Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 990
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Flowers StrawberryДобро утро! Благодаря  от сърце на всички , които качват снимки с нашите сладури! Изпитах истинска естетическа наслада, гледайки снимките от 19 и 20 епизод/ в хотела  и навън двамата в черно/- красота и стил откъдето и да погледнеш.
    Animal BeeОтносно сериала, според мен най- малко още 5-6 серии са необходими, защото до сега 18 епизода гледахме колко много Еда иска да завърши образованието си , тя пък завъртя една любов със Серкан бей , от която и на нея и на нас свят ни се зави.Едва в18 еп я видяхме в библиотеката на ун- тета. Според мен част от дразнителите за Серкан бей може дойдат точно от състудентите на нашето момиче, защото такава сексбомба няма как да остане на незабелязана , а ние знаем колко добре тя може да го дразни и да му ходи по нервите.
    Animal SnakeЗа Селина- според мен образът ѝ  е на изчерпване.Ако не стане някаква коренна промяна,свързана я с игрите с акциите или с промяна в отношението на Серкан към нея, тя става истински дразнеща ,неприятна и излишна.
  Хубав и успешен ден до събота!:four_leaf_clover:

# 571
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Ако не можеш да извадиш някого от сърцето си, най-вероятно мястото му е там. Може би един ден ще ти даде крила, а може и да се окаже камък на шията ти. Но при всички случаи ще те научи на нещо." М. А. Хелър

Честито на момичета,  които продължават да си сменят аватарите- Маргарита

# 572
  • Кърджали
Серкан когато "трябваше" не свали пръстена. Не знам какво ще го накара да го свали сега. То Еда трябва да му отреже пръста за да го свали от там... Не знам... Не ми се иска да се случва нещо, което да го накара.
Снощи изгледах две серии от Неживите. Не знам ще го догледам ли (прехвърлям някои сцени,), но ако ми обещая такъв вампир, честно всяка вечер ще оставям терасата отворена да идва и да ме взема.

Нямам вече търпение. Да идва събота вече...

mikipoli, понеже поезияра ми е слабост (преди често и аз пишех, сега рядко), силно ти препоръчвам Мартин Спасов (има и профил във Фейсбук, където публикува стиховете си.) За мен в момента е от най-добре пишещите, неговото е поезия в истинския смисъл на думата, не просто подредени думи.  Добромир Банев е друго добро име. Харесват ми стиховете му. Радостина Аврамова Caribiana също ми е голяма слабост. Дамян Дамянов, Евтим Евтимов...

Приятен ден.

# 573
  • Пришълец
Привет wavey

Гости, благодаря! Прекрасна Еда, не можах да се нагледам на снимката, но като си я сложих пък ми навява меланхолия.... Ако не я свикна, ще си върна стария Joy

Кате, точно така е, използваната терминология е подвеждаща. Промо е и то много хубаво, но да не бяха го писали фрагман, несериозно е спрямо феновете...

Налбантова, нищо не ти убягва от погледа, Joy но и Пеперудка не си губи времето Joy

Маргарита, не знам дали си обърнала внимание на моите писания по темата как започнах да гледам сериала ни...
Скрит текст:
ама специално заради теб ще се повторя. Grinning Абсолютно на шега беше. След като изгледах "Навсякъде ти", си затвърдих убеждението, че имам нужда точно от такъв жанр сериали в момента. И понеже по Нетфликс и НВО GO сериалите са много кратки (един сезон е от макс 10 епизода), а и ми липсваше романтиката, която я има само в турските сериали (може би се дължи именно на техния СЕМ, не знам), реших да потърся друг ромком, който да е повече ром, отколкото ком. Simple Smile И така реших да пробвам първо "Ранобудна птичка", но нещо не се зарибих. Пробвах още няколко, но също не ме грабнаха. (Гледала съм преди нашия само "Навсякъде ти" и "Любов под наем" от/до с интерес.) Заради Фуркан загледах новия му летен сериал, но не беше моят. Имах големи очаквания от Мистър грешен, загледах го и него. Случайно попаднах на нашия, викам си - я да видя за какво става дума. Изгледах първо трейлъра на сериала - нито Керем, нито Ханде ме грабнаха от пръв поглед. Обаче си пуснах първи епизод и на десетата минута вече бях турбо зарибена. Не знам дали е в следствие на химията помежду им. Но сериалът ми хареса повече от всички турски дизита, гледани до момента. Не че са много, но не са и малко. Simple Smile Стори ми се един такъв бонбонест, розов, лек, приятен и много, много красиво заснет. Не усетих как минаха два часа. Много ми харесва балансът в емоционален план. Красивите и талантливи актьори. Колко убедително всеки от тях си играе ролята. И още на трети епизод бях убедена, че това ще е летният сериал на 2020. Признавам си, че настройката ми беше друга. Но, гледайки сериала, си промених мнението. В началото бях сама в това приключение. После започнах да чета тук и в един момент не издържах. Регистрирах се и започнах да пиша в темата. И така до днес. Сега и аз като вас си превъртам любими сцени, гледам отново епизодите и не ми омръзва, дори напротив. Ако филмът беше заснет и го гледах като краен продукт, съм сигурна, че грешка нямаше да му намеря. Та, всичко това беше, за да кажа, че сцената, която си споделила и мен ме накара да се смея с глас, още първия път като я видях. Grinning

