Шестокласници през 2020/2021 година

• 23 258
  • 791
  •   1
Отговори
# 690
  • в очите на дъщеря ми
Честита Нова година, девойки! Нека е здрава и мирна, нека има обич в сърцата ни и благополучие в живота ни! Легнах си в 12,30 часа и заспах в 3,30...скапана година, скапано изпращане... Прекрасната в 12 крещя през балкона "Джуманджи" или нещо подобно, така и не разбрах ясно защо.

# 691
Джуманджи, за да свърши играта. Демек така омразната 2020-та.
За мен годината беше добра. Никого не загубих, заедно сме си. Както се казва като сме най-зле, така да сме. Имаме една сянка в семейството, която вгорчава всичко хубаво. Но понякога нещата не зависят от нас.

# 692
Честита Нова година! Да сте здрави!

Ние си бяхме вкъщи. Учудващо,  дори за самата мен, си изкарахме страхотно. Детето днес прояви желание да учи, но си остана само с желанието за момента  1 Януари винаги ми е един, такъв никакъв ден. Та и аз си правя пас днес. От утре ще стягам редиците - трябва да преговори туй, онуй и да започне да ляга по-рано. Вкъщи всички сме сови и лягаме късно, ставаме късно. Покрай почивните дни и ваканцията и детето влезе в такъв режим, та се налага всички да влизаме в ритъм. Трудно ще е.

# 693
  • Пловдив
Честита нова година! Нека бъде здрава, успешна и ваксинирана!
Ето обещаните снимки от проектите

Снимките са от моя телефон, за проекта бяха по- добри, от всички ъгли и тн. Абе добре стана.

# 694
  • Майничка
Здрава, спорна и щастлива година на всички ви!
Рени, супер е проектът, а скулптурата прилича учудващо на Ромен Ролан на дърти години.😁

# 695
  • Пловдив
Позна веднага. Румен Ролан обаче хаха

# 696
Много хубаво ви се е получило, браво.

# 697
Страхотен резултат!Поздравления!
Здрава,мирна и успешна година за всички!

# 698
  • в очите на дъщеря ми
Много  хубава  работа.

# 699
  • София
За много години и от мен! Бъдете живи и здрави!

Много хубаво е станал проекта. Надявам се и учителката да го оцени.

# 700
  • София
Много хубав град и си личи колко труд и старание е вложено. Дано го харесат в училище.
За много години, момичета.
Нека всички да сме здрави! И дано се върнем към старото нормално. Много, много ми липсва. Sad

# 701
  • Пловдив
Да,проекта по математика стана наистина супер.И най-важното е, че си го направи сама без помощ.Нооооо не така стои въпросът с проекта по рисуване.Баща й го направи на 80%.За мен обаче това е голяма победа,защото тя вигаги зачита авторитета само на учителя.Дори и тя нещо да не е разбрала както трябва,твърди, че това е казал учителя и то е правилно.Какво казваме аз или баща й малко остава назад.А сега внимателно слушаше за пропорции,и се мъчеше да го следва.Така че, ако не творчески,поне имаме друг успех.

# 702
За много години, дами!
Наборът единствено малко задачи е решавал по математика, защото другата седмица му е класното.
Днес го хванах малко да се занимаваме по български. Причастия. Толкова да му е скучно, че няма и накъде повече. Аз ги схванах, а дано и той е разбрал нещо. Няма как, скучно или не, ще трябва да държи изпит за тези неща догодина, така че ще ги мъчим взаимно.

# 703
  • София
За много години, момичета! Бъдете здрави, изпълнени с мечти и устремени към реализирането им!
Нас като ни "откарантинираха" на 29 и набързо организирах новогодишния купон. Оказахме се 4 семейства, деца от различни възрасти, за всекиго компания. Четирима гимназисти, четири по-малки. Посрещнахме НГ на нашия балкон на покрива, да изгледаме зарята, която различните райони на София ни беше подготвила. Сега имам храна за 3 седмици окупация, част от която е на балкона, поради недостиг на място в хладилника.
Домашните и проектите са написани и направени преди НГ, утре прегорор, особено по история, че предстои тест. Решава по малко задачи всеки ден и по някой тест по БЕ за местоимения. Мисля, че оправихме кашата с местоименията.
Както каза някой нагоре - трябва да оправим режима сега. Не че някой някога у нас е лягал преди 11 (редовно се учи по това време), то самата аз лягам след 12 (в 10 започвам да готвя за следващия ден), но сега това постепенно се измести и снощи в 2 часа (нощес, де) четиримата играхме Dixit на масата в дневната, надявайки се да ни се приспи. Добре, че са втора смяна, единствено съжалявам, че "пропиляхме" втората смяна в онлайн обучение и като се върнат присъствено ще са първа смяна - мнооого я мразя, много! То ако започва номално, в 8:30, ще я предпочитам, но тя започва в 7:30 и изисква ставане в 6:00, което е най-голямото наказание в живота на хората Imp
Рени, проектите са станали страхотни! Браво на наборката!

# 704
За много години на всички! Дано тая година бъде по-здрава и по-спокойна за всички.
Неусетно измина дългоочакваната ваканция. И от утре с нови сили в "боя" Simple Smile
Искам да попитам някой знае ли от кой учебник или помагало е този тест по История? Ще съм много благодарна, ако открия източника.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт