ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 382
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
Малага едни стиснати палчета и от мен.
Искам да ви кажа, че докато съм в Надежда пия лактогенен чай  и заради него ли, но съм голяма млекоцентрала.  Поръчала съм на майка ми са ми купи 2-3 пакета да има за дълго време.
Сега бях на ехографски преглед преди изписването и всичко е добре. Лекарката ми разреши след 10 дни да правя леки упражнения, а след 30 дни и коремни преси......толкова съм щастлива.
На мен ми се прибра корема вече.

Супер коремче. Може ли да споделиш на коя марка е чай и в болницата свободно ли е достъпен или ти си го носиш предварително?

# 661
Sladkata2, честито момченце! 💙  Да е много здраво, щастливо и палаво дете!
Малага, успех и леко раждане! 🍀
Skrubi, направо ти се възхищавам за корема ❤. Моят и преди бременността не е бил толкова прибран 😄

# 662
Момичета да ви се похваля.
В 5.15 тази сутрин (английско време) се роди и моето момче Ангел- малко над 3.500
Момичета, честити бебенца на всички родили. Да си ви живи и здрави ,много да ви радват и да са късметлии в живота! Simple Smile А на другите пожелавам късмет, леко раждане с успешен пухкав финал. Вълнувам се много и преживявам вашите вълнения и трепети . Мъчно ми е ,че дъщеря ми в този момент е далеч от мен. Не съм я виждала от януари месец и страшно много ми липсва. Този ковид обърка всичките ни планове. Сега планувам да замина за Англия на 14.12 и се моля да не се объркат пак нещата. Надявам се да мога да пътувам и да видя първата си внучка на живо, а не по интернет . Конкретно имам молба към Sladkata2 би ли разказала когато имаш време разбира се как протича раждането в Англия? Пускат ли бащата да присъства? Колко време ще те държат в болницата ? Моята дъщеря иска водно раждане и като обезболяване райски газ. Хубав ден на всички и имате стиснати палчета от мен Simple Smile

# 663
  • София
KitKatty Тъкмо гледах една лекция за дишане по време на раждане със същия лектор (Eлена Василева) - много добре бяха обяснени и показани нещата. Препоръчвам! Hands V

Днес ще има лекция за дишане по време на раждане - не знам дали после се помни неща от тия упражнения, ама може да е полезно =)

Скрит текст:

Liinaa - на мен ми дадоха малко от този на Hipp да съм го тествала, иначе рекламират доста Лактеса и аз не знам кой точно ще върши работа.

# 664
Уфи , аз даже скоро нямам пускани чернодробни 🤷♀ Мисля , че Фифиана имаше някакъв проблем с тях , тя вече роди и всичко е наред 🙂 Приемаш ли нещо по-различно от типичните за Б медикаменти , хепарин ?

# 665

Това е чая. Тука го дават на свободна консумация в стаята за кафе и чай. На изписване дават по една кутия за вкъщи. Продава се и в аптеката на Надежда.
Момичета, дадоха ми Калоянчо. Поне три часа ще сме заедно преди да си тръгна. Хубаво си цокна, после се уригна и пръцна и сега спи като ангел. Аз го зяпам и съм му направила един милион снимки. Има жълтеница и е на лампа. Супер, таман ще я изкара в болницата под лекарско наблюдение.
Уфи, вероятно бебо притиска черния дроб и за това. Спокойно, твоя бебо е по голям от моя, когато се роди.

# 666
Родили момичета, чудесни сте. Радвам се, че сте добре с бебчетата, бъдете живи и здрави, това е най - важното Heart

Благодаря ви за куража.
Два пъти ходих в Майчин дом да търся директора, все го няма. А не може да пренасят писмото ми, трябва на 4 очи. А него все го няма, на семинар това - онова. Явно е знак съпруга ми да не присъства и да ходи спокойно на работните места, че както е зле по болниците...

Бъдете живи и здрави, още малко ни остана Heart

# 667
  • София
Уфи, опитай да се успокоиш. Стягай багажа, че да си  подготвена, ако се наложи и имай вяра в лекарите. Flowers Four Leaf Clover

Честито бебче Ангел ! People Baby
Да е жив и здрав !

Вече при всяко влизане в темата очаквам ново бебе. Grinning

Аз отивам на тонове... Ама преди това да ви почерпя с един от любимите ми десерти. Днес ставам на 33 г. Balloon

# 668
Честит рожден ден , Рейвче ! Много здрава , щастлива и усмихната скорошна мама с леко раждане ❤

Момичета , може би сте го видели в групата във фейса, но го качвам и тук ... колко е вярно само 🙂

# 669
  • София
Еха колко много бебчета си имаме вече 😁 честито на всички родили, да са ви живи и здрави малките бебоци и много да ви радват ❤️❤️ Мен вече почна да ме хваща шубето. Уж за задържане бях ама май ще си откара бебо до термина. Толкова малко време остана до термина.. Не мога да повярвам, че времето мина толкова бързо.. 😁

# 670
Rave, честита да си!😘🎉 Пожелавам ти много здраве, късмет, любов, щастливи моменти и усмивки и лесно и бързо раждане! ❤

# 671
Честито бебче сладката
И ти да си честита рейв
Само хубави емоции да ни заливат темата ❤️
Черпя ви с едни домашни предколедни меденки

# 672
Честити бебчета на всички!
Rave - честит празник на теб, бъди здрава и щастлива мама 😍
Аз се чудя дали да не украсим елхата тези дни или да го оставим да е дандания с бебето хаха 😅

# 673
  • София
Честити бебчета на всички!
Rave - честит празник на теб, бъди здрава и щастлива мама 😍
Аз се чудя дали да не украсим елхата тези дни или да го оставим да е дандания с бебето хаха 😅
    на мен ми е много коледно вече 😂 като малките деца съм.. Та онзи ден сложих елхата, даже и лампичките 😁 сега ще докупим още малко неща, че още не ми е достатъчно.. И аз мисля, че после с бебчето няма да ми се занимава с украса 😁

# 674
Коледно ми е и на мен.. Ядът ми се меденки, искам лампички, искам да си легнем на дивана с ММ, кучето и беби и да гледаме някой коледен филм.. Едно такова ми е романтично чак хахах, ама да дойде първо малкия.. Така като имам една седмица до термин и всеки ден се чудя дали няма да родя всеки момент 😅

Общи условия

Активация на акаунт