п. п. Не знам дали забелязахте, но моя милост може да се похвали с нов аватар. Simple Smile Не можах да си избера снимка, имат толкова много и толкова красиви. Затова се спрях на гиф, отразяващ моя любима сцена. Heart Толкова любов, нежност и искреност има в нея, че идеално допълва бърборанката с розови очила в мен. Simple Smile
Ей, Бъбривке, разбира се, че обърнах внимание Hug Всички сте интересни събеседници, много сте, но съм наясно в общи линии коя от вас какво споделя. Нищо, че за другo сме се събрали теб те запомних покрай ”Огледален свят”. Това е сериала, който ме доведе мен преди няколко години във форума и ми е специален. Та като чуя за него дори след толкова време пак се подсмихвам.
Относно ромкомите, не е моето, без да ги подценявам, но просто не са ми завладяващи. Опитах с Любов под наем, образите които трябваше да са ми най-забавни ми бяха най-дразнещи. Чух хубави отзиви за №309, пак не ми се получи. И Почукай на вратата ми не бях с намерение, не съм го търсила. Той ме намери Joy Погрешка съм се абонирала за канала на сериала, идваха ми известия за фрагманите. Седмица, две, три. Премахвам без да отварям. Накрая не издържах и си рекох чакай да прекратя това нещо и докато вляза да спра абонамента реших да цъкна междувременно на някое видео, не знам откъс от кой епизод. Заинтригува ме. Предположих, че се превежда на бг съвсем набързо щях да мярна.... Поотделно нищо особено не ми бяха Керем и Ханде, него го знам от реклами на Мави, нея най-вече като име, заедно обаче хващат окото. Първият епизод тъкмо си мислех, че ще мине и последен, ”четирите сезона”, т.е. Еда и дружките нещо ми се сториха лигави, пискливи... толкова ми трябва да се откажа. Пък и ако не мога да схвана къде е смешката в даден филм, т е. ме дразни вместо забавлява, достатъчно условие е за да спра, докъдето съм стигнала и да не се връщам към същото никога вече Joy Да, но гледам Серкан на хоризонта, брей мърдащ много секси. Уж превъртам ама и вниквам в историята... Еда с Дженк, не си подхождат, обаче има и друго скрито-покрито, ще се случва нещо интересно и очакванията ми се оправдаха Финала на серията ме подтикна и към следващата. В един момент се почувствах зарибена, а в края на втори епизод където роклята робота я смъкна с поглед направо се предадох и осъмнах на компютъра. За седмица горе-долу успях да ви догоня Kissing Heart
И химията между главните герои, историята, англоезичната музика, едноименната песен на Башак към сериала също - всичко допринася за това вълшебство. Но, усещането е още по-хубаво, когато осъзнаеш, че тази ”диагноза” не е само твоя, а и на още доста като теб.

Права си Бърборанке за романтиката, такава каквато я виждаме единствено в турските сериали. Да, може да са доста обрани, но любовта я пресъздават прекрасно. Оказват въздействие без страстни сцени, но за сметка на това чувствени, със скрит подтекст. Затова са и толкова харесвани по света. Не знам при всички ромкоми ли е така, но нашия показва едни модерно мислещи хора, без клюкарки в махалата, не се местят от маса на маса и никакво насилие. А на интимните отношения преди брака не гледат като на престъпление.

# 574
Според мен част от дразнителите за Серкан бей може дойдат точно от състудентите на нашето момиче, защото такава сексбомба няма как да остане на незабелязана , а ние знаем колко добре тя може да го дразни и да му ходи по нервите.

Мери, аз пък хич не определям Ханде като сексбомба... Имам друга визуална идея за въплъщението на тази дума... За мен Ханде е всичко друго, но не и сексбомба - със сигурност поне "бомбите" й отпред липсват, ако не друго....Smirk Изключителна чест прави на сценарийния екип, че не залага само на външността, която е безпорна при Еда, а разкриват и нещо повече от една приятна и запомняща се външност... Много е крехка Еда на външен вид, но има спотаена невероятна сила в характера й... Неслучайно развиват този образ така, че тя да бъде пример в много отношения за сигурно по-голямата част от жените в Турция и по света изобщо... Нежна и ласкава, когато трябва, и силна и непоколебима, когато е нужно... Всеки човек, сигурно, има нужда от такъв себеподобен до себе си... Без значение дали това се отнася за мъж или за жена... Загрижеността в отношенията между Серкан и Еда един към друг са нещото, което прави впечатление... Когато тя имаше нужда - той беше до нея, насърчаваше я да учи, помагаше й, триеше сълзите й... Когато той попадна в криза, тя  се извиси над всички, даде му стимул и му показа път за действие... Ей такива "простички" неща прави не само външността, а най-вече любовта, нали...?!

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 10:25 от mury9

# 575
  • София
Мъри, +1 за мнението ти относно Еда. Според мен Мери използва грешен епитет и по-скоро има предвид привлекателна, която не може да остане незабелязана, или греша? Simple Smile

Маргарита, съгласна съм на 100% с всичко написано, но най-вече с това: Права си Бърборанке за романтиката, такава каквато я виждаме единствено в турските сериали. Да, може да са доста обрани, но любовта я пресъздават прекрасно. Оказват въздействие без страстни сцени, но за сметка на това чувствени, със скрит подтекст. Затова са и толкова харесвани по света. Не знам при всички ромкоми ли е така, но нашия показва едни модерно мислещи хора, без клюкарки в махалата, не се местят от маса на маса и никакво насилие. А на интимните отношения преди брака не гледат като на престъпление.
Според мен нашият сериал е най-много ром, по-малко ком и драмеди. Както обичам да казвам “супер балансиран е”. Затова е толкова различен от останалите ромкоми и дизита като цяло. Затова и е толкова пристрастяващ. Освен това е модерен, без да се прекрачват граници. Има много цвят в него (не мога да го обясня, преди няколко коментара написах “някак бонбонест ми е”) - това се дължи на на заснемане и монтаж, много красиви кадри имаме. Също и силни женски образи. Като добавим любовната история, перфектната игра на Ханде и Керем (както и на останалите актьори) и екранната им химия, комбинацията става взривоопасна, а ситуацията - неповторима. Надявам се на добър сценарий само, да не съсипят хубавия филм. Но имам вяра в Айше и екип. Simple Smile

И гюнайдън, къзлар! Желая ви усмихнат и ползотворен ден, малко остана. Утре ще си вземем поредната доза ЕдСер. Heart Eyes

# 576

Добър ден и от мен❤❤❤

# 577
Минавам и заминавам...

Ханде: - Ррррр...
Керем: - Мммм...

И малко снимки от актьорския състав
Скрит текст:

Хубав ден!

# 578
# 579
# 580
  • Варна
Добър ден момичета.
Маргарита, Алексндра, Бърборанке, честити ви аватарчета.
Интересно дали третия фрагман - който всъщност не е никакъв фрагман е да привлекат нови зрители или е подсказка, че е настъпил момента в който ще започнат отначало, т.е.да променят края на историята - щастлив край.

# 581
  • София
Алекс, честито ново аватарче! Много ти е хубаво!!! Heart Eyes Ама за какво така се е замислило нашето момче? Thinking

Ето ви нещо, което да разтупти сърцата ни малко (подгряващо за утре):

Сузи, според мен и двете. Simple Smile

Елинор, това е старо, от преди два месеца е някъде. Simple Smile

# 582
  • Кърджали
Бърборанке, мерси. Снимката е от ролята му в Bu şehir arkandan gelecek. Аз исках друга, при която си бях прехапала езика направо, ама съм я изтрила от телефона си, та останах да избирам между тази и една друга. Ама на другата е тъжен....
Специално от този сериал исках да сложа снимка (колко ще издържа с нея не знам, свикнала съм си старата картинка), защото това беше сериала в който казах "уау, добре, красив е, но таланта му. Уау". Даже тази снощи и тази сутрин си бях пуснала пак малко от там.

# 583
  • Плевен / София
Алекс, честит аватар и от мен...станах разногледа...вече...коя е с нов, коя не е сменила аватара....
Бяхме вече на РД...да видим в събота какво са ни подготвили...

https://www.youtube.com/watch?v=74Ssj2A3rxs&list=RDlvaBHk8rkpc&index=2
На мен би ми било интересно да видя какъв би бил РД на Еда и дали Серкан няма да се издъни, като Енгин...

# 584
От работа на бързо Flowers Hibiscus
Честити ви нови аватарчета момичета Kissing Face
Марги, много хубаво си писала Blush, както за турските дизита , така и как е започнал интереса ти към сериала.
Много се смях на  "гледам Серкан на хоризонта, брей мърдащ много секси."
Големи сте скици момичета Joy
Сценария на кукличка ми харесва, всичко да започне от начало, но вече влюбени един в друг, са търсят път към прошката и щастието, което е възможно за тях, само ако са заедно.
Мики, на "Уве" тоз очарователен мърморко отвсякъде му давам https://giphy.com/gifs/TeachFirstUK-10-teach-first-teachfirst-fSvtnBwGgOuvSTrxIt
Скрит текст:
В началото ми се искаше да го халосам с нещо по главата, но после чак ми се прииска да съм неговата Досада.
Колкото се смях с него, толкова и плакаха с него и за него.
Дай предложение, коя да е следващата книга на Бакман.

Общи условия

Активация на акаунт