ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 455
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
Лелеее, ама наистина започна бебевалеж! 😄
Жанинче , бързо и леко раждане!
Днес бях на тонове. Бебка е добре, тоновете - супер, кръвотока ѝ също. Показа ми муцунка , устнички и накрая завърши с: все още е момиче. 🤣
Каза, че в момента има две родили с уреаплазма - секцио и естествено. За съжаление това с естественото е с пневмония и дихателни проблеми. Преди месец Док ми обясни какви са рисковете и ме остави сама да взема решение как да родя и днес се обедих, че съм направила правилният избор.

# 466
Жанинче успех и леко раждане.

# 467
Жанинче, чакаме те да се похвалиш с безпроблемно, лесно и бързо раждане.

Изгубен, аз нищо никога не съм печелила.. Освен докато бях бременна с бъдещата как спечелиш стерилизатор от едно училище за родители. И засега малката има късмет, например я приеха в ясла от раз... В София, в квартала на 1 мин от блока ни. (ееее ние прецакахме неща-преместих ме се Simple Smile)

# 468
Влизам и гледам 44 нови отговора и това от обяд - викам си тук бебе ще да има Heart
Janincheto - успех и стискам палци за бързо и безпроблемно раждане и гушкане на малкото човече скоро Heart

Тези господа нещо се разбързаха да излизат - нашият май ги няма тези намерения, ама още малкичко да постои.

Изгубен - браво на теб, все така да ти върви Simple Smile

Хюлия - всичко ще е наред и аз съм чувала за тия упражнения за обръщане, ама не съм търсила повече информация.

# 469
Сийлов  чакам с нетътпение да споделиш режима. Яденето как е? Интересно ми е за момчешкия интим как са ти казали да го миеш и мажеш.
Жанинче щом има контракции значи тази нощ ще е.

# 470
Аз като беше още седалищно четох някъде и го направих та се беше обърнал...ама си беше по рано и е имал място, сега накрая незнам.....
Та заставаш на колене и лакти като куче и седиш така на леглото.  Така корема стои отдолу и бебето му е удобно да се обърне.... може и да съм си втълпила ама се врътна.....

# 471
Благодаря за куража момичета,още тази вечер ще опитам.. ❤️ Хубаво,че ви има.. 💐💐

# 472
  • Sofia
Сийлов  чакам с нетътпение да споделиш режима. Яденето как е? Интересно ми е за момчешкия интим как са ти казали да го миеш и мажеш.
Жанинче щом има контракции значи тази нощ ще е.
Скруби, рядко са и хич не са болезнени. Разкритие нямам. Дано имам някакъв напредък до сутринта. При теб как беше ( ако имаш време)

# 473
И аз нищо не съм печелила, дори още от ХИПП не са ми звъннали а там май всички печелят Grinning

# 474
Мацки.. Абе нещо бая чести втвърдявания имам.. И лека болка в кръста с някой от тях. Почнах да засичам и са под 10минути, дали да се панирам хаха? Задължително ли е да ме боли долу като менструални, че ММ вече е готов да ме води към болница хахах.. Аз съм в някаква фаза на отричане 😅

# 475
Жанинче, пожелавам ти това да ти е най-лекото и бързо раждане досега. Flowers Four Leaf CloverПри теб поне няма стрес от неизвестното Grinning
Skrubi, не съм сигурна поздравих ли с добре дошъл Калоян и неговата смела, издържлива мама. Бъдете здрави и бързо вкъщи. Flowers Four Leaf Clover
Хюлия, аз не те съветвам да опитваш обръщане с упражнения. Моят АГ не ми разреши като ме стресна с риск от отлепяне на плацентата и т.н. Под наблюдение предполагам ще може, но както са ти писали вече, щом имаш дискомфорт, внимавай.
И при мен има повече и по-сериозни втърдявания/вкаменявания направо последните дни, и повече в горната част на корема - спират ми дъха направо. Но в средата на 9-ти месец предполагам е нещо нормално.

# 476
Моя младеж явно не бърза да излиза 😂 Днес на тоновете си спа като пич, графиката за контракции ми беше абсолютно равна. Вкъщи от време на време се "вдървявам", ама предимно като поседя повече права или повече ходя. И вечер като легна от време на време...
Деси , ама дишай, не се панирай Щом го отлагаш, значи сигурно е рано още 🤭🤭
Хюлия за упражнения по-добре се консултирай с АГ първо, че си е доста напреднало положението вече, както каза Малага - не рискувай.

# 477
Дишам хаха, даже съм доста спокойна 😅 ама като ми е неизвестно дали трябва да боли или и при тези симптоми трябва да ходя да ме видят.. 🤷‍♀️ Малко на сляпо хаха, мисля да си почина сега и да ги следя пък ще видим.
За упражненията и аз не съм много убедена дали са окей, защото в действителност четох, че понякога не са окей.. Аз пробвах точно два пъти и се отказах.. Избъзиках ММ, че като правим секс ще се обърне и то май взе, че вярно от това стана хахах..

# 478
Десислава ако са чести  и стават все по на често тръгвай. Ако намалява времето между тях....

Жанинче, какво казват, то така без  разкритие не се ражда, но и колко може да стои без води???? Единия вариант е да ти предизвикат разкритие  с балон катетър, но това незнам дали се прави при голямо бебет или само е в по- ранни месеци начин. Друг вариант е с ръка, ама поне да имаш 4 см че да бият упойка и да разширят, а то  сега като нямаш грам  разкритие как се прави??? Те си знаят де. В коя болница  си?
Незнам не е ли добре в такъв случай скачане на топка от тези гимнастическите, изкачване на стълби.... абе да ти кажат нещо.....
Това май е лошото на изтичане на водите, че няма разкритие.....

Малечка и моя не бърза, даже викам на доктора че ще откарам до Коледа , а термина ми е на 6.12....ама може да си чакат датата децата, те си знаят.

Арома, ти въведе ли код при регистрацията?

# 479
Жанинче,  мен като ми махнаха серклажа и разкритието бе 4см. Контракциите ми един час след първата порция вода бяха вече болезнени. Защо не пробваш да ходиш из стаята, да натежи бебо върху изхода. Мисля те ей!

Общи условия

Активация на акаунт