Готови ли сте за чистота без компромиси? Открийте PHILIPS SpeedPro Max Aqua!

• 13 986
  • 317
  •   1
Отговори
# 30
Основно при нас помощта е в оправянето на леглото и прибирането на играчките и всичко с,което са играли.

# 31
  • София
Никак! Само аз чистя.

# 32
Дъщеря ми много ми помага, макар да е на 3 години. Чисти с прахосмукачка, бърше прах, събира си играчките.

# 33
  • Пловдив
Съпругът ми почиства с прахосмукачка и изхвърля боклука,  дъщеря ми забърсва праха.

# 34
Мъжа ми изхвърля боклука, детето ми помага при чистенето с бърсане на прах и пуска прахосмукачка. Аз минавам с мопа.

# 35
Аз почиствам основно Simple Smile

# 36
Как членовете на семейството ви се включват в почистването на дома?

С чистенето вкъщи основно се занимавам аз – пускане на прахосмукачка, минаване с моп, забърсване на прах и всичко друго.

Съпругът ми помага с изхвълянето на боклука и когато правим по-основно или сезонно почистване.

Имам подобна прахосмукачка, но доста по-нисък клас и мощност.  Blush

# 37
  • София/Търново
Помощ от тийнейджър. Не е невъзможно. Оправя леглата. Изхвърля боклука. Често пазарува, да се разходи. Бърше прах /е, това със зор/. Пуска прахосмукачка и "двата парцала", както наричаме мокрото чистене. Реже продукти за готвене. Сам готви усвоените манджи. Строго погледнато, да, помага.

# 38
  • София
За чистенето вкъщи:
Детето все още е малко.
Мъжът ми помага за чистенето с прахосмукачката, миенето на прозорците и изхвърлянето на боклука.

# 39
Обикновено не помагат. Grinning

# 40
Къщата основно почиствам аз. Когато синът ми беше малък, съпругът ми се включваше понакога и то много по- добре от мен. Но автомобилите си ги чистят сами- лъскат, бършат, полират....

# 41
Всички се включват, всеки според възможностите си.

# 42
Ангажимент децата имат за детската си стая. Другото е моя грижа. ММ се включва вечер с помощ на мивката и сутрин с боклука.

# 43
Мъжът ми чисти с прахосмукачка . всичко останало аз правя .ж

# 44
Отговорът ми е никак Stuck Out Tongue Winking Eye. Мъжът ми само изхвърля боклука и от време на време мие чиниите. За 10 год семеен живот, ако е пуснал прахосмукачката 5 пъти ще е много.

Общи условия

Активация на акаунт