Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 78 896
  • 886
  •   1
Отговори
# 375
Аз се върнах на работа деня след изписването, при това нямаше тогава хоум офис. Държаха ме 3 дни в болница заради някаква пътека. Други болници изписват същия ден. Направо откачих. Хистероскопията за мен е абсолютно лека манипулация, нищо общо например с операцията ми за отстраняване на миома, която беше лапароскопска и съ що се води по-лека.

# 376
Кактусче, не помня дали не ти казах вече, но на мен ми препоръчаха 2 курса на антибиотик след процедурата, аз също имах възпаление....първо пих антибиотик директно след процедурата и после - преди инсеминацията. Лекарят каза, че и трансфер да има, пак се препоръчва, ако е имало възпаление. Затова може да минеш втори курс със същия антибиотик, питай лекаря. Контролна хистероскопия не съм имала. При следващ цикъл бях на лекар и не видя полип или съмнение за такъв. Нямах и странни зацапвания.

Дейзи,аз в деня след хистероскопия работих от вкъщи и нямах проблеми.

# 377
.Сега имам много силно кръвотечение,  но не зная дали е от хистероскопията или ми е дошъл цикъла няколко дни по- рано. Дано е цикъла, че иначе си е плашещо толкова силно течение.

Имате ли още кръвотечение? И аз се прибрах от процедура по премахване на полип и првръзката ми за 30 мин се напълни с кръв и вода. Не смея да отида до тоалетната, че просто вече ми пада кръвното от кръв. Процедурата беше без упокойка, но лично на мен ми беше болезнена и неприятна. Като много силни менструални болки.

# 378
Здравейте,
Опитах да ви отговоря на лично, но сте забранила  получаването на писма.
Аз правих моята хистероскопия в МЦАР Варна при д-р Александров младши. Мина много добре, почти нищо не усетих. Махнаха ми полип.

Здравей, при кой доктор ще правиш хистероскопията?
Аз също съм правила хистероскопия за махане на полип, но не са ми искали лекарство. Моята я правих във Варна, беше без упойка и мина за 5-10 минути.
Бихте ли споделили къде във Варна и как протича. Благодаря.
Мина и моята. По същия начин - 10ина минути, без упойка, почти без болка. Махнаха ми един полип.Три дни след това имах поносими болки в корема и леко кървене, но и това отмина. След 10 дни излезе и хистологията.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 08:01 от bu

# 379
Здравейте Simple Smile Моята хистероскопия беше на 08.03 при д-р Нецов . Премахна  ми субмукозна миома с р-р 3 см . След операцията имах кървене няколко дни , което спря . След около две седм. дойде първата менструация след процедурата , беше болезнена и обилна . Две седм.след като ми свърши започна едно зацапване , което продължава вече 12 дни , в първия момент помислих , че започва втората менструация след операцията , защото първия ден имах менструални болки , обаче зацапването не спира …. Някой от вас имала  ли е такова продължително зацапване ? Другата седм съм при д-р Нецов на контрола . Седмица след процедурата бях на контролен прегред и той каза , че всичко и перфектно , но това зацапване ме притеснява .

# 380
Има ли някой правил хистероскопия в Салвебис?

# 381
Аз в недела на 17.04 при д- р Вецев.

# 382
Аз в недела на 17.04 при д- р Вецев.
Еха, не знаех, че и той работи там. Явно доста лекари от Шейново са там, но е нормално, при положение, че клиниката е на Димов, който май е завеждащ някакво отделение в Шейново.
Може ли да ми разкажете впечатленията си?
Има си анестезиолог и наблюдение през цялото време нали?
Пуснаха ли ви да се приберете в същия ден?
Колко платихте?

# 383
Платих 650лв. и някаква част минаха по ЗК. Всичко общо с чакането преди да вляза беше 3 часа. Има анестезеолог. Писах ви подробно на лични.

# 384
И на мен, моля! Въпреки, че предстои за втори път, пак си ми е шубе.
Знаеш ли дали си била интубирана?
Моята интервенция ще е в друг град.

# 385
Моята оперативна хистероскопия беше с кратковременна упойка,но без интубация. Интубация е при лапароскопия,защото упойката е съвсем различна.
Не вярвам да Ви интубират за хистероскопия.

# 386
В никакъв случай няма да те интубират за 10 минутна интервенция. Щом ти е за втори път вече знаеш как стават нещата. Не мисля, че има какво да добавя. Няма от какво да се притесняваш.

# 387
Ами аз и първия път и сега забравих да питам за интубацията... Благодаря ви.

# 388
Ами аз и първия път и сега забравих да питам за интубацията... Благодаря ви.
Повярвай ми, ако те бяха интубирали щеше да си разбрала.

# 389
Била съм интубирана при други операции.Не винаги съм имала оплаквания след това.

Общи условия

Активация на акаунт