Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 976
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Кърджали
Ниника, Единия вариант е да ги караш поред. Усеща се развитието на Бакман като писател.
Баба праща поздрави...в началото ми беше странна... После ми дойде красива като приказка с тез вълшебни кралства.
Брит-Мари... Самата Брит-Мари е герой и от бабата, но двете книги не са свързани. На мен ми беше най- трудната за четене. Тя ми е малко женският вариант на Уве  в някои отношения

Бьорнстад е доста сериозна книга. Там си личи родителя Бакман, бащата.. Темите, които разглежда са важни, сериозни ( с някои от тях, за съжаление, сама се сблъска преди години. И може би затова приех тази книга малко лично. Но и пречистващо)
Нещата които синът ми тебв да знае... Е лека, забавна, весела. Това е първата му книга.
Отделно ти препоръчвам разказите му.
Като цяло, което и да хванеш, няма да е грешка. Всяка книга е различна от другите което е хубаво.

# 586
# 587
  • София
Големи са скици! Само като ги видя тримата, макар и да не ги разбирам, и да са с маски - прихвам да се смея. Heart А Керем ще ме умори с тези две маски, дето си слага! Знам, че така е по-сигурно, ама... Joy Алекс, нещо интересно питат ли ги / казват ли? Simple Smile

# 588
Т. нар. 3-ти "фраг" на 19 еп. с бг. суб Simple Smile
https://ok.ru/video/2161119005303

Това е пуснато преди малко от продуцентите : Emojiler akşam, birazdan minik bir sürpriz geliyor... Büyük sürpriz yarın!
С Гугъл преводач: "Довечера ребусът, скоро идва малка изненада ... Голяма изненада утре!"

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 13:08 от mi_si

# 589
Ай Алекс, ама профилната ти е Чок Гюзел😍❤🥰И аз не ги знам какво говорят ама си се хиля като ряпа🤦‍♀️Тотално изтрещяхме

# 590
Ай Алекс, ама профилната ти е Чок Гюзел😍❤🥰И аз не ги знам какво говорят ама си се хиля като ряпа🤦‍♀️Тотално изтрещяхме
Може да е останало нещичко от чая Stuck Out Tongue Winking Eye

# 591
  • Кърджали
Големи са скици! Само като ги видя тримата, макар и да не ги разбирам, и да са с маски - прихвам да се смея. Heart А Керем ще ме умори с тези две маски, дето си слага! Знам, че така е по-сигурно, ама... Joy Алекс, нещо интересно питат ли ги / казват ли? Simple Smile

То от толкова смях може ли да им чуе нещо човек. Луди са, луди...
Иначе питат ги дали може да става въпрос за спиране на сериал, Керем вика няма такова нещо, смо деня е сменен.
Питат ги имат ли проблем с рейтинга. Анъл обяснява че няма такова нещо, очаквали били рейтинга да спадне с началото на сезона не  ги е притеснило.а и конкуренцията било хубаво нещо, лятото им било скучно да нямат конкуренция и само да са на върха. Сега тъй и тъй не може да излизат в Турция уикенда, тъкмо щели да ги гледат...

# 592
  • София
Алекс, благодаря ти! Kissing Heart Много ме зарадва с написаното в превод. Simple Smile Браво на екипа, не са се отчаяли или нещо подобно. Изглеждат и звучат много позитивно. И рейтингът ще се вдигне. Всичко ще е топ. Ама Керем верно искам да го подстрижа. Joy Едни два санта на перчема няма да са излишни. Пу-пу обаче! Такъв ни е хубавец, дори с маска е красив. Полудяхме верно, изтрещяхме тотално. Ха-ха! А продуцентите да внимават с тези малки и големи изненади - да не разочароват публиката. Че верно нещо не боравят добре с терминологията. Вместо промо пишат фраг. Преди това премиери обещаваха... Нищо де! Простено им е. Когато става дума за сериала, всичко прощавам без прибързан финал. Само това олмаз! Да видим какво са ни подготвили за днес и утре. Довечера ще си изгледам еп. 18 с превод, да подгрея... Grinning

# 593
Чук-чук, пак съм на вратата! Heart Eyes
Тъкмо мислех, че тази страничка няма накъде по-сладка да става, ама вие момичета с тези нови аватари направо ме захаросахте. Ама много ми харесва така - отвсякъде ме гледа Керем, Еда или и двамата! Heart
Хайде, нямам търпение вече - и малката и голямата изненада ги чакам, обещани от продуцентите! Kissing Heart
Хубав петък и прекрасна събота, а вечерта всички на линия! Heart

Аййй, редактирам се момичета - дотолкова вече преплетох герои и актьори, че Еда-Ханде ми е все едно и също като мисъл - горе исках да напиша Ханде, ама съм написала Еда - грешка на ръката просто! Heart Heart Eyes И аз май съм вече от тази партия, дето ги събира и в реала - някак неосъзнато се получи, иначе не обичам така да се говори за актьорите, защото личният им живот си е неприкосновен, ама нашите направо са извън всякакви критерии вече! Heart Heart Heart Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 14:31 от Ели-mama

# 594
И според DigiLUP, Ханде е на първо място:

А Керем е на 5-та позиция

# 595
  • Варна
Пфууу, тези явно нищо не разбират от мъже.

# 596
Пфууу, тези явно нищо не разбират от мъже.
И аз това казвам, защото ако рейтинга е на база говорене за конкретен сериал, то явно Ханде и Керем играят в два различни сериала и сега като се замисля то затова Еда и Серкан не се събират... в различни сериали са просто🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 597
Това феновете са страшна работа Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses
В момента тече кампания в Туитър, екипът на сериала да намали перчема на Серкан до тази позиция Simple Smile

# 598
mi_si Не така че сърцето ми едва издържа вече тази красота😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

# 599
Здравейте може и това да е изненадата за утре

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 14:31 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт