💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 129
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Вестерос
Във фб са писали от самото предаване, че който спечели утре е първият Финалист!

# 1 441
Фикусчо според мен го държат щото знаят че е слаб. Реално е много по добре на финалните игри да си с някой слаба.
А аз почти приключих сезон 1 Еми в тоя сезон 2 няма друг като Юлиан. Никой не ти изпълва сърцето така като играе.

# 1 442
Утре си отива Ники. За съжаление, другата седмица е Любо.

# 1 443
  • Вестерос
Чудото с какъв акъл са го сложили последен да плува...

Тодор бил с голямо сърце MaskMaskMaskMaskScream

# 1 444
Утре си отива Ники. За съжаление, другата седмица е Любо.
Любо ли? Това спойлер ли е?

# 1 445
Защото последният минава само една дължина.

# 1 446
Защото трябваше да плува само в едната посока. Да не става по зле ако трябваше и да се връща.

# 1 447
  • Вестерос
Ясно разбрах, да, тъкмо спечелиха жълтушите.

# 1 448
  • София
Защото последният минава само една дължина.

Това всъщност е хитро. Сега изборът на Вайс за последен пост (той е и силен в дърпането, освен в плуването), не изглежда много умно. Ама все пак се справиха... или по-скоро, Лазаринката провали рибарите Joy

# 1 449
Мъжете при рибарите  за мен вече са аут. Барабар с Милен. Отивам да си изтрия гласа за него като фаворит.
Остава ми да си избера една от жените.
На този етап - Катя.
+ 1, и аз снощи така направих с гласа си за Милен. Не искам да използвам лоши думички, иначе много неща мога да кажа за мъжете в племето Както казва Ники "в мен се обажда едно по-лошо същество". За това колкото и да е в сферата на фантазиите искам жена победител.
Моят глас е за Катя, но това  е кауза пердута. За това ще съм доволна  да е  всяка от останалите жени. Ей така, да им натрие носа на мачовците, че всички са се взели много насериозно.

# 1 450
  • Испания
ИванКа отговаря

# 1 451
Е да, разбира се, че отиде ли Катя на елиминации, ще дадат игра с пъзел. Ма да видим един ли ще е само или три.
И защо не!? Досега на кого ли не угодиха... полових нареден пъзел, на Ваня-вече игран и... примери бол!

Съвсем друг е въпросът, че според мен във всяка игра трябва да има и пъзел! Именно комплексен играч /за какъвто проповядват Боби и Милен/ трябва да спечели! Сила и ум! Не искам безмозъчен тъпак на финала!

Няма лошо да дават пъзел. Но казвам да видим колко броя ще дадат. На миналата игра срещу Александър имаше 3 пъзела и никакъв друг компонент. Т.е. беше направена играта така, че за Катя да е възможно най-лесно. Но да видим..

# 1 452
Няма никакъв шанс продукцията да допусне някоя от сестрите да отпадне на този етап, въпреки че МНОГО ми се иска, защото не мога да ги трая и двете! Просто този сезон те са главната тема в предаването, те им правят рейтинга, през цялото време ни занимаваха с тях и техните отношения, затова ще правят, ще струват, но ще ги задържат колкото може повече.

# 1 453
  • София
Една малка поправка: сестрите не им правят рейтинга, а от продукцията си МИСЛЯТ, че сестрите им правят рейтинга. На практика дори и на тези, които ги харсват като играчи, им е писнало от семейните им драми.

# 1 454
Утрешната игра на кого се беше паднала миналия сезон? Наскоро даже някой публикува снимки

Ако Катя победи, значи ето така ще станат приятелки с Ваня

Общи условия

Активация на акаунт