добър ендокринолог - Варна

• 478 765
  • 987
  •   2
Отговори
# 975
Някой има ли мнение за д-р Цветелина Първева? Опитах се чрез доктор в Св.Марина да се запиша при д-р Златанова и никой не я познавал, стори ми се много странно, да не би да не работи в отделението и да съм объркала?

# 976
Познават я много добре, дори подготвяше доцентура да става началник на клиниката, но се появи конфликт и я изгониха от там. За това никой "не я познава".

# 977
Тоест вече не работи в болницата? Благодаря, това обяснява нещата.

# 978
  • Варна
Да, има си кабинет (пак е почти до болницата)

# 979
Здравейте, мнението ви за д-р Сарджева към  днешна дата? АГ ме праща на ендокринолог, поради проблеми с МЦ, но ми препоръча да е със съвременно мислене, каквото и да значи това Simple Smile) Подходящ специалист ли е за повода?

# 980
Препоръчайте ми ендокринолог при проблем с надбъбречна жлеза.Става въпрос за дъщеря ми на 18г.Доста съм притеснена с диагнозата и последващо лечение и бих искала ако някой е минал по този път да сподели.Благодаря на всички отзовали се!

# 981
Здравейте, искам на всички да препоръчам  д-р Първева , това е уникален човек, отидох на преглед притеснена, пред припадане при нея. Тя веднага ме успокои, извърши нужните прегледи, запозна се с документацията. Искам да кажа , че това е Човек на първо място, уникална е. Посетете я и няма да сбъркате! Прегледа ми беше днес и бързам за пиша, защото рядко попадам на такива специалисти.

# 982
Здравейте,моля препоръчайте ми ендокринолог бременна съм и съм с хашимото.

# 983
  • Варна
Д-р Тасевска проследи първата ми бременност и нямам забележки. Внимателна, детайлна, пълна грижа и много обяснения. Втората я проследи д-р Ключкова и доста ме обърка на финала с дозите Еутирокс.

# 984
Какви са цените за преглед при др Райкова, някъде пише ли ги

# 985
  • ВАРНА
Не си спомням колко платих за прегледа. Можете да се обадите в мед.център Плюс и да попитате на регистратура.

# 986
  • Пеликания
Предполагам са актуални.

# 987
Да чукна на дърво, ходила съм само на профилактичен преглед при Ася Райкова. Останах много доволна, даде пълна информация, пусна ми допълнителни изследвания за инсулинова резистентност, направи ми ехограф на щитовидната жлеза. Дори ми даде информация за храненето.
Личният ми лекар ми препоръча и д-р Мариела Бъчварова и за нея също съм чувала добри отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт