Шестокласници през 2020/2021 година

• 23 260
  • 791
  •   1
Отговори
# 675
  • Mars Hotel
Зарекла съм се, че следващото лято ще науча дъщеря ми и племенника да играят белот. Закъсняват! Grinning
Момичета, пожелавам на всички ви прекрасни празници с любимите ви хора! Бъдете здрави!

# 676
  • в очите на дъщеря ми
Според мен, прекрасната смята, че учебната година е приключила 😅😅 Няма земна сила, която да я накара, да отвори учебник..колко да я оставя, преди да започна, да врещя...

# 677
  • Майничка
Накарахме момата да чисти. Като се опита да протака, я мотивирахме с 3 задачи за време и обещание за още 5. Сега чисти, та пушек се вдига.😁

# 678
  • София
Ама много сте лоши! Я бързо по един тест!

# 679
Ариана, много хубав тест, мойто скоро не съм го чула да врещи, ама то как ли и да стане като нон стоп е на екрана, погледа се маха като заспи, едвам я карам да разговаряме за нещо.

# 680
И моят не врещи, но го отдавам на ДО-то. Всички сме доста спокойни в къщи напоследък.

# 681
Весела Коледа!Бъдете здрави и щастливи!

# 682
Светли празници на всички! Пожелавам здрави и ученолюбиви деца, и спокойни родители! 🙂

# 683
  • в очите на дъщеря ми
Девойки,  бъдете живи и здрави, Вие и хората в сърцата Ви!

# 684
  • у дома
За проекта по матем http://krokotak.com/2013/11/da-si-napravim-kashtitchki-ot-prazni-rolki/ -ама сигурно вече сте го направили...
Иначе на близко дете дадох идея за  шатра на цирк,то само си е измислило и направило и ракета,ама и двете не се вписват в града ви.

Понеже ви искат и дървета-ето идея от руло от домакинска хартия,нарязано на различни дължини

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 16:57 от svetlaem

# 685
# 686
За много години! Пожелавам здраве и щастливи дни за всички!

Не мога да накарам синковеца да излезе навън. Като мишок стои заврян пред телефон, лаптоп, таблет, и отново в същият ред. Ужас.

# 687
  • София
За много години Simple Smile

И моите се бунтуват за излизане, особено пуберката, но не им се разминава. Иначе няма тв/нет.

И за двамата ученици думата 'преговор' е непозната. Нямат домашни за ваканцията. Другата седмица ще има драми ми се струва.

# 688
Мойто джереме пък смени ден със нощ и то заради тъпите драми дето ги гледа, тази вечер / сутрин в малките часове към 3 и нещо се събудих и какво да видя, вместо да спи за да смени режима, тя моля ти се седнала на wc - то и се взира, побеснях, изтръгнах и тела и я пратих да спи, веднага заспа, и в момента все още спи, вдигнах я само за да честити новата година на когото трябва и пак откърти, след малко ще я събудя, то това на нищо не прилича.

# 689
Ооооо, Тони, не бих позволила това. В 22 ляга. Снощи по изключение малко след фойерверките. Бяхме само двамата и си “купонясвахме” аз полегнала пред Тв, той на тъпата игра в детската.

Общи условия

Активация на акаунт