Промоции на книги - тема 8

• 49 517
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Ивето, "Стаено зло" я имам и чета от вчера

# 481
  • София
Ивето, "Стаено зло" я имам и чета от вчера
Ще споделяме после коя книга си заслужава за следваща промоция Simple Smile
В тоя ред на мисли, ако на Оринж им се откъсне от сърцето някое хубаво намаление, препоръчвам "Разказът на прислужницата" и "Заветите" на Маргарет Атууд.

# 482
Тук има интересни енциклопедии, но реших да не поръчвам повече книги за този месец: https://sbbooks.eu/

# 483
  • Разпиляна във въображението
Дори няма да го отворя линка. Силна съм Simple Smile

Днес пристигна и последната поръчана книга за 2020! Край!

# 484
И моята поръчка от Озон пристигна, всичко е точно и подаръка диск с музика е тук,доволна съм бързи бяха, предвид датата която ми бяха посочили.. ии приключих за тази година 🤓 догодина повече 📚

# 485
Въпрос към поръчалите от Бард-за колко време идват поръчките?

# 486
Въпрос към поръчалите от Бард-за колко време идват поръчките?

Поръчах във вторник, дойде в четвъртък със сгрешена книга. Още не са дошли да ми я заменят с тази, която поръчах.

# 487
Аз поръчах само една 😂надявам се да няма с какво да я объркат.

# 488

Ти не леж на тая кълка Joy
Тя и моята е една... 😂😂😂

# 489
Аз съм изключително доволна от изд. Еднорог! Много бързи бяха.. Пожелавам им много нови книги и читатели!

# 490
Аз съм изключително доволна от изд. Еднорог! Много бързи бяха.. Пожелавам им много нови книги и читатели!
Кои книги си взехте от Еднорог?

# 491
Кои книги си взехте от Еднорог?
1. Нормални хора, Сали Руни
2. Невероятните приключения на Кавалиър и Клей, Майкъл Шейбон
3. Седемте смърти на Ивлин Хардкасъл, Стюарт Търтън
4. Герои, Стивън Фрай (имам и Митове)

Може да видите от тях и книгите на Дона Тарт, Антъни Хоровиц, Борис Акунин, Алегзандър Маккол Смит, Бил Брайсън.. Доставката над 50 лв. е безплатна.

Ох, много се смях:
Ти не леж на тая кълка Joy
Тя и моята е една... 😂😂😂

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 22:16 от 50 Shades of Purple

# 492
  • под звездите
Heart Eyes Поръчката ми от промоцията на Лист пристигна днес. Heart Eyes Мисля с нея да се спра вече. Laughing
Не мисля да поръчвам поне няколко месеца! Събраха се три купчини книги за четене, а да не споменавам и електронните, които си чакат реда.Astonished

# 493
Искам тези две книги, но не ми се дават повече пари за книги този месец, а ги няма в Озон, чудя се как да следя кога ги продават на промоция (освен да си запазя отметка към този сайт и да цъкам от време на време...): https://bgbg-mamma.com/shop/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b5 … znfuJabd-iDwiaNyQ

Даже ги няма никъде в електронен формат Sad Сигурно мога да ги намеря на английски, но не е художествена литература и предполагам, че ще се затрудня малко при четенето на чужд език...

# 494

Orange center
Предложението важи за онлайн поръчки, направени в периода 21.12.2020-03.01.2021 г

Общи условия

Активация на акаунт