Обичате ли да си седите в къщи?

• 19 553
  • 164
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен
Не,не понасям безцелното висене вкъщи!Никак даже!И полудявам ако не излезна на вън за няколко часова разходка в парка.Ежедневно съм навън,обичам да спортувам и го правя всеки ден.Не ми пречи нито мъглата,нито студа,нито дъжда.Даже обожавам да се разхождам с чадъра под дъжда.В парка обаче.Из центъра не обичам да се мотая.Там не слизам ако нямам някоя работа.Обикновено можеш да ме намериш в парка-или се разхождам или тичам.Бях по майчинство преди години-и пак излизахме целодневно.Навън бяхме всеки ден с детето.Дори и замата в снега и студа.Вкъщи стоим когато се изморим от цял ден игри в парка.Понякога има какво да правя,тогава стоя-няма къде да ида.Но когато нямам работа вкъщи-веднага се излиза навън-както казах само в парка сме.Депресирам се от непрекъснатото висене вкъщи,затова често излизаме.

# 31
Винаги съм предпочитал да си стоя в къщи, за няколко дена например изобщо не ми е проблем.Харесвам домашна  обстановка и за работа и за учене, а и за купони. Все пак през годините донякъде се променяше това виждане. Сега особено силно ми се иска по-бързо да се прибирам от работа и не ми се ходи на гости никъде или да речем заради някакви други ангажименти.
Но да се има в предвид че живея в къща с двор и наблизо няма съседи например. В апартаментите е по тегаво.
Иначе при разходки сред природата обичам да съм сам (или по изключение с много любими хора ).

# 32
  • София/Севлиево
Обожавам да си седя в къщи.Сигурно затова и понасям всичко покрай ковида толкова леко и спокойно.Детето ми е същото-двамата може с дни да не си показване носа навън, особено когато времето е студено.ММ в началото му бе трудно,но вече след повече от 7 месеца хоум офис оценява подобаващо уюта и спокойствието на дома.

# 33
Ох, успокоих се като прочетох поста на peten! Simple Smile  В другите все "обичам, обожавам, предпочитам.......", викам си не си у ред.  Аз, уж съм интроверт, пък ми липсва ходенето на работа, колеги, изнервя ме стоенето вкъщи, та и празните улици /не живея в столицата/. Просто ми липсва предишния живот, това е. Хубаво ми е вкъщи, но да е за малко, а то много продължи. Ама каквото - такова!

# 34
  • София
Аз винаги си намирам какво да правя вкъщи, но определено ме хваща съклета, ако не изляза за деня и навън. Ако пък е хубаво времето, през уикенда хуквам някъде по баирите за цял ден. Работата започва да ми липсва след лятната отпуска (голяма е), та чак тръгвам с кеф.

# 35
Много обичам и го правя. За радост не ми се налага да съм под някакъв график задължително извън дома. Е, не стоя само вкъщи, имам активности навън за няколко часа. Но у дома си е най-добре! Никога не ми е скучно или досадно, да нямам търпение да изляза.

# 36
Не, не обичам да стоя вкъщи, но с годините се свиква. Сега се наложи да работя вкъщи, не харесвам. Единствено се наспивам, но всичко друго - кафе с колегите, разговори, изобщо социалните контакти си ги искам.
Харесва ми и на ресторант, и на почивка, но нищо от това не си позволявам, заради пандемията.

# 37
По принцип да, обичам да си стоя вкъщи, но само да не е твърде дълго. Ако три или повече дни не съм излизал от нас, се чувствам потиснат.

# 38
Много обичам да съм у дома. Винаги съм била домошар, но откакто имам двигателни проблеми, не може човек да ме изкара навън. Сега покрай короната не излизам изобщо със седмици и не ми прави впечатление. Навън не ми е добре, всичко, което ме интересува, е у дома.

# 39
Мразя да стоя вкъщи от дъното на душата си. Не че имам нужда от хора чак толкова, даже напротив, свикнах и на изолацията. Но единствено ако цял ден вали проливно мога да не мръдна никъде.
Обичам да излизам където и да е, ако ще и на пътечка в квартала. Ако един ден не изляза ме хваща лудост. Колкото и да ми е уютно да съм вечер на топло вкъщи, имам нужда поне за малко през деня да съм навън.

# 40
  • в очите на дъщеря ми
Да седя в къщи....това ми действа изключително подтискащо, чувствам се истински  зле, обичам да съм навън, обичам шопинга, с една дума мразя да си седя в къщи, когато се налага го правя, примирявам се и спазвам забраните, но  наистина не е моето.

# 41
И в нас, и на работа се чувствам като в затвор. Психическата обстановка ми е дразнеща, напрежението ми е в повече. Изнервя ме говоренето най - вече.
Обичам да карам. Измислям си дестинация и отивам. Вчера ходих до Джъмбо и си купих коледна запалка за 50 стотинки.

# 42
  • София
Много обичам да си седя вкъщи. По-приятно ми е да работя от нас, където светлината, температурата и най-вече шума са по мой вкус. От март насам само осъзнах колко малко ми липсват хората. Да имаше как никога не бих се върнала в офис. Иначе ми е приятно да излизам с детето, с кучето, да ходя по улиците или парковете и да зяпам наоколо. Изморявам се да слушам клюки, мнения, смях, разговори, съвети от хора, с които по някаква причина съм принудена да общувам, но не е било по мой избор.

# 43
Да, обожавам. Не ми понасят никак блъсканиците навсякъде, а и се разсейвам лесно. Затова ми е много приятно да мога да работя от вкъщи, да пазарувам по интернет и да се разхождам в часове, в които навън е по-спокойно. Но движението, изкуството и социалните контакти също са важни и трябва да има баланс.

# 44
  • София
Аз мога да седя непрекъснато вкъщи максимум 24 часа. След това просто трябва да изляза - разходка, до някой далечен магазин, банка, аптека - абе където и да е. Може да няма хора, просто да подишам въздух.

Общи условия

Активация на акаунт