Много мина, мъничко остана, ще ставам ЯНУАРСКА мама

• 17 555
  • 268
  •   2
Отговори
# 30
И нашия дава ритничета на батко и на татко Grinning И те се заливат от смях.
Много хубаво усещане за всички.

# 31
mim4о, напълно те разбирам и ти съчувствам. Миналия месец и аз полежах в болницата, поради същите причини.
Е, то и аз бях миналия месец в болницата - бях и със зацапване, тогава ми казаха да не работя, та този месец отидох за болнични, както трябва да отида и следващия... Просто се изумих от реакцията си, само няколко часа престой ми се отразиха отрицателно. Явно трябва да настроя психиката си на по-позитивна вълна и да не мисля лоши работи ако искам и аз и бебето да сме добре. Сигурно ще ми е трудно, защото аз съм много податлива на вредни влияния, но трябва да си наложа волята.
Иначе бебо вече праска яки ритници. Много му се радвам колко е палав. Татко му и той се кефи и вика: "Хайде-е, много са дълги тези девет месеца, кога ще излезе да му цункам дупето?" Joy Joy Joy

# 32
  • София
Ох, да ви споделя - гледах току що Море от любов и на втората история не си сдържах сълзите от умиление! Такава сладка история беше! ... Пък не бях такъв човек, даже преди да забременея май не го гледах това предаване! Бременна работа!  Wink

# 33
Здравейте и от мен.Нямам интернет на работата и не мога да следя нищо.Честита нова тема и от мен.   bouquet  Нашата мома рита усилено итатито вече 2-3 пъти я усети и е много щастлив.  bowuu

smile3525Искам да честитя вчерашната Сватба  loveuuu на ЕЛЕОНОРА newsm51.Много семейно щастие и късмет Two Hearts на Младото семейство и най-вече на Госпожата..... txtloves

# 34
Ejkajujka,opitah да ти пратя лично съобщение,обаче ти е запълнена кутията.
И нашия татко вече усети бебчето Laughing,обаче сега пък ме наболява леко вдясно,незнам какво точно newsm78,спя само наляво вече Sad

# 35
  Здравей,Ива 81.Честно казано,не знам защо ти дава,че кутията ми е препълнена.Преди няколко дни изтрих всички съобщения от нея.Сега ми дава,че имам само едно.Както и да е....
   Честито,че и таткото е усетил бебето!Сигурно е много щастлив!
   За спането.Аз отдавна спя на лявата страна.Усетих,че така ми е най-удобно.Вярваш или не ,и аз имам болки от дясната страна на корема(е...имам болки по целия корем,но най-много отдясно),някой път даже се зтаруднявам да си преобуя панталона или да направя каквото и да е,свързано даже и с най-лекото напрягане на корема.Предполагам,че уголемяващата  се матка просто ми притиска червата,а особенно дебелото черво,което се намира отдясно и ,нещо открай време ,не ми е вред.
  Не знам какъв е твоя случай.Но към моите болки аз се отнасям доста спокойно,защото прочетох в една книга,че те са нормално явление с напредването на бременноста.

# 36
Само да добавя,Иве,стига болките да не са контракции!Всъщност най-добре,все-пак,ПИТАЙ ЛЕКАРЯ СИ за проблема.Аз ти споделям моите усещания и досещания,но имай предвид АЗ НЕ СЪМ ЛЕКАР,както и много други момичета в форума.

# 37
Здравейте момичета,
да Ви питам имате ли вече коластра Embarassed
При мен няма още никакви признаци-чета тук из форума, че се появява в 5-6 месец, но все пак си е индивидуално. Не че нещо се притеснявам, но да попитам  Simple Smile

# 38
  • Willebroek, Belgium
damakupa аз преди няколко дена имах няколко кап4ици само на лявата гърда,но от тогава не се е появявала.мисля 4е няма за какво да се притесняваш.може да ти се появи сега а може  и в 9 месец.  bouquet

# 39
Здравейте и пак благодаря на всички!!!
Сега съм по-добре, вчера излязох малко навън да разгледам какво има по магазините около нас - хубаво е че сме на пъпа на Бургас и всичко е на една ръка разстояние Simple Smile Харесах един комплект за изписване, който е като одеало с цип и копчета, към него има боди, ританки като гащеризон с блузка, шапка и ръкавици. Имаше го в жълто, зелено и синьо. Толкова сладурски беше, че едвам се удържах, но е малко рано, а това са първи зареждания. Видях че имат вече и количката, която сме си харесали с татито. Така добре ми стана и се успокоих, вярно, че действа безотказно шопинг терапията.  Grinning
Снощи татито се обади и реши, че трябва да поговори на бебка - какво са си приказвали и какво е чула незнам, но направо ме хвърли в тъч!!!! И съответно се разревах от умиление ...

# 40
При мен няма коластра, а и преди с Ники пак нямах, появи се чак след като родих Grinning

# 41

Снощи татето се обади и реши, че трябва да поговори на бебка - какво са си приказвали и какво е чула незнам, но направо ме хвърли в тъч!!!! И съответно се разревах от умиление ...
    Мили4ка,и мен ме трогна това,което разправяш за татето и бебката.Поне бъди сигурна,че имаш добър мъж,макар и далече от теб.

# 42
Ним, аз сега оправям и в 14 часа сядам да гледам един филм по Нова. "Бебе за продан", ако нямаш работа гледай го, на него със сигурност ще си поплачем добре.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 14:27 от galina_dimova

# 43
Аз го гледах този филм. Историята е подобна ( е, с известни разлики ) на вчерашната от предаването на Карбовски. Замислих се дали наистина има хора без родителски инстинкт и чувства?

# 44
  • София
Това не го гледах, но вчера гледах на Карбовски пак по Нова ТВ темата и мога да кажа, че бая сълзи изревах! Нямам думи да коментирам просто! Страшно е! Да износиш и родиш дете с единствената мисъл да го продадеш!  #Cussing out А нали се сещате, че тези деца едва ли отиват при любящи бездетни двойки! Да, сигурно има и такива, но май истината е доста по-страшна  Confused

Анджелина, ами явно има такива хора! Ако беше наясно, че ще обрече детето си на мизерия и че не може и не иска да го гледа, можеше просто да прекъсне бременността си... или да го даде в дом! Можеше поне да се разплаче за нероденото си продадено дете (говоря за случая на Карбовски, другия не го гледах!) А тя тази жена се притесняваше единствено... да не я минат с парите! Това какво означава? Че тя съзнателно желае и износва детето за... за 1500 евро!  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт