йоанна и се мъчи да я мачка, но и Йоанна се държи зле със сестра си. Според мен и двете не са стока. А ние седим пред екраните и гледаме сестринските им драми, които просто нямат място в такова предаване.

# 1 509
  • София
Интересно ми е, ако има пленяване, Тошко дали ще се противопостави и ще откаже да вземе пленника, след драмата, която направи заради Милен Grinning Подозирам, че ще се оправдае, че там не са хора на честта и затова и те няма да играят с чест Joy

Иначе смятам, че жътварите се закопаха точно с неговия избор. С нищо не им помогна. Наистина ми се иска някакси Влади да го отстрани. Но трябва да играе за победа, едно е да се номинираш сам, едно е да сдадеш играта на противника.

# 1 510
  • София
Между другото, още нещо за играта снощи. Честното беше от продукцията да накарат Рибарите да изкарат мъж. Или поне битките да са мъже/мъже, жени/жени. В първия момент си помислих, че това им е предимството на Рибарите, толкова беше в тяхна полза това "решение". Игра без ясни и заключени правила от самото начало, дава единствено възможост на продукцията да прецаква едни и да бута други. Такава игра няма как да е честна. Та някой, ако гледа с надеждата за честен победител... много се е излъгал. Дори да се окаже достоен играчът, победата му ще е много повече плод на външни фактори, отколкото на неговото представяне.

# 1 511
Скрит текст:
И как по-точно играят играта? Искат Влади да не си тръгва все още, за да си запазят коалицията ли?
Елиминирайки един много силен играч ( които от Тодор и Вайс да си тръгне е бонус за тях ) и запазвайки контрола върху племето в същото време.

Скрит текст:
Скрит текст:
Ваня трябваше да номинира Вайс... Тук й беше грешката

Ванчето и тя, уж хитра лисичка, тоя да и' се прави на гадже, оня изманипулира, когато трябваше да се прояви не и стигна акъла, че може с гласа си да елиминира Тошко. Тошко може да падне от Вайс, но от Влади не виждам как.
Това нямаше да промени нищо.С нейният, или без нейният глас Влади решава кой да отиде на номинация.
Скрит текст:
Всъщност, каква е точно контузията на Влади ?
Отделно Ваня пропусна шанс днес да премахне доста силен играч.
А бе вие друго предаване ли гледате? Как точно щеше Ваня да премахне силен играч, при положение че Влади беше решил да ходи на елиминация?
Ако беше гласувала за Вайс Ваня, Вайс беше 100% номиниран без значение от вота на Влади..
Гласовете преди да гласува Влади щяха да са 3-2 за Вайс, а Влади не може да гласува за себе си.
Само че в такъв случай сигурен ли си как щеше да гласува Любо? Нали най-близките хора в племето са му Любо и Джери.Дали щяха да пренебрегнат неговото желание?След като Ваня си даде гласа, на тях им беше ясно как щеше да се развие гласуването и много се съмнявам че щяха да пренебрегнат желанието на Влади.А и самият ти колко пъти си твърдял, че всичко е нагласено в тази игра, а ще оставят двамата най-силни да излязат един срещу друг на този етап от играта.
Да, тук се влиза в спекулации. Няма как да знаем как би се развило гласуването, ако Ваня беше започнала с Вайс Simple Smile
Но има много голяма вероятност да няма разлика с това, което съм написал Simple Smile
За това, че е много рано за дуел между Тодор и Вайс съм напълно съгласен.
Но един добър играч не бива да изпуска възможности като тази с лека ръка, още повече като знае,че има мишена закачена на себе си. Ако беше Йо примерно на мястото на Ваня щеше да се съобрази първо със своята игра и стратегия, чак след това с желанията на член от племето Simple Smile

# 1 512
Иначе смятам, че жътварите се закопаха точно с неговия избор. С нищо не им помогна. Наистина ми се иска някакси Влади да го отстрани. Но трябва да играе за победа, едно е да се номинираш сам, едно е да сдадеш играта на противника.

Права си.Сега се оплакват, че игрите били са силни мъже с повече килограми.Ами да бяха взели Боби.Взеха си табуретка, после реват че другите били тежки;)

# 1 513
Ако трябва да сме честни, Тодор добре пазеше Йоана в двубоя, повече от Влади и избухването на лудата й сестра беше абсолютно за търсене на поредния конфликт. Дори самата Йоана призна, че Тодор е играл спортсменски, а тя няма да каже добра дума за него без причина, по-скоро без 100 причини.
Според мен основната причина за целия хейт срещу Влади снощи беше, че той отне възможността на голяма част от пишещите тук да гледат така мечтания двубой Тодор-Вайс. Много ясно, че нямаше да гласува за Джери или Любо, а причините за мен са същите, които изтъкна и Джери, когато отказа да изпълни желанието му и да го номинира.
Противопоставянето "мутра-жандармерия" е много символично в съвременния градски фолклор, но изобщо не го смятам за уместно в случая. Едва ли Влади познава всички бивши и настоящи мутри в България, а дори и да е разбрал за миналото на Тодор, едва ли му е до това да мисли за подобна символика и да играе ролята на доброто ченге, което елиминира мутрата.
За мен той беше достоен играч, един от най-добрите при Жътварите, а в много от игрите дори Топ, а това, че не влизаше агресивно в конфликти за мен си е по-скоро плюс, а не минус.

# 1 514
Наистина ли някой вярва, че жандармеристът Влади, който по служба трябва да сглобява и разглобява оръжия и да действа в екстремна обстановка, няма да може да подреди един рул или друг вид пъзел? Или инженерът Любо? Или Джери - сегашните деца имат много повече достъп до пъзели и подобни логически задачи?Създадоха им имидж на жътварите, че не могат да редят пъзели, за да могат да редят сценария и драгият зрител да се кефи, как последните в силовите игри стават първи. Ако си върнете  кадрите ще видите, че когато по сценарий жътварите трябва да паднат, започва едно туткане и въртене, а ако напреднат с пъзела, изведнъж развалят всичко и почват от начало.
Затова много ми се иска да не чета в темата кой бил глупав, прост и т.н. само защото следва сценария.
За Вайс и Тодор - да, казаха неща, за които драгият зрител отново подскочи, но смятате ли, че ако не са по сценарий, щяха да бъдат излъчени в национален ефир? Ако се абстрахирате от това, което ви се набива като диалози и слушате нережисираните думи, които се разменят по време на игри, ще чуете, че Тодор няколко пъти пита Йоанна добре ли е, като много внимаваше как борави с топката - а уж е женомразец и тя му е смъртен враг. И да, смятам, че е решение на продукцията, кой срещу кого да излиза - не оставят нищо на случайността.
Ще чуете, че Вайс успокоява Влади, да не се тревожи, ако падне от момиче....и как се поздравяват играчите...
Ядосвате се на техните изказвания и същевременно наричате мишки и какви ли още не, възпитаните и неискащи интриги Влади и Любо?  Що за двоен стандарт? Не искаме агресия, но ако замълчиш, не влезеш в конфликт, си мижитурка?
И последно - на снощния съвет, изражението на Ралица ясно показваше какво мисли за спектакълът, в който участват всички, но....нали се плаща.

Общи условия

Активация на акаунт