добър ендокринолог - Варна

• 487 023
  • 1 014
  •   2
Отговори
# 180
  • Варна
http://www.endo-sardjeva.com/about_us.php

Ето намерих им сайта, но незнам цените дали са актуални, съмнителни са ми малко. Пише 15 лева ехограф, но твоята информация е 20 от мин годинат, а тази .... може съвсем различна да е.  Peace

# 181
Alokazia звънни по телефона и това е най-сигурният начин да разбереш каквото те интересува. Peace

# 182
25 лв. Информация можеш да получиш и  на стационарния, д-р Сарджева е много натоварена, непрекъснато някой й звъни и нещо иска.

# 183
Четох един пост от темата ,но доста по отдавна 2009г.На Даниела е,незнам дали е активна тук ако е моля да ми пише на лични или тук.Там се говори за Д-р Кирова,някой знае ли къде преглежда и пос пециално ме интересува как са и открити камъните в жлъчката?Става ли чрез ехография на коремни органи?и има ли връзка това със щитовидните хормони?Какви точно изследвания и е пуснала д-р Кирова за това?

# 184
  • Варна
някой намери ли начин за връзка с доц Бохчелян. В терапията ли само работи, там ли трябва да звъня.
Не съм сигурна към кой ендокринолог да се обърна, но трябва от някъде да почна

# 185
Д-р Бохчелян най-добре звънни в терапията.там със сигурност ще я намериш.Макар,че аз съм много разочарована от всички лекари в ендокринологията.лежала съм 2 пъти там и не искам да ги видя.Имах чувството,че съм само на почивка в долнопробен хотел.всички гледат да си заминат до 14 часа и никой не влиза в стаята ти да се поинтересува за нищо.Просто голяма пародия.На мен ми хвалят много като ендокринолог МИлена Томова и Сарджева.

# 186
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Д-р Деведжиева е най-добрата.

# 187
  • Варна
Д-р Деведжиева е най-добрата.

Не съм съгласна. Бях първо при нея на преглед, след това при Сарджева. Втората отхвърли диагнозата на Деведжиева, защото ми направи много по-обстоен преглед и най-вече най-важния преглед ехография, за която Девеждиева въобще и не спомена. Да не говорим че си спестява обясненията и гледа да те натири по-бързо да си ходиш, докато при доктор Сарджева е обратното.
Но това си е мое мнение.  Peace

# 188
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Естественно всеки има право да си каже мнението.Аз говоря от моя личен опит.Сигурно 10год. бях при Ковачева.Тъпчеше е постоянно с хапчета,имах студени възли и супер завишени анти-тела.Станах 95кг.Реших спонтанно да отида при нея първо на частно за да я преценя и останах очарована.Първата и дума беше спираш лекарствата и пускаме изследвания за хормони.Съответно се диспансеризирах при нея и вече 6-7год. съм при нея.Обясних и че всеки ден се скъсвам от спортуване,а не мога да отслабна.За 5-6м. свалих 15кг. без ограничения и без лекарства и без спорт.Думите и бяха,че съм била напомпана и се чудеше как при такива високи дози не съм получавала сърцебиене.От тогава съм без лекарства,хормоните са ми в норма,анти-телата също,правихме и ехограф и жлезата изглеждала перфектна.Как да не съм доволна от въпросната лекарка,като жената се отнесе към мен подобаващо.И сега като се видим винаги се смеем на вида който съм имала,когато съм отишла при нея за първи път.Супер докторка!

# 189
Момичета, актуална информация за д-р Райков ме интересува.

# 190
  • ВАРНА
Момичета, актуална информация за д-р Райков ме интересува.

медицински център Плюс 052 64 33 33
Обади се и питай кои дни преглежда.

# 191
Прасунчо, благодаря! Hug Утре ще звънна. Преди и по време на бременността ходех при друг лекар, но си бях решила след като родя да отида при д-р Райков. Е, то мина година и половина, но...

# 192
  • ВАРНА
Ева Луна , за нищо  Simple Smile

# 193
Момичета, актуална информация за д-р Сарджева ме интересува.

# 194
Момичета, актуална информация за д-р Сарджева ме интересува.
Информацията ми е от юни'2011 и промяна в сравнение с май'2008 /когато за първи път ходих при нея/ няма.
052 601204 е телефона, на който си записваш час за след 2-3 седмици. Ако не си ходила досега при нея, питай още.

Общи условия

Активация на акаунт