Добро утро! Благодаря от сърце на всички , които качват снимки с нашите сладури! Изпитах истинска естетическа наслада, гледайки снимките от 19 и 20 епизод/ в хотела и навън двамата в черно/- красота и стил откъдето и да погледнеш.
Относно сериала, според мен най- малко още 5-6 серии са необходими, защото до сега 18 епизода гледахме колко много Еда иска да завърши образованието си , тя пък завъртя една любов със Серкан бей , от която и на нея и на нас свят ни се зави.Едва в18 еп я видяхме в библиотеката на ун- тета. Според мен част от дразнителите за Серкан бей може дойдат точно от състудентите на нашето момиче, защото такава сексбомба няма как да остане на незабелязана , а ние знаем колко добре тя може да го дразни и да му ходи по нервите.
За Селина- според мен образът ѝ е на изчерпване.Ако не стане някаква коренна промяна,свързана я с игрите с акциите или с промяна в отношението на Серкан към нея, тя става истински дразнеща ,неприятна и излишна.Хубав и успешен ден до събота!:four_leaf_clover:

Абсолютно на шега беше. След като изгледах "Навсякъде ти", си затвърдих убеждението, че имам нужда точно от такъв жанр сериали в момента. И понеже по Нетфликс и НВО GO сериалите са много кратки (един сезон е от макс 10 епизода), а и ми липсваше романтиката, която я има само в турските сериали (може би се дължи именно на техния СЕМ, не знам), реших да потърся друг ромком, който да е повече ром, отколкото ком.
И така реших да пробвам първо "Ранобудна птичка", но нещо не се зарибих. Пробвах още няколко, но също не ме грабнаха. (Гледала съм преди нашия само "Навсякъде ти" и "Любов под наем" от/до с интерес.) Заради Фуркан загледах новия му летен сериал, но не беше моят. Имах големи очаквания от Мистър грешен, загледах го и него. Случайно попаднах на нашия, викам си - я да видя за какво става дума. Изгледах първо трейлъра на сериала - нито Керем, нито Ханде ме грабнаха от пръв поглед. Обаче си пуснах първи епизод и на десетата минута вече бях турбо зарибена. Не знам дали е в следствие на химията помежду им. Но сериалът ми хареса повече от всички турски дизита, гледани до момента. Не че са много, но не са и малко.
Толкова любов, нежност и искреност има в нея, че идеално допълва бърборанката с розови очила в мен.
Всички сте интересни събеседници, много сте, но съм наясно в общи линии коя от вас какво споделя. Нищо, че за другo сме се събрали теб те запомних покрай ”Огледален свят”. Това е сериала, който ме доведе мен преди няколко години във форума и ми е специален. Та като чуя за него дори след толкова време пак се подсмихвам.

Изключителна чест прави на сценарийния екип, че не залага само на външността, която е безпорна при Еда, а разкриват и нещо повече от една приятна и запомняща се външност... Много е крехка Еда на външен вид, но има спотаена невероятна сила в характера й... Неслучайно развиват този образ така, че тя да бъде пример в много отношения за сигурно по-голямата част от жените в Турция и по света изобщо... Нежна и ласкава, когато трябва, и силна и непоколебима, когато е нужно... Всеки човек, сигурно, има нужда от такъв себеподобен до себе си... Без значение дали това се отнася за мъж или за жена... Загрижеността в отношенията между Серкан и Еда един към друг са нещото, което прави впечатление... Когато тя имаше нужда - той беше до нея, насърчаваше я да учи, помагаше й, триеше сълзите й... Когато той попадна в криза, тя се извиси над всички, даде му стимул и му показа път за действие... Ей такива "простички" неща прави не само външността, а най-вече любовта, нали...?!

, както за турските дизита , така и как е започнал интереса ти към сериала